Lempinaamiot Koreakosmetiikasta - Skinfood

tiistai 27. helmikuuta 2018

Hetkeen en ole kirjoitellut aasialaisesta kosmetiikasta ettei teille tule ihan överiä kosmetiikkajutuista. Tasaisin väliajoin on kuitenkin pakko tulla vinkkaamaan hyvistä löydöistä ja todella hyviä tuotteita alkaa olemaan jo aikamoinen kasa. Oikeastaan aasialaisesta kosmetiikasta ei ole tullut vastaan yhtäkään tuotetta, joka olisi huono tai joka ei olisi säväyttänyt millään tavalla. Vielä ongelmallisemman asiasta tekee sen, että tilausten mukana tulee lähes aina jotain testereitä, jotka saavat himoitsemaan lisää tuotteita. Moneskohan kerta tämä on, jos sanon, että nyt on pakko vähentää kosmetiikan hamstraamista... Tietenkin se on osittain työvälineenikin, mutta kuitenkin. Liikaa houkutuksia joka puolella!

Tällä kertaa haluan vinkata teille Skinfoodin kosmetiikasta, joka tekee aivan mielettömiä naamioita - niin poispestäviä kuin kangasnaamioitakin. Skinfoodiin törmäsin ensimmäisen kerran Sephorassa ollessani marraskuussa Roomassa, jolloin mukaan tarttui Black sugar honey mask wash off-naamio. Pidin tuotteesta aivan älyttömästi, jonka perusteella halusin tutustua merkin muihinkin naamioihin ja nyt kotoa löytyy kolme erilaista poispestävää naamiota sekä muutamia sheet maskeja.

Skinfoodin tuotteiden juju on ruoka-aineissa ja valmistajan filosofia on, että tie kauniiseen ihoon tulee ruoan kautta. Skinfood käyttää ensiluokkaisia raaka-aineita kosmetiikassaan ja hyödyntää tuotteissa muun muassa hunajan, sokerin, sitruunan, kookoksen ja riisin tuomat hyödyt ihonhoidossa. Tuotteet valmistetaan luontoa kunnioittaen ja ekologisesti, joka on minulle todella suuri lisäarvo kosmetiikassa. Kertomani jälkeen voisi luulla tuotteiden maksavan suht paljon, mutta ei. Sephorassa 100g naamio maksoi noin 15euroa ja esimerkiksi Jolselta tilatessa naamiot ovat kymmenen euron kieppeillä ja kuvan sheetmaskeja saa kolme kappaletta noin viidellä eurolla.

Itseltäni löytyy poispestävistä naamioista Black sugar honey, egg white pore mask sekä kuvista puuttuva, juuri kuvien oton jälkeen postiin saapunut rice mask. Black sugar honey mask wash off on herkulliselta tuoksuva naamio, joka kuorii ja kosteuttaa ihoa hunajan ja tumman sokerin avulla. Naamion koostumus on todella hunajainen ja sokerinen, eli se on todellakin ehtaa tavaraa. Tuoksu on voimakas ja hunajainen, muttei keinotekoinen. Tuote levitetään kostealle iholle, annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. Naamion käytön jälkeen iho on tuntunut tosi pehmeältä ja kosteutetulta. Naamion sokerikiteet kuorivat ihon hellävaraisesti ja kuorintaa voi tehostaa hieromalla kasvoja kevyesti poishuuhtelun yhteydessä. Olen aivan rakastunut tähän naamioon ja tämä naamio oli syy, miksi olen halunnut testata Skinfoodin muitakin tuotteita.

Egg white pore mask on nimensä mukaan ihohuokosten tehopuhdistaja. Kananmunan valkuaisista saatavat proteiinit puhdistavat ja supistavat ihohuokosia tekien niistä vähemmän näkyvät. Minulla on todella laajat ihohuokoset ja uskokaa tai älkää, tämä naamio on ollut omalle iholleni oikea pelastus! Naamio on koostumukseltaa savinaamion tyyppinen, mutta paljon ilmavampi ja se sisältää valkoista kaoliinisavea. Naamio levitetään puhtaille, kuiville kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Naamion käytön jälkeen iho ei tunnu ollenkaan kuivalta tai kiristävältä (usein ongelmallista savinaamioissa) ja ihohuokoset ovat lähes huomaamattomat. Kannattaa Googlesta lukea arvosteluja tästä naamiosta. Tätä ei todellakaan olla hehkutettu turhaan!

Kuvista puuttuva, uusin tuttavuuteni Rice mask wash off heleyttää ja kosteuttaa sameaa ihoa. Naamio kirkastaa ihoa tehokkaasti ja on hyvä valinta normaalille ja kuivalle iholle, mutta myös oman ihoni kaltaiselle pintakuivalle sekaiholle. Naamio on koostumukselta geelimäinen ja se sisältää pieniä riisinjyviä, jotka kuorivat ja kirkastavat ihoa yhdessä riisiveden kanssa. Naamiosta on myös apua esimerkiksi aknearpien häivyttämiseen hellävaraisesti. Naamio levitetään kostealle iholle hellästi hieroen, annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Naamion sisältämällä riisivedellä on lukuisia hyötyjä ihon- ja hiustenhoidossa. Hiusten huuhtelu riisivedellä on muuten ilmeisesti riisinkasvatusalueilla asuvien naisten salainen ase pitkiin, kauniisiin hiuksiin!

Skinfood valmistaa lukuisia erilaisia kangasnaamioita, joista olen tutustunut Beauty in a food sheet maskeihin. Naamioita on 23 (!!!) erilaista, joista jokainen sisältää vitamiineja ja ravintoaineita, jotka tuovat omat hyötynsä kasvojen iholle. Olen kokeillut merkiltä mansikkaa ja sitruunaa sisältävät kangasnaamiot, joista molemmat ovat olleet aivan erinomaisia. Naamion sheet on sopiva, essenceä on naamioissa paljon, muttei liikaa, jotta sheet jäisi liian vetiseksi käyttää. Strawberry on kasvoja kosteuttava ja virkistävä naamio ja Lemon kirkastaa c-vitamiinin avulla sameaa ihoa. Käyttämättä on vielä kuvissa olevat Bird's nest (eli linnunpesä :-D), joka kosteuttaa ja heleyttää kasvoja sekä Cantella asiatica (eli rohtosammakonputki), joka rauhoittaa ja ravitsee ongelmaihoa jättäen sen pehmeksi. Naamiot ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja aion ehdottomaksi tilata lisää merkin naamioita.

Skinfood on tullut jäädäkseen ihonhoitorutiineihini ja voisin vain hehkuttaa loputtomiin näitä tuotteita! Suosittelen ehdottomasti tutustumaan merkkiin, jos haussa on uusi naamio.

Tykkäättekö lukea näitä arvosteluja k-kosmetiikasta? Entä kiinnostaako ihonhoitotuotteiden lisäksi kuulla myös kokemuksiani korealaisista meikeistä?

4 kommenttia:

 1. Kiinnostaa arvostelut ja kokemukset! En oo ite vielä kokeillut mitään korea-kamaa mut ehkä tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannataa ehdottomasti! Koreakosmesta löytyy hinta-laatusuhteelta ihan mielettömiä tuotteita. Tosin kannattaa varoa, sillä näihin jää koukkuun :D

   Poista
 2. Kiinnostaa ehdottomasti! Itse olen ihan rakastunut korealaiseen kosmetiikkaan :)

  stoori.fi/purkkisirkus

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela