Kuulumisia ja eiliset pressipäivät + video

torstai 26. huhtikuuta 2018

Moikka! En ollut suunnitellut tälle päivälle mitään postausta, joten päätin tänään kirjoitella eilisestä päivästä sekä yleisesti kuulumisia. Eilinen vierähti lähes kokonaan Helsingissä kahdilla pressipäivillä vieraillessa sekä olin sopinut myös kahden eri toimiston kanssa tuotteiden noudosta. Päivä tuli ainakin käytettyä tehokkaasti, kun tilaisuudet ja toimistovierailut oli aikataulutettu.

Aluksi olin suunnitellut meneväni Helsinkiin junalla, mutta vaihdoin suunnitelmaa ja ajoin autolla Pikku Huopalahteen, josta jatkoin keskustaan raitiovaunulla. Olen niin tympääntynyt junalippujen kalleuteen. Yksi suunta Hyvinkäältä Helsinkiin maksaa noin 10 euroa, joten yhdelle visiitille tulisi hintaa aina parikymppiä. Tällä viikolla olen vielä menossa tänään ja huomennakin Helsinkiin, joten 60 euroa junalippuihin on hieman too much... Minua ihan harmittaa tuo junalippujen hinta, koska olisi paljon ekologisempaa ja näppärämpää mennä koko matka junalla, mutta jos bensa sekä Helsingin sisäiset liput kustantavat yhteensä noin 10 euroa, valitsen mieluummin oman auton. Hieman enemmän autolla meneminen näkee vaivaa, kun parkkeeraa kantakaupungin ulkopuolelle, mutta säästö on niin huomattava, että sen viitsii tehdä. Rakastan muutenkin liikkua ratikalla, joten parinkymmenen minuutin ratikkamatka ei haittaa lainkaan!

Hollannissa on muuten juniin mahdollisuus ostaa minimissään neljän hengen ryhmälippuja, joissa jokaisella matkustajalla on sama lähtö- ja pääteasema. Mitä enemmän matkustajia saatiin ryhmään, sitä edullisempi hinta oli. Muistaakseni 10 hengen lippupaketissa edestakaiset matkat maksoivat 7,50 euroa per matkustaja. Samalla hinnalla pystyi matkustamaan vaikka eteläisimmästä Hollannista ihan pohjoiseen saakka. Facebookissa oli paljon ryhmiä, joissa kerättiin porukkaa noihin lippuihin. Tuo oli niin kätevä, koska esimerkiksi Utrechtista Amsterdamiin juna maksoi reilu 10 euroa per suunta. Suomeenkin voisi tulla jokin samanlainen systeemi, jossa lipulle jäisi oikeasti halpa hinta.

Keskustaan päästyäni menin ensimmäisenä käymään Miltton Studiosin AW18 -pressipäivillä. Esillä oli muun muassa Marimekon, Puman ja Monkin uutuuksia. Marimekkoa on muuten pakko kehua kaikesta työstä, mitä merkki on tehnyt viime vuosina. Marimekko on saatu brändättyä ihan uudella tavalla myös nuorien keskuuteen, joka on mielestäni ihan super juttu! Sisustuspuolelta esillä oli Ruotsista Suomeen saapuva Ruotsalaisbrändi Svenskt Tenn. Svenskt Tennin Pop Up -myymälä avataan toukokuussa Stockmannille.

Yksi parhaista asioista pressipäivillä on kollegoiden näkemisen lisäksi ehdottomasti ruoka ja eilen Milttonilla oli tarjolla ihan mieletön tarjoilu. Ruoto Catering tarjosi älyttömän hyviä finger foodeja ja nyt ihan harmittaa, kun en napannut menusta kuvaa. Siika ja raparperitäytteiset merilevä-tacot ja riisipaperiin käärityt, tempehillä, parsalla ja inkiväärillä täytetyt rullat olivat niin hyviä! Ihan kaikkia täytteitä en muista, mutta täytyy ottaa näistä inspiraatiota kevään ja kesän kokkailuihin!

Milttonin jälkeen lähdin käymään Republic Showroomin pressillä, jossa esillä oli muun muassa Jack Wolfskinin tulevan syksyn ja talven mallisto sekä Huawein uutuuksia. Koska ruokahan on parasta maailmassa, täytyy mainita tarjolla ollut pizzabuffa. Todella hauska idea vaikka omiinkin juhliin.

Helsingistä kotiin päästyä ilta meni lepäillessä, muutamia yhteistyökuvia ottaessa sekä rauhoittuessa. Myöhään illalla fiilis oli jotenkin todella raskas, vaikka takana oli mukava päivä. Jaoin Instagram-storiesiini hieman fiiliksiä ja aion kirjoittaa niistä paremmin omaan postaukseensa. Mutta lyhykäisyydessään illalla väsymys ja sosiaalisia tilanteita täynnä oleva päivä teki tehtävänsä ja mieli tuntui todella synkältä. Itken todella harvoin, melkein ainoastaan väsymyksen seurauksena, mutta eilen kyyneleet alkoi väkisin valumaan silmistä. Onneksi olen oppinut sallimaan surun tunteet itselleni ja tänään on ihan eri fiilis. Onneksi, meinaa ennen iltaa pitäisi keritä mennä ottamaan ulos muutamia kuvia, editoida muutamat kuvat sekä aloittaa huomenna julkaistavan postauksen kirjoittaminen. Ja mitä taas puuhaan? Jaarittelen tähän postaukseen kaikkea turhaa!

Kuvasin eilen pieniä videopätkiä pressipäiviltä päästäkseni taas videoiden teon makuun. Olen niin noviisi videomateriaalin suhteen ja meinasin jättää koko videon julkaisematta, koska en ole (taaskaan) keskittynyt kameran pitämiseen paikoillaan, kuvan laatuun ja olen säätänyt tarkennusten kanssa jotain. Ei kuitenkaan saa olla liian kriittinen, joten samapa tuo ja päätin julkaista videon teknisistä puutteista huolimatta. Tämä sai toimia vaikka lämmittelynä tulevia videoita varten ja seuraavassa videossa osaa taas kiinnittää enemmän asioihin, jotka ärsyttävät itseä tänään julkaisemassani videossa. Ajattelin kuvata Italiasta ja road tripiltä takaisin Suomeen videopätkiä, joista voisin koota reissuvideon. Miltä tuo idea kuulostaa? Ja muistakaa vaihtaa alla olevan videon laatu paremmaksi!


Nyt on ihan pakko alkaa lyhentämään päivän To do listaa, jotta saan kaikki hoidettua ennen illan YSL Beauty Club -bileitä. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela