Mikaela x DW Valentine's

sunnuntai 4. helmikuuta 2018

*Yhteistyössä Daniel Wellington

Ystävänpäivä on tuloillaan ja monilla on varmasti jo kova suunnittelu ystävänpäivän varalle. Itselläni ystävänpäivä on usein pitänyt sisällään jotain tekemistä ystävien kanssa tai ainoastaan läheisten muistaminen hyvää ystävänpäivää-toivotuksilla. Miten teillä on ollut tapana viettää ystävänpäivää ja onko tälle vuodelle tehty erityisiä suunnitelmia?

Jos ajatuksissa on muistaa itselle tärkeää ihmistä, tarjoaa Daniel Wellington siihen mainion keinon. Jokaisen 14.2. mennessä tilattuihin nahkarannekkeisiin kelloihin saa mukaan kauniin pienen sydän-charmin. Kannattaa myös kurkata valmiit ystävänpäivän lahkapakkaukset, jotka sisältävät sydämen lisäksi vaihtorannekkeen. Tähän tarjoukseen, sekä kaikkiin muihinkin ostoksiin, voi vielä yhdistää  minulle annetun alennuskoodin "Mikaelakosk" jolla saa 15% alennuksen koko ostoskorista.


Kuvissa ranteessani on Dapper Sheffield ruusukultaisella 34mm kellotaululla. Ihastuin mallin klassisuuteen, roomalaiseen numerointiin sekä tummansinisiin viisareihin. Lisäksi rannekkeeseen lisätty pieni sydän tuo kivan yksityiskohdan.

Kivaa sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela