Hulluna korealaiseen kosmetiikkaan

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

 Postaus toteutettu yhteistyössä Bearel-verkkokaupan kanssa
Bearel Missha kokemuksia arvostelu super aqua holika holika blogi nettikauppa klairs soothing cream korealainen kosmetiikka
Korealaisen kosmetiikan valtakausi jatkuu edelleen ja päivä päivältä oma kiinnostukseni kasvaa k-kosmea kohtaan. Suomalaisten innostus aasialaisesta kosmetiikasta on noteerattu ja saatavuus on helpottanut huomattavasti. Nykyään Sheet maskeja löytyy päivittäistavarakaupoista ja valikoima on lisääntyyt verkkokaupoissa, eikä enää tarvitse välttämättä tehdä tilauksia Aasiasta tai Amerikasta asti. Törmäsin jokin aika sitten Suomalaiseen Bearel-nimiseen verkkokauppaan, joka on keskittynyt ainoastaan korealaiseen kosmetiikkaan. Valikoimassa on muun muassa leikkisistä pakkauksista tunnettu Holika Holika ja TonyMoly sekä etanatuotteita hyvän valikoiman tarjoava Mizon. Muita merkkejä ovat muun muassa koreakosmetiikkaan hurahtaneiden keskuudessa paljon kehutut Klairs ja Missha.

Missha kokemuksia arvostelu super aqua holika holika blogi nettikauppa klairs soothing cream korealainen kosmetiikka
Olin aivan innoissani mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä Bearelin kanssa. Tuotteita selaillessani huomasin, että valikoimaan oli valittu paljon niin sanotuiksi k-beauty Best seller-tuotteiksi valikoituneita tuotteita, mutta saatavilla on myös monia merkkejä, joista en ollut aikaisemmin kuullut. Aloittelevalle k-kosmetiikan käyttäjille nettikauppa on aivan täydellinen, sillä asiakaspalvelusta saa tarvittaessa apua omalle ihotyypille sopivista tuotteista ja valikoima on laadittu niin, että jokainen tuote on EU:n turvallisuusvaatimuksen mukainen. Kynnys tutustua (ja hullaantua!) k-beautyn maailmaan on pieni, sillä voi olla varma, että kaikki ainesosiltaan aika jännittävänkin kuuloiset tuotteet ovat täysin turvallisia käyttää.

Itse miellän aasialaisen ihonhoitorutiinin a:n ja o:n olevan monivaiheinen kosteutus. Yksi kosteusvoide ei enää riitäkään, vaan ihoa kosteutetaan monivaiheisesti ja monilla erilaisilla tuotteilla - voiteilla, emulsioilla, seerumeilla, rasvoilla, naamioilla ja öljyillä. Muutamia mainitakseni. Tietenkin niin sanotussa länkkärikosmetiikassa eli länsimaisissa merkeissä on seerumia ja voidetta vaikka mihin lähtöön, mutta kostettavien tuotteiden kerrostamista ei painoteta niin paljon. Lähinnä mainostetaan tuotteen olevan monitehoinen apu vaikka mihin. Pidän tuotteista, joilla pärjää aamuisin ja iltaisin, mutta tuotteiden kerrostamisesta enemmän lukeneena olen alkanut vakuuttumaan, ettei vain yhdellä kosteusvoiteella yksinkertaisesti pärjää. Vaaditaan vähintään seerumi kosteusvoiteen alle ja yöksi sitten tuhdimpaa tavaraa ravitsemaan ihoa. Yönaamiot ovat k-beautyn perusjuttuja, mutta viime aikoina länkkärimerkitsin ovat tuoneet paljon yökäyttöön tarkoitettuja naamioita markkinoille. Melkein kuitenkin voisin sanoa, että yönaamion suhteen vannoisin k-kosmetiikan nimeen. He kun ovat niiden suhteen edelläkävijöitä ja varmasti tietävät, mitä erinomaiseslta tuotteelta vaaditaan.

Missha kokemuksia arvostelu super aqua holika holika blogi nettikauppa klairs soothing cream korealainen kosmetiikka

Yksi testiin saamistani tuotteista on Misshan super kosteuttava ja ravitseva, 15% etanaseerumia sisältävä yönaamio. Yönaamion voi levittää ainoana voiteena tai rasvana puhdistetulle iholle muiden kevyempien tuotteiden jälkeen tai toisen kosteuttavan, esimerkiksi rasvan tai voiteen, jälkeen. Mutta yönaamion tulee olla aina se viimeinen tuote, jota iholle levitetään illalla.

Tämä Misshan yönaamio kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja auttaa ihoa ylläpitämään kosteutta sisällään. Hieman ällöttävältä kuulostava etanaseerumi taas muun muassa uudistaa ihoa, joka on apua esimerkiksi aknearpiin ja epätasaiseen ihonsävyyn. Olen lukenut viime aikoina paljon etanaseerumista ja vaikka oma historiani sen käyttäjänä on lyhyt, olen todella vakuuttunut siitä, että se varmasti toimii. Ja tämä Misshan tuote on ainakin saanut kaikkialla aivan huiput arvostelut, joten innolla odotan mitä ihmeitä tämä tekee iholleni. Olen nyt käyttänyt tätä kahdesti ja aamulla iho on tuntunut todella hyvältä ja kosteutetulta.

Missha kokemuksia arvostelu super aqua holika holika blogi nettikauppa klairs soothing cream korealainen kosmetiikka
Klairs Rich Moist Soothing Cream (23,90€)

Klairsin Rich Moist Soothing Cream on oikea k-beauty -kulttituote, jonka nimeen moni vannoo. Voide ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti sekä ehkäisee ihon punoitusta ja se on oikea nappituote iholle vaativiin vuodenaikoihin, kuten juurikin Suomalaiseen kylmään talveen. Voide on koostumukselta aika paksua ja epäpuhtaan ihon omaavaa niin tuhdin tuntuisen, super kosteuttavan voiteen käyttäminen voisi hieman jännittää, mutta tämä  Klairsin voide ei sisällä ihoa tukkivia tai epäpuhtauksia aiheuttavia ainesosia, joten tätä voi aivan huoletta käyttää epäpuhtauksiin, mutta ekstrakosteutusta tarvitsevalle iholle. Itse olen tosi tosi tosi innoissani tästä voiteesta, sillä viime aikoina on tuntunut, ettei mikään määrä kosteutusta ole riittänyt iholleni. Voiteen koostumus on rasvainen ja paksu, joten miellän tämän omiin tarpeisiini sopivan paremmin illalla käytettävänä ennen yönaamiota tai öljyä.

Missha kokemuksia arvostelu super aqua holika holika blogi nettikauppa klairs soothing cream korealainen kosmetiikka

A'Pieun Sheet Maskeista kiinnostuin puhtaasti söpön paketin ansiosta.Milk-sarjan naamiot sisältävät maitouutetta, joka kosteuttaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Vielä en ole kerinnyt kokeilemaan näitä, mutta taustatutkimuksen perusteella näiden pitäisi olla oikein toimivaa tavaraa.

Ensituntuma Bearel-verkkokauppaan oli todella positiivinen. Oman pakettini sain Viroon, mutta toimitus saapui noudettavaksi siitä huolimatta kahdessa päivässä. Suomen sisällä toimitusaika on keskimäärin 2-3 arkipäivää ja pakettiautomaatteihin tilattaessa Etelä-Suomessa ja Turussa sekä Tampereella paketteja toimitetaan jopa lauantaisin. Itse olen ainakin todella kärsmätön odottamaan tilauksiani, joten tuo on aivan huippujuttu! Jotain positiivista sanottavaa Suomen postin toiminnasta. 😉 Ja jokaisen tilauksen mukana tulee aina kolme testeriä kaupan päälle, joten oman tilauksen yhteydessä pääsee tutustumaan myös muihinkin tuotteisiin. Minulta Bearel saa lämpimät suosittelut ja korealaiseen kosmetiikkaan keskittynyt suomalainen verkkokauppa oli mielestäni toivottu lisä markkinoille.

Onko Bearel tai jokin saamistanu tuotteista teille ennestään tuttuja?

3 kommenttia:

  1. Bearelista en ole vielä tilannut, mutta K-kosmetikka on kyllä huippua!

    VastaaPoista
  2. Olen tilannut Bearelilta monet kerrat. Misshan yönaamio on tosi hyvä. Vaan kun tuolla verkkokaupassa nyt sattuu olemaan niin paljon muitakin hyviä tuotteita, joita on pakko kokeilla, niin en ole pitkään aikaan käyttänyt tuota Misshan yönaamiota.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela