Viikon kuulumiset ja hetkiƤ Insta storiesin kautta

sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Ihan  mahtavaa sunnuntaita kaikille! Itse herƤilin jo ennen kahdeksaa ilman herƤtyskelloa ja olen saanut viettƤƤ rauhallisen aamun. Aamukahvi tƤydessƤ hiljaisuudessa, paistavan auringon fiilistelyƤ ja nyt kirjoitan tƤtƤ postausta hiusnaamio hiuksissa ja mansikantuoksuinen sheet mask kasvoilla. TƤyttƤ luksusta vapaapƤivƤn aamuun! TƤmƤn pƤivƤn kruunaa kuitenkin ehdottomasti myƶhƤinen brunssi HelsingissƤ Cristiinan kanssa. En ole pitkƤƤn aikaan kƤynyt kunnon brunssilla saatika edes aamupalalla, mutta nyt olen taas innostunut brunsseista ja ylipƤƤtƤnsƤ uusien ravintoloiden bongauksesta. VielƤ kun saisi aikaiseksi koluttua ahkerammin listaa lƤpi. EipƤ ainkaan lopu ravintolalista kesken, kun tulee testattua ne ƤƤrimmƤisen hitaalla tahdilla!

MielestƤni sunnuntaifiilikseen sopii hyvin postaus ilman punaista lankaa ja ajattelin kertoa kuulumisia kuluneista pƤivistƤ Instagramin tarinoihin lisƤttyjen kuvien saattelemana.

1. Tiistaina kƤvimme tyƶkavereiden kanssa syƶmƤssƤ HyvinkƤƤllƤ. Ravintola ei ollut henkilƶkohtainen suosikkini, mutta pakko kehaista uudistunutta Amarilloa ja sen ruokalistaa. Sƶin Soft tacos-annoksen gluteenittomilla tortilloilla ja hƤrkiksellƤ. Oletin saavani kovia tacokuoria, koska mielestƤni pehmeƤt tortillaletut eivƤt ole tacoja. Kaikesta huolimatta annos oli ihan kelpo vaikkakin olisin kaivannut vƤhƤn lisƤƤ kosteutta esimerkiksi creme fraichesta.

2. Perjantaina otin paljon kuvia tulevia postauksia varten ja yksiin kuviin puin pƤƤlle H&m:n pallopaidan ja vintage-nahkahousut.

3. Rakastan Toms-kenkiƤ ja bongasin Stadiumin nettikaupasta alennuksesta nƤmƤ aivan super sƶpƶt mokkaiset Tomsit. Minulta lƶytyy ennestƤƤ jo kolmet Tomssit, mutta lƤhes elƤn kevƤƤt ja kesƤt nƤmƤ kengƤt jalassa, joten sallittakoon yhdet lisƤƤ. Sen lisƤksi, ettƤ Tomsin kengƤt ovat maailman parhaimmat jalassa, harjoittaa yritys hyvƤntekevƤisyyttƤ muun muassa lahjoittamalla kenkiƤ vƤhƤvaraisille lapsille ja tekemƤllƤ avustustyƶtƤ yli 70 eri maahan. Yksi syy lisƤƤ rakastaa tƤtƤ kenkƤmerkkiƤ.

1. Minulla on ollut aikamoista epƤonnea autojen kanssa viime aikoina. Onnettomuuksilta ja kolareilta on luojan kiitos vƤltytty, mutta kuvioon on tullut muutamat tekniset ongelmat. Ostin vuoden alussa uuden auton, Mini One:n ja harmikseni autossa oli vuotovika eikƤ jƤƤhdytinnesteet pysyneet sƤiliƶssƤ. Onneksi liike, josta auton ostin, hoito asian todella hienosti ja viime viikon lauantaina sain viikon viikon erossaolon jƤlkeen autoni takaisin. Jes!

2. Ostin joku aika sitten maidonvaahdottimen ja vaikka juon kahvini 99% mustana, vƤlillƤ on kiva hemmotella itseƤ isolla Latte-mukillisella. Ostin testiin Alpro for professionals Almond-maidon, joka on tarkoitettu kylmiin ja kuumiin juomiin. Omaksi suosikiksi tuo maito ei noussut, koska maku oli mielestƤni liian karvaan mantelinen. Maitovaahto tosin oli todella kuohkea.

3. Sali-into on edelleen pysynyt yllƤ ja kivaa vaihtelua yksintreenaamiseen on tuonut salitreffit HyvinkƤƤllƤ Sinin kanssa. KevƤƤmmƤllƤ tulee varmasti liikuttua vielƤ enemmƤn yhdessƤ, koska tulemma asumaan melkein naapureina.

1. TƤmƤ aamu ja tuo aurinko. Oli pakko ikuistaa aamuysin kauneus minne muuallekaan, kun Instagramin tarinoihin!

2. Viime viikon sunnuntaina kƤvin Ƥitini vanhemmilla ja ostin mummolle kimpun kauniita tulppaaneja.

3. Nukuin toissayƶnƤ todella huonosti ja tyƶpƤivƤn ja salitreenin jƤlkeen laitoin kodin tƤyteen kynttilƶitƤ ja vietin illan kotosalla. Nukahdinkin jo ennen puolta yƶtƤ ja tƤnƤƤn herƤsin tƤynnƤ energiaa.

Nyt suuntaan suihkuun ja alan valmistautumaan brunssille. Kaunista sunnuntaita kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Oatlyn iKaffe on omaan makuun paras kasvimaito kahviin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kesƤllƤ testannut sitƤ. PitƤƤkin ostaa sitƤ ensi kerralla, kun alkaa tekemƤƤn mieli maitokahveja :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela