Kokeilussa innovatiivinen Cover Fx

perjantai 20. huhtikuuta 2018

*Tuotteet saatu kokeiluun Bangerheadilta, sisältää affiliate-linkkejä

Olen pidemmän aikaa ollut kiinnostunut Cover Fx -merkin tuotteista. Heidän tunnetuin tuote lienee olevan Custom cover drops, jotka ovat pigmenttitippoja. Pigmenttitippojen avulla on mahdollista muuntaa mikä tahansa nestemäinen tai voidemainen kasvotuote meikkivoiteeksi. Olen ollut todella pitkään kahden vaiheella, laitanko tuotteen tilaukseen ja olin todella innoissani saadessani Bangerheadilta* kokeiluun ison paketin kosmetiikkaa. Custom cover dropsit olivat heti selkeä valinta ja samalla sain muutaman muunkin Cover Fx:n tuotteen testaukseen. Cover Fx on varmastikin monelle hieman tuntemattomampi merkki, joten ajattelin esitellä kaikki saamani tuotteet omassa postauksessaan.

Alun pohjustuksen vuoksi on selkein aloittaa kokemuksistani Custom cover drops -pigmenttitipoista*. Pigmenttitippoja on saatavilla huimat 25 eri sävyä, joten takaan, että ihan jokaiselle löytyy valikoimasta oma sävynsä. Sävyt on jaettu kolmeen eri pohjasävyyn, jotka ovat G (golden), N (neutral) ja P (pink). Merkin omilla nettisivuilla on selitetty todella hyvin mihin ihonsävyyn mikäkin sävy sopii. Opastuksen avulla päädyin sävyyn G40 (kultapohjainen medium-ihonsävy), joka oli aivan täydellinen omalle iholleni!

Ensiksi voin sanoa, että tuotteen käyttö vaatii treenausta. Ensimmäisellä kerralla lisäsin pigmenttiä ihan liikaa kasvovoiteen joukkoon ja lopputulos oli makuuni liian tuhti. 15ml tätä tuotetta maksaa 50 euroa, joka vaikuttaa kovalta hinnalta suhteessa saatavan määrään. Tuote on niin pigmenttistä, että peittäväänkin lopputulokseen tarvitsee vain pienen pisaran tuotetta. Olen kokeillut lisätä tätä muutamaan eri koostumusta olevaan kosteusvoiteeseen ja edelleenkin on monta variaatiota kokeilematta. Tähän mennessä parhaimmalta tämä on tuntunut sekoitettuna suht juoksevaan, muttei liian geelimäiseen kasvovoiteeseen. Mielipidekysymyksiä ja seuraavaksi ajattelin kokeilla kesää silmällä pitäen miten tämä toimisi öljy-seerumiseoksen kanssa.

Mielestäni parasta Custom cover dropsissa on, että se on mahdollista mukauttaa aina oman ihon sen hetkiseen tarpeeseen. Itse esimerkiksi käytän viikon aikana monia eri meikkivoiteita juuri siitä syystä, että jonain päivänä haluan kevyempää pohjaa, toisinaan peittävempää ja välillä iho tuntuu kiristävältä, jolloin turvaudun todella kevyisiin seerumimeikkivoiteisiin. Tällä voi korvata lukuisat erilaiset meikkivoiteet aina full coverage meikkivoiteesta kevyesti sävyttävään meikkivoiteeseen. Miinusta annan ainoastaan siitä, että vie aikansa, että löytää omalle iholle parhaiten sopivan kombon.

Custom cover dropsien levittämiseen on kehitetty oma meikkivoidesivellin, Custom blending brush*. Meikkivoiteen levittämisessä olen Team Sivellin, koska mielestäni laadukkaalla, tiheällä meikkivoidesiveltimellä saa ehdottomasti tehtyä kauneimman meikkivoidepohjan. Tämä sivellin meni heti lempi meikkivoidesiveltimieni kärkeen ja tämä on ollut lähes päivittäin käytössä saapumisesta lähtien! Karva on todella tiheää eikä lainkaan liian pitkää ja meikkivoide levittyy kasvoille todella nätisti. Tällä saa tehtyä vaivattomasti peittävänkin meikkipohjan ja siveltimellä on helppo työstää kasvojen kaikki osat. Sivellin ei myöskään ime itseensä liikaa meikkivoidetta, joka on huippujuttu! Custom blending brush maksaa Bangerheadilla 41,50 euroa, joka on mielestäni laadukkaasta kasvomeikkisiveltimestä oikein kohtuullinen summa. Hyvä sivellin tulee oikealla hoidolla palvelemaan vuosia, joten panostaminen muutamaan laadukkaaseen siveltimeen ei ole todellakaan huono idea.

Kasvo- ja meikkisuihkerakkauteni ei ota laantuakseen ja punnitsin pitkään tarvisisinko ihon mattapintaisena pitävän Mattifyin setting sprayn* vai hehkua antavan meikinkiinnityssuihkeen. Olen nyt rakastunut mahdollisimman kuulaaseen ja "epätäydelliseen" meikkipohjaan, joten laitoin toivomuslistalle Illuminating setting sprayn*. Suihke on täysin alkoholiton ja se sisältää helmiäispartikkeleita, joten sillä saa todellakin hehkua kasvoille ja vartalolle. Suihke on täydellisen hienojakoinen ja sumutus tulee kevyenä pilvenä. Mattapinnasta pitäville tätä en suosittele, mutta hehkuvasta meikkipohjasta pitäville tämä on ihan täykky meikinkiinnityssuihke! Ainesosat eivät myöskään sisällä mitään  epäpuhtauksia aiheuttavia ainesosia, joten tämä soveltuu myös akne- ja sekaiholle. Olen tuotteiden tuoksusta todella tarkka ja tässä suihkeessa ei ole lainkaan huomattavaa tuoksua.

Villinä korttina toivoin kokeiluun mineraalimeikkipuuterin, Pressed mineral foundationin*, josta valitsin myöskin Custom cover dropsien mukaan sävyn G40. Olen viime aikoina löytäny uudelleen mineraalimeikkivoiteet, joten siitä innostuneena halusin lähteä kokeilemaan tätä tuotetta. Tämä kiinteä mineraalimeikkivoide imee itseensä ihon öljyisyyttä ja sitä suositellaan eriyisesti rasvoittuvalle ja peittoa tarvitsevalle iholle. Meikkiguru Henry Harjusola muuten lisäsi hiljattain instagramiin kuvia, jossa hän oli käyttänyt tätä tuotetta silmien alla.

Pressed mineral foundationilla on mahdollista saavuttaa keskipeittävästä täydellinen peittävyys. Arvostelujen perusteella tämä on monen aknesta kärsivän holy grail-meikkivoide. Tämä todellakin peittää ja ensimmäisellä kokeilukerralla omasta pohjastani tuli liian peittävä ja puuterinen makuuni. Toisella kerralla eri sivellintä käyttäen pohjasta tuli todella kaunis eikä makuuni liian peittävä. Täydellisen peiton sain aikaan levittämällä tämän yllä esitetyllä Custom blending brushilla, mutta kevyempään tulokseen pääsin käyttämällä todella harva- ja pitkäkarvaista kabuki-sivellintä. Tällä sai tehtyä meikkipohjan todella nopeasti, enkä tarvinnut lainkaan muita peiteaineita tai puutereita. Lisäsin vain aurinkopuuteria, poskipunaa ja pari suihkausta Illuminating setting sprayta ja pohja oli valmis!

Highlighter-faneille haluan vinkata, että Cover Fx:ltä on saatavilla hilghlighter-pigmenttiä! Custom enhancer drops* hekutippoja voi käyttää sellaisenaan ennen meikkivoidetta, puuterin päällä strobing-efektinä  tai sitten sekoitettuna esimerkiksi meikkivoiteeseen tai primeriin. Kannattaa kurkata, jos kuulto ja hehku on se sinun juttusi!

Oli kiva tutustua Cover Fx:ään kunnolla useamman tuotteen kautta. Merkkiä on hehkutettu beauty gurujen toimesta todella paljon, enkä todellakan ihmettele. Tuotteet ovat todella pigmenttisiä, ainesosat laadukkaita ja ihoa ärsyttämättömiä eikä hinta ole high end meikkituotteiksi liian korkea. Cover Fx on todellakin onnistunut innovoimaan laadukkaita ja monikäyttöisiä pohjameikkituotteita. Koko Bangerheading Cover Fx-valikoiman voitte katsoa täältä*. Nyt perjantain viettoon. Ihanaa alkavaa viikonloppua teille kaikille!

Jäikö joku tuotteista erityisesti kiinnostamaan tai oletteko jo kokeilleet joitain Cover Fx-tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela