Hyvä epilaattori haussa? Arvio Braun Silk-épil 5:sta

keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Moikka pitkästä aikaa! Blogi vietti hiljaiseloa viikon verran, koska uuteen työhön ja täällä Suomessa olemiseen tottuminen ovat verottaneet jaksamista aika paljon. Onneksi fiilis on ollut hyvä kaikesta huolimatta ja vielä en ole katunut Suomeen muuttoa. Vie vain oman aikansa löytää oma rytminsä yhdistää paremmin työ, uudet työajat, sosiaalinen elämä sekä tämä blogi. Joulun alla tuntuu muutenkin olevan aina hirveästi kaikkea puuhaa, joten päivät menevät todella vauhdikkaasti. Huh, eiköhän tää tästä lähde taas sujumaan!

Joulun kynnyksellä ajattelin vinkata potentiaalisesta joululahjasta itselle tai vaikka omalle äidilleen tai siskolle. Epilaattori on ollut omalla ostoslistalla vuosi kausia, mutta aina sen hankkiminen on vain jäänyt tai olen unohtanut sen täysin. Olen muutenkin niin laiska ajelemaan sääriäni, joten ei mikään ihme, ettei epilaattorin hankkiminen ole jatkuvasti muistunut mieleen! Viime kuussa epilaattori muistui jälleen mieleeni ja nyt sain viimein hankittua sellaisen itselleni! K-Citymarketissa tuli vastaan todella hyvä tarjous Braun Silk-epil 5 Power epilaattorista ja Music Edition-paketin, joka sisälsi epilaatorin, viilennyskäsineen, suojapussin, puhdistusharjan sekä nappikuulokkeet, maksoi plussatarjouksessa ainoastaan 39,95 euroa. Hinnat tästä epilaattorista pyörivät noin 69-100 euron välillä riippuen hieman pakkauksen sisällöstä. Hyvä tuuri kävi, koska en ollut sillä kauppareissulla edes ollut aikeissa käydä ostamassa epilaattoria. Sattui vain tulemaan mieleen kesken kaiken. En osaa sanoa onko tarjous voimassa kaikissa K-Citymarketeissa, sillä en löytänyt siitä mainintaa nettisivuilla. Stockmannilla on tämä samainen epilaattori tarjouksessa 79,90 eurolla Wet&Dry versiona*.

hyvä epilaattori braun kokemuksia silk epil 5
Tietenkin epilaattoria oli päästävä heti kokeilemaan ja olin todella vaikuttunut siitä, kuinka todella lyhyetkin ihokarvat sai epiloitua sääristä. Minulla oli säärissä maksimissaan 3 millimetrin sänkeä ja tällä epilaattorilla sai poistettua ihokarvat vaivattomasti. En ole kokenut epiloija, mutta säärissä epilointi ei ollut todellakaan kivuliasta ja iho tottui epiloimiseen hetken jälkeen, jonka jälkeen se ei oikeastaan tuntunut enää lainkaan. Silk-epil 5:ssa on 40 pinsettiä, joten jälki on todella tarkkaa. Laitteessa on vielä apuvalokin, joka helpotti kaikkien ihokarvojen poistoa. Ensimmäisen käyttökerran perusteella suosittelen todellakin tätä epilaattoria. Ja tämähän ei ole mikään yhteistyö, jonka haluan vielä mainita!

hyvä epilaattori braun kokemuksia silk epil 5
Epiloimista ei kannata todellakaan jänittää, ainakaan, jos pysyttelee säärissä ja reisissä. Alla kolme vinkkiä, jotka luin ennen ensimmäistä ajeluani. Näitä vinkkejä hyödyntäen epilointi on vaivatonta ja vähemmän kivuliasta. Ja mitä kauemmin epilointia tekee ja kuten vahausten ja sokerointienkin kanssa, ihokarvat alkavat kasvaa hennompina, jolloin ihokarvojen poisto helpottuu entisestään.

Kolme vinkkiä epiloimiseen:
- Epilointi on paras tehdä suihkun jälkeen, jotta on on pehmennyt. Tällöin epilointi ole niin kivuliasta.
- Venytä epiloitavaa ihoaluetta hellästi.
- Levitä epiloidulle alueelle kosteuttavaa tai rauhoittavaa voidetta epiloinnin jälkeen.

Viimeiseen vinkkiin liittyen haluan antaa tuotesuosittelun Holika Holika Aloe 99% Soothing geelistä*, joka on mitä mainioin tuote ihokarvojen poiston jälkeen käytettäväksi! Aloe vera geelit kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa ja soveltuu kasvoille sekä vartaloille. Aloe vera on varmasti tutuin after sun-voiteista, mutta aloe vera on mahtava ainesosa kasvoille, ärtyneelle iholle ja rauhoittamaan ihoa juurikin ihokarvojen poiston jälkeen. Minulla on tuo linkittämäni Holika Holikan Aloe 99% geeli ja olen pitänyt siitä todella paljon. Elevenillä jättimäinen 250ml tuubi maksaa 9,80 euroa, josta riittää ahkerassakin käytössä pitkäksi aikaa.

Löytyykö teiltä epilaattoria vai onko se ollut jo ikuisuuden ostoslistalla, kuten minulla?

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Meinasin hakea tämän Gigantista, mutta sattumalta asia tuli mieleen Citymarketissa ja kappas.. music edition oli tarjouksella 35€ :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela