1. Adventin joululahjavinkki

sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Postaus toteutettu yhteistyössä Daniel Wellington kanssa.

Joulu tekee kovaa vauhtia tuloaan ja tänään vietetään jo ensimmäistä Adventtiakin. En kuulu niihin, jotka alkavat tekemään joululahjaostoksia hyvissä ajoin vaan havahdun aikaisintaan kuun vaihtuessa marraskuusta joulukuuksi, että pitäisi miettiä vähän joululahjojakin. Onneksi vielä ei ole kiire, mutta jos netistä aikoo jotain tilata, täytyy olla hyvissä ajoin liikenteessä joulupostin ruuhkautumisen vuoksi. Kokemuksesta voin kertoa, että parina jouluna olen joutunut panikoimaan paria päivää ennen jouluaattoa sitä, että kerkiääkö joululahjat saapua ajoissa!

Rannekello on aina toimiva lahja henkilöstä riippumatta ja Daniel Wellington on lisännyt nettikauppaansa mahdollisuuden luoda saajalleen sopiva ainutlaatuinen lahjasetti*. Kauniiseen pakettiin saa valita haluamansa kellon ja lisäksi kauniin rannerenkaan tai vaihtorannekeen. Sain itselleni Daniel Wellingtonilta aikaisena joululahjana Classic Petite Sterling 28mm-kellon* valkoisella kellotaululla ja hopean värisellä rannerenkaalla. Kauniin kellon lisäksi pakkaus, jossa lahja tulee, on super kaunis! Ei tarvi paljoa kääriä lahjaa enää toiseen paperiin.


Daniel Wellingtonilla on todella nopeat toimitukset ja arvioitu toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Kannattaa kuitenkin huomioida joulun ruuhkauttama posti ja tehdä tilaukset mieluummin hyvissä ajoin. Muistattehan myös, että saatte edelleen koodilla Mikaelakosk 15% alennuksen koko tilauksesta. Alennuskoodin voi yhdistää myös muihin tarjouksiin.

Ihanaa sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela