Ajatuksia kuluneesta vuodesta ja Best nine 2017 - teidän eniten tykkäämät kuvani

sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Tämän vuoden viimeiset tunnit ovat meneillään ja kohta toivotetaan tervetulleeksi vuosi 2018. Tämä vuosi on ollut sinänsä ihan kiva, muttei mitenkään erikoinen, joten vuoden vaihtuminen tuntuu todella hyvältä. Vuodet 2015 ja 2016 olivat sen verran spesiaaleja, että tämä vuosi on tuntunut niihin verrattuna aika mitättömältä. Vaikka asuin suurimman osan vuodesta Tallinnassa, siitä huolimatta tämä vuosi on mennyt jotenkin aivan ohi. Huono luonteenpiirteeni on, että minun on välillä todella vaikea sopeutua ja tyytyä tasaiseen arkeen ja alan kaipaamaan todella herkästi muutosta elämääni. Tunne, että jotain puuttuu, alkaa kalvamaan mieltä. Stressin keskellä tuo piirre tulee todella helposti esiin ja kesästä lähtien olo on ollut todella levoton. Toivotaan, että vuoden vaihtuminen tasaisi fiilistä ja alkuvuoden aikana olisin täysin sopeutunut uuteen elämäntilanteeseen.

Vuonna 2017 heti tammikuun ensimmäisinä päivinä irtisanouduin Suomen työstäni tietämättä lainkaan mitä tulen tekemään ja mihin elämä tulee minut viemään. Aika pian irtisanoutumisen jälkeen sain tiedon päässeeni töihin Tallinnaan. Odottaessani muuttoa Viroon kirjoitin pelkästään blogia työkseni lähes kolme kuukautta. Muutto Tallinnaan sujui hyvin, viihdyin ihan hyvin Tallinnassa ja työssäni, mutta siitä huolimatta monen tekijän summana irtisanouduin marraskuun alussa Tallinnan työstäni, kieltäydyin toisesta Tallinnasta sijaitsevasta työpaikasta ja päätin muuttaa takaisin Suomeen. Irtisanoutuessani Tallinnan työpaikasta minulla ei ollut mitään tietoa siitä, mitä tulen tekemään Suomessa. Kaikki meni kuitenkin hyvin, koska sain heti töitä ja 1. joulukuuta oli jo ensimmäinen työpäivä uudessa työssäni täällä Suomessa. Vaikka välillä haikailen takaisin Tallinnaan ja ylipäätänsä ulkomailla asumisen perään, tuntuu valinta palata Suomeen ainakin nyt ihan hyvältä. Vielä kun pääsen muuttamaan viimeistään maaliskuussa takaisin omaan asuntooni, on kaikki asiat ihan kunnossa ja mallillaan. Mielen työstäminen on sitten ihan oma lukunsa, mutta ajan kanssa kaikkeen sopeutuu.

Olipas masentava vuoden viimeinen teksti. Jottei vuotta päätettäisi täällä blogin puolella täysin negatiivisesti, kokosin alle Instagramin Best nine - kuvat, eli yhdeksän kuvaa, joista te seuraajat olette tykänneet kaikista eniten vuonna 2017. Teillä ei ole mikään hassumpi maku, koska aika moni noista kuvista kuuluvat lempi kuviini, joita olen lisännyt tämän vuoden aikana Instagramiini!


#1 Ensimmäinen kuva on veljeni häistä viime heinäkuulta. Kuvassa näkyy häälookkini, josta tykkäsin ihan älyttömän paljon. Tuo River Islandin mekko on älyttömän ihana ja toivottavasti pääsen pukemaan sen ensi kesänäkin joihinkin juhliin.

#2 Numero kaksi on ehdoton lempi kuvani koko kesältä 2017. Vietimme työpaikan tiimi-iltaa katamariinilla ja purjehdimme muutaman tunnin Tallinnan edustalla. Kuvasta välittyy todella hyvin aito onnellisuus, eikä hymyä tarvinnut todellakaan teeskennellä.

#3 Kolmas kuva on otettu Riiassa, jonne ajettiin Lotan kanssa juhannuksen viettoon. Juhannusaattona sää oli vielä ihan mukava, mutta seuraavat kaksi päivää meni valitettavasti harmaassa ja kylmässä säässä.


#4 Kuka nyt ei tykkäisi karkkikuvista! Kuva on otettu muistaakseni maaliskuussa, jossa fiilistelin irtokarkkikulhoa. Tuossa ei muuten ollut todellakaan koko karkkisäkin sisältö vaan illan aikana tuli napsittua ainakin tuplat tuosta määrästä.


#5 Alla olevan kuvan lisäsin Instagramiin 4. kesäkuuta, jolloin vietän syntymäpäivääni. Kuva oli otettu edellisenä päivänä pikkuveljeni ylioppilasjuhlissa.

#6 Vuoden ensimmäiset kesäiset illat ja vuoden ensimmäinen kesäinen asu.

#7 Juhlakuvat ovat selvästi Instagramini tykätyimpiä ja yhdeksän suosituimman kuvan joukkoon pääsi toinenkin kuva pikkuveljeni ylioppilasjuhlista.  Ylpeä, ei enää niin pienen, kahdeksan vuotta nuoremman pikkuveljen sisko!

#8 Kahdeksas kuva on otettu tammikuun lopussa Tallinnassa ja juuri edeltävällä viikolla olin saanut tietää saaneeni työpaikan Tallinnasta. Lähdimme kurkkaamaan isän ja äitipuoleni kanssa miltä tuleva kotikaupunkini näyttää. Päivä oli aivan hyyyyyytävän kylmä ja onneksi olin pukenut ohuet sukkahousut farkkujeni alle!
 
#9 Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on toinenkin kuva Riiasta. Kävimme nauttimassa parit drinkit kattoterassilla, josta oli kauniit näkymät Latvian pääkaupungin ylle. Juhannuksena Latviassa kukkia näkyi kaikkialla ja muun muassa autoja koristeltiin kukilla ja koivunoksilla. Joten oli pakko ostaa myös itselle kaunis kukkaseppele, jotta pääsi kunnolla juhannustunnelmaan.


Näiden muistojen ja kuvien myötä toivotan teille kaikille aivan mahtavaa Uutta vuotta 2018!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela