Volyymia ja kiharaa lämpörullilla - Remington PROluxe lämpörullat

perjantai 19. tammikuuta 2018

Rennot kiharat ja laineet on hiustyyli, joka toimii aina. Omat hiukseni ovat melkein poikkeuksetta kevyillä kiharilla - arjessa tai juhlassa. Useimmiten teen kiharat kiepsauttelemalla hiusosioita suoristusraudan ympärille, mutta jos kiharien ja hiuksien täytyy pysyä laitettuna pitkään, turvaudun myös muihin välineisiin. Tietenkin muotoilutuotteet ovat myös suuressa osassa, mutta esimerkiksi ilmavuutta en ikinä onnistu saamaan hiuksiini pelkällä hiustenkuivaimella ja kihartamalla suoristusraudalla.

Sain jokin aika sitten kokeiluun Remingtonin PROluxe lämpörullat, jotka ovat osoittautuneet näiden viikkojen aikana aivan lyömättömiksi, jos haluan kampaukselle ja ylipäätänsä hiuksiin kestävää ilmavuutta ja kiharaa. Rullia on yhteensä 20, kahdeksan suurempaa ja 12 pienempää. Rullien kuumenemistakaan ei tarvitse kauaa odotella, sillä PROluxe lämpörullat kuumenevat alle kahdessa minuutissa. Aamuisin ei todellakaan ole ylimääräistä aikaa odotella rullien kuumenemista, joten tuo on ihan huippujuttu! Rullissa on OPTI heat-teknologia, joka lämmittää rullan sekä kiinnitysklipsin, mutta kärkiosat pysyvät viileinä, joka tekee rullauksesta turvallista. Muutenkin pidän näiden lämpörullien ulkonäöstä, eikä niitä tarvitse välttämättä jemmata jokaisen käyttökerran jälkeen kaapin perukoille. Mutta jos sen haluaa tehdä, mahtuvat ne todella pieneen tilaan.

Koska omat hiukseni ovat pitkät, olen aloittanut rullauksen aina pääliosasta, jotta saan sinne eniten volyymia. Siitä olen jatkanut rullausta kohti niskaa, jottei lämpörullat ole liian kauaa pituuksissa. Kerran aloitin rullauksen alhaalta ylöspäin, jäähdytin rullat rauhassa ja lopputuloksena oli melkein pitkän polkan pituinen kihara tukka! Joten näillä rullilla onnistuu näyttävätkin kiharakampaukset. Isomman koon rullat toimivat aivan täydellisesti hiusten pääliosassa tehden todella näyttävää tuuheutta ja ilmavuutta hiuksiin, joka kestää koko päivän vaikkei käytä hiuslakkaa tai tupeeraa tyveä. Minulla on menossa muutenkin hiusten kunnon parantamisprojekti, joten yritän tehdä kaikki muotoilut hiuksiini mahdollisimman hellävaraisesti. Lämpörullien käyttö on huomattavasti lempeämpi tapa saada hiuksiin tuuheutta, kuin päivittäinen tupeeraus  ja runsas lakan käyttö.

Jotta lämpörullilla saa kestävän lopputuloksen hiuksiin, kannattaa tehdä hiusten kuivaus oikein huolellisesti. Hiusten tulee olla täysin kuivat ja föönauksen jäljiltä niiden tulisi tuntua hieman lämpimiltä. Niin ja tietenkin muistaa hyvät muotoilutuotteet jo föönauksenkin alle! Ennen rullausta hiuksiin voi suihkutella jotain muotoilutuotetta, tekee jakauksen oikeaan kohtaan ja aloittaa rullauksen. Tekniikan opittua lämpörullien käyttö on todella nopeaa ja alkaa paremmin hahmottamaan mihin suuntaan mikäkin rulla kannattaa rullata, jotta kiharat ja volyymi on siellä missä pitääkin. Jos kiharista tulee niin sanotusti liian tiukka, saa tilannetta korjattua käyttämällä suoristusrautaa kevyesti hiuksissa. Esimerkiksi omat päälihiukseni ovat sen verran lyhyet, että joudun hieman fiksaamaan niiden ja hiustenpidennysten rajaa suoristusraudan avulla. Suoristusraudalla kiharan korjailu ei kuitenkaan ole latistanut lainkaan ilmavuutta hiuksista, joten ei tarivitse huolehtia, että lämpörullaus olisi mennyt hukkaan.


En käytä enää oikeastaan lainkaan hiuslakkaa vaan panostan pohjustaviin muotoilutuotteisiin. Oikeastaan ainoat viimeistelyaineet oivat silottavat seerumit ja öljyt tai sitten vaihtoehtoisesti rakenne- tai suolasuihkeet, jos haluan enemmän runsautta ja rakennetta hiuksiin. Viime aikoina lempi hiusöljykseni on noussut viime vuonna saamani Oriflamen luonnon argan-, ruusu- ja takiaisöljyä sekä linoleenihappoa sisältävä Eleo Soft touch-hiusöljy. Tuo öljy on itse asiassa juuri nyt alennuksella alle kympillä Oriflamen nettikaupassa!

Olen ollut todella onnellinen näistä lämpörullista, sillä olen maailman surkein (ja laiskoin) käyttämään kunnolla aikaa hiusten kuivaamiseen, jotta saisin nättiä ilmavuutta hiuksiini. Näiden lämpörullien ansiosta hiukset saa loihdittua ilmaviksi käden käänteessä ja kiireisimpinä hetkinä olen laittanut isompia rullia vain pääliosaan ja käännellyt latvat suoristusraudalla. Lopputuloksena on ollut nopea ja rento lainekampaus, jossa on koko päivän kestävää ilmavutta. Remington PROluxe lämpörullat maksavat 69,90€ ja niitä saa tilattua esimerkiksi Stockmannilta*. Suosittelen tähän saman myös saman sarjan kaunista valkoista PROluxe hiustenkuivaajaa. Olen saanut omani blogin kautta pari vuotta sitten ja yhä edelleen rakastan tuota kuivaajaa yli kaiken! Kuivaajasta lötyy tehoa todella paljon ja puhallusnopeus ja lämpötilat ovat säädettävissä.

Mihin hiustenmuotoilijaan te luotatte?

*Lämpörullat saatu PR näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela