Kolme hyvää asiaa

tiistai 13. helmikuuta 2018


Kolme hyvää asiaa päivissäni:

1. Tasapainoinen arki. Arjessa pidän tasaisuudesta ja siitä, että minulla on paljon omaa aikaa tehdä omia juttujani, kuten käydä salilla, puuhata blogin parissa ja katsoa rauhassa lempi sarjojani.

2. Rauhalliset aamut. Laitan herätyskellon aina mieluummin reilusti liian aikaisin soimaan, kuin että tekisin aamutoimet kiireessä. Arkisinkin herään yleensä noin 2-3 tuntia ennen lähtöä, jotta voin hoitaa aamutoimet aivan rauhassa. Päivä saa täysin erilaisen startin, kun ei tarvitse olla kauheassa kiireessä aamusta lähtien.

3. Jokailtainen hyvän yön toivotus ihmiseltä, josta välitän ihan älyttömästi ja joka muistaa, että juon kahvini mustana.

Kolme hyvää asiaa minussa:

1. Olen todella suvaitsevainen ja ennakkoluuloton. Olen oppinut olemaan tekemättä ennakkoluuloja muista ihmisistä ja uusiin ihmisiin pyrin tutustumaan niin sanotusti tyhjältä kankaalta välittämättä esimerkiksi muilta kuulemistani negatiivisista asioista.

2. Intuitioon luottaminen. Olen sivunnut aihetta  blogissani useita kertoja ja yhä edelleen pidän tuosta piirteestä itsessäni. Intuitioon luottamalla olen tehnyt todella mahtavia asioita elämässäni.

3. Oppimisenhalu. Olen aina halunnut tehdä asiat mieluummin itse, kuin teettää asiat muiden tekeminä. Esimerkkinä voisin antaa blogini, joka on opettanut minulle paljon uusia taitoja.  Olen muun muassa opetellut itse nettisivujen ulkoasun tekemistä, somemarkkinointia ja hakukoneoptimointia. Olen oppinut kirjoittamaan sujuvaa tekstiä ja oppinut paljon uutta valokuvauksesta sekä editoinnista. Ylipäätänsäkin arjessani oppimisenhalu näkyy todella vahvasti ja usein hieman ärsyynnyn, jos joku tekee asiat puolestani tai olettaa, etten osaa. Jos en osaa jotain, haluan oppia sen tekemisen kautta.

Kolme hyvää asiaa elämässäni:

1. Minulla on aivan ihana perhe. En muuttaisi yhtään mitään, en yhtään kenessäkään. Kyseessä ei ole ydinperhe vaan vanhempani ovat aikoinaan eronneet, mutta sen kautta olen saanut tuplasti rakastettavia ihmisiä elämääni.

2. Koko ikäni minun on annettu toteuttaa itseäni ja olen aina tuntenut itseni rakastetuksi ja välitetyksi.

3. Ystävät ja poikaystävä. Minulla ei ole montaa läheistä ystävää ja introverttina en edes kaipaa elämääni isoa ystäväjoukkoa. Muutama lähin ja pitkäaikainen ystäväni hakkaavat laajan kaverijoukon aivan sata nolla. Ja sitten tuo jälkimmäinen, poikaystävä. Ihminen, joka saa hymyn huulilleni useita kertoja aivan joka päivä.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:

1. Tulevana kesänä saan pitää viime vuotta enemmän kesälomaa. Ajatuksissa on viettää vähän pidempi aika Italiassa ja Espanjassa.

2. Tämä vuosi tulee olemaan todella erilainen verrattuna edeltäjiin. Ehkä jollain tapaa aikuisempi? Vaikka olen stressaillut työasioita, on mieli todella odottavainen ja tyyni tämän vuoden suhteen. Mitään kovin ihmeellistä ei ole näillä näkymin suunnitteilla, mutta ehkä tämä vuosi tulee olemaan yksinkertaisesti kokonaisuudessaan hyvä.

3. Liikuntainnon löytyminen. Viime syksyn ja alkutalven kärsin motivaation puutteesta eikä treenaaminen oikein huvittanut. Nyt koko alkuvuoden motivaatio on ollut todella korkealla ja salitreenaus ja liikkuminen ylipäätänsä tuntuu hyvältä. Toivon, että tämä olo jatkuu läpi vuoden.

Kolme hyvää asiaa blogissani

1. Sitoutuneet  ja ihanat lukijat. Blogillani on monia lukijoita, jotka ovat pysyneet matkassa aivan alusta asti ja paljon, jotka ovat seuranneet blogiani useita vuosia. Aina yhtä mahtava fiilis, kun joku kertoo seuranneeni blogiani ihan alusta lähtien. Minulle merkitsee todella paljon se, että pystyn inspiroimaan muita ja herättämään mielenkiinnon lähes kymmenen blogivuoden jälkeenkin.

2. Blogin kautta olen tutustunut upeisiin ihmisiin ja saanut bloggaajista ja yhteistyökumppaneista kavereita. On mahtavaa, että blogi on mahdollistanut verkostoitumisen lahjakkaiden ihmisten kanssa.

3. Hyvä asia blogissani on, että se antaa minulle mahdollisuuden toteuttaa luovuuttani ja pääsen kertomaan itselleni tärkeistä asioista juuri teille.

3 kommenttia:

 1. Täällä on yksi lähes alusta saakka mukana ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Toivottavasti pysyt matkassa vielä jatkossakin :)

   Poista
 2. Alusta asti mukana! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela