Ihan huippu luonnonkosmetiikan multituote - Dr.Hauschka Purple Light-väripuuteri

sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Viime kuussa kävin Dr.Hauschan uuden Purple Light-meikkilinjan lanseereuksessa, josta sain kotiinviemiseksi muutaman tuotteen. Limited edition-sarjaan kuuluu pari voidemaista huulipunaa, silmänrajauskynä, luomiväripaletti, joka sisältää neljä kaunista liilaa sävyä ja hehkua tuova väripuuteri, jossa jatkuu purple light-teema. 

Luonnonkosmetiikka on minulle aika tuntematonta, mutta pikku hiljaa olen alkanut kiinnostumaan siitä enemmän. Varsinkin näihin Dr.Hauschkan tuotteisiin tutustuessani unohdin hyvällä tavalla kokonaan käyttäväni luonnonkosmetikkaa. Tuotteiden pigmentit ovat aivan uskomattomia, voidemainen huulipuna ei tuoksu lainkaan luonnonkosmetiikkamaiselta ja koostumus on miellyttävä, eikä lainkaan huulia kuivattava. Väripuuteri on ainoa, jossa luonnonkosmetiikka tulee selkeämmin esiin Dr.Hauschkamaisella tuoksulla, mutta se haihtuu nopeasti. Olen muutenkin todella tarkkanenäinen, joten saatan vain itse kiinnittää siihen tavallista enemmän huomiota.


Olin todella skeptinen ruskeaa, vaaleanliilaa ja vaaleaa sävyä sisältävää väripuuteria kohtaan. Oma ihoni on todella lämpimän sävyinen, keltapohjainen ja aina hieman päivettynyt, joten olin jo lähes päättänyt, että paletin liila sävy tulee tekemään ihostani kylmän ja tunkkaisen. Lanseerauksessa annettiin vinkkejä tämän väripuuterin käyttöön ja neuvottiin huoletta ottamaan kaikkia kolmea sävyä kerralla isoon siveltimeen ja sutimaan kauttaaltaan kasvoile. Väripuuterin hieman hohtava koostumus tuo kauttaaltaa kasvoille levitettynä pientä hehkua ja iholle sileän lopputuloksen. Puuterin pigmentit ovat mineraalipigmenttejä ja se sisältää luonnonöljyjä, joten se ei kuivata kasvoja.

Tuote, jota kohtaan olin skeptinen, onkin noussut yhdeksi viime viikkojen vakkarituotteeksi. Rakastan väripuuterin monipuolisuutta ja olen tehnyt sillä korostuksia highlighterin tapaan, käyttänyt luomilla luomivärinä ja käyttänyt tätä puuterina kasvoilla kauttaaltaan tai vain heleyttä kaipaavilla alueilla. Skeptisyyttä aiheuttanut liila ei tuo lämpimänsävyisellekään iholle kylmää vivahdetta ja kaikkia kolmea sävyä keskenään levittäessä sävyt sulautuvat toisiinsa sekoittuen kauniiksi heleäksi puuteriksi. Olen tykästynyt kuulaaseen, hieman "rasvaiseen" meikkipohjaan ja puuterimaisuuden poistavat meikinkiinityssuihkeet ovat vakiokäytössä, jotta iho ei jää puuteroinnin jäljiltä liian mattaiseksi. Olen käyttänyt tätä puuteria paljon kesken päivän meikin pieneen fiksailuun, sillä se vie liiallista kiiltoa pois, mutta jättää heleän, ei liian puuterimaisen pinnan iholle myös ilman meikinkiinnityssyihkeella vimeistelyä. Niin huippu meikkituote ja vielä luonnonkosmetiikasta!

Purple Light-tuotteet ovat jo saatavilla ja esimerkiksi Stockmannin* verkkokaupasta saa tätä väripuuteria sekä muita Purple Light-kokoelman tuotteita. Puuterin hinta on Stockmannilla 45,90 euroa.

Luonnonkosmetiikasta koko ajan enemmän kiinnostuneena olisi mielenkiintoista kuulla teidän HG-tuotteet ihonhoidosta ja kosmetiikasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela