Eilisen meikki ja käyttämäni tuotteet

keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

 *Sisältää Affiliate-linkin/**Tuote saatu(osassa myös affiliate-linkki)

Kokeilin eilen ensimmäisen kerran Indiedays Blog Awardseista saamastani Bronx Cosmeticsin tuotepussista löytynyttä luomiväripalettia. Silmämeikistä tuli sen verran kiva, joten innostuin kuvaamaan muutaman kuvan eilisestä meikistä. Yleensä meikkaan vain todella nopeasti, jos vietän päivän suurimmaksi osaksi kotona, mutta eilen tuli meikattua vähän huolellisemmin meikkaamisen ilosta. Välillä vähän hävettää millaisella meikillä painan suurimman osan menemään, koska blogini käsittelee todella paljon kosmetiikkaa ja meikkejä. Ei aina vain jaksa!

En ollut ennen IBAa edes kuullut Bronx Colors-meikkisarjasta, mutta kyseessä on tällä viikolla Sokoksiin ja Emotioneihin rantautunut meikkibrändi. Googlailin tuotteiden hintoja ja tuotteiden hinnat ovat ihan mukavia. Esimerkiksi näissä kuvissa vilahtava luomiväripaletti maksaa 16,90 euroa. Tuotekassista löytyi tämän lisäksi muun muassa Chubby Lip Color, joka oli todella pigmenttinen iso huulipunakynä. Siitä aion käydä kurkkimassa myymälässä muitakin sävyjä!

Eilinen meikki lähti tosiaan muotoutumaan tuon Bronx Colors Burlesque No2-paletin ympärille ja aika hempeän vaaleanpunainen siitä tuli. Luomiväripaletin pigmentti oli ihan hyvä ja punainenkin sävy häivyttyi nätisti. Tosin käytin sitä todella varovaisesti luomivakoon, joten ihan täydellä pigmentillä en lähtenyt edes leikkimään. Olen niin äärimmäisen surkea näyttävien silmämeikkien kanssa, joten vahvoja sävyjä käyttäessä joudun olemaan todella varovainen tai muuten koko silmämeikki menee uusiksi...


Käytetyt tuotteet:
Primer: Kiko Skintone + Becca Backlight priming filter
Kulmat: Lumene Nordic Chic Eye Brow pencil, "3"** + Essence Make  Me Brow**
Luomiväri: Bronx Colors Burlesque No2-paletti**
Eyeliner: Essence Super Last 18h Eyeliner**
Huulipuna: Nyx Soft Matte Lipcream "Antwerpen"*


Tuosta bareMineralsin meikkivoiteesta sekä muutamasta muustakin bareMineralsin tuotteesta on muuten tulossa oma postauksensa. Kiinnostaisiko teitä muuten vastaavaisuudessakin nähdä päivän meikkejä tässä tyylissä, vaikka ne eivät olisi mitenkään kummoisia? Lähinnä tuotteiden osalta näkisitte niitä enemmän in action. Jakakaa ihmeessä kommenttiboksiin mielipiteenne tällaisista postauksista. Ja mitä ylipäätänsä piditte meikistä?

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Ihanan keväiset värit :) Minua kiinnostaa, voi löytyä itselle jokin hyvä tuote ja ainakin jos on meikkivinkkejä rasvaiselle iholle niin ne on erityisen tervetulleita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) rasvaisen ihon kanssa kannattaa ensiksi lähteä liikenteeseen huolehtimalla kosteutuksesta. Sillä lähtee usein suurin osa rasvoittumisesta, kun ihoa ei kiristä meikin alla. Laitan meikkivinkit rasvoittuvalle iholle to do-listalle!

      Poista
  2. Ihana meikki!
    Olen ollut blogin säännöllinen lukija jo vuosia, niiltä varhaisilta au pair-ajoilta ennen kuntoiluharrastusta yms.
    Täytyy sanoa, että olet jotenkin "puhjennut kukkaan" valokuvissa! Susta hehkuu rauhallisuus ja tyytyväisyys. Olet todella terveen ja upean näköinen näissäkin kuvissa! Ehkä sellainen tietynlainen rentoutuminen heijastuu? Mietin, miten voisin sanoa tämän ettei kuulosta törkeältä (ei ole pakko julkaista tätä kommenttia!), olet nyt jotenkin elinvoimaisemman näköinen kuin vaikka Hollannin aikoina, jolloin joskus tunsin huolta sun puolesta treeni- ja ruokavalioasioiden suhteen.
    Ihanaa kevättä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, todella kiva kuulla! Myönnän, että Hollannissa ollessani olin yhdessä vaiheessa aika syvällä laihdutuskierteessä ja lopussa ennen paluuta Suomeen ei keho todellakaan näyttänyt elinvoimaiselta. Hassua, miten oma silmä voi sokeutua niin pahasti. Kyllä mä välillä silti haikailen vähän timmimmän kropan perään, mutta nyt kun otit asian puheeksi, niin viime aikoina kuviinkin on alkanut välittymään rentous ja fiilis, että olen näin ihan riittävä ja hyvä.

      Kivaa kevättä myös sulle! <3

      Poista
  3. Kiva postaus! Videomuodossa meikkipostaukset olisivat myös kivoja, mutta toisaalta vaihtelu on myös jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin surkimus meikkaamaan kameran edessä, mutta katsotaan jos innostuisin :)

      Poista
  4. Olen samaa mieltä toisen kommentoijan kanssa, että näytät kyllä erittäin hyvältä ja olet ihanan naisellinen, joten ei mitään stressiä painosta. Varmasti ikä tuo mukanaan sitä itsevarmuutta ja se heijastuu ulospäin. Myös pukeutumisen suhteen olet löytänyt kivan tyylin. Kaikkea ihanaa elämääsi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela