Oot niin tyypillinen Kaksonen! - vastaako luonteeni horoskooppiani?

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Voihan horoskooppi. Täyttä huuhaata, mutta omalla tavallaan kiehtova aihe. Naisten keskuudessa taitaa olla aika yleistä, että horoskoopit puhuttavat tai ne tulevat puheeksi esimerkiksi uuteen henkilöön tutustumisen yhteydessä. Mutta eihän kukaan niihin tietenkään usko (eipä) ja kaikki horoskooppeihin liittyvät uskomukset ovat ihan hatusta vedettyjä. Kärjistettynä horoskoopit ovat tavallaan aivopesua - mitä enemmän niitä luemme ja mitä enemmän meille niistä kerrotaan, sitä vahvemmin alkaa tuntua, että ne osuvat itseensä ja omaan elämään.

Oma suhteeni horoskooppeihin on sellainen, että luen horoskooppini läpi käteen osuneesta naisten- tai iltapäivälehdestä ja toisinaan saatan tutkailla luonnehoroskooppeja horoskooppeihin liittyneen keskustelun päätteeksi. Useimmiten kuitenkin menee viikkoja, etten suo ainuttakaan ajatusta horoskooppeihin. Joten en sanoisi, että uskon horoskooppeihin vaan ne ovat minulle satunnaista viihdettä. Varsinkin lyhyen ja pitkän ajan horoskoopit ovat omasta mielestäni täyttä hölönpölyä, mutta luonneanalyysit eri horoskoopeista ovat ihan hauskoja, jonka inspiroimana lähdin kirjoittamaan tätä postausta. Minä olen kesäkuussa syntynyt Kaksonen, joten eiköhän oteta selvää, että kuinka hyvin Kaksosen luonneanalyysi vastaa omaa persoonaani. Analyysi on löydetty Ennustukset.com - sivulta.


Kaksonen 21.5.-21.6.

"Kaksonen on usein puhelias ja valpas kyselijä, joka haluaa välittää tietoa muille ihmisille ja etsii perimmäistä totuutta, usein pelkästään huvin vuoksi. Kaksonen on monipuolinen ja älykäs ja hänen karismansa vetoaa muihin ihmisiin. Mikään toinen tähtityyppi ei ole näin kontaktikykyinen ja rakastettu loistavana seuraihmisenä."

Yläasteella englannin opettajani antoi minulle lempinimen "chatterbox", joten puheliaisuuden allekirjoitan täysin. Olen myös todella utelias, oppimishaluinen, tiedonjanoinen ja nautin tyhmien nippelitietojen tietämisestä ja niiden kertomisesta muille. Siitä huolimatta, että nautin yksin olemisesta ja väsyn helposti väkijoukossa ja hälinän keskellä, pidän yhtenä lahjakkuutenani juurikin kykyä olla hyvä ja sulava seuraihminen sekä hyvää tilannetajua. Tämä meni pelottavan nappiin!

***

"Kaksonen on vilkas ja utelias sekä tietoinen kaikesta ympärillään tapahtuvasta. Kaksonen on kiinnostunut keksinnöistä ja saattaa ostaa mitä tahansa hetken mielenjohteesta. Kaksosella on asiaan kuin asiaan sarkastinen kommentti ja väittelee mielellään asioista."

Vilkkaus, uteliaisuus ja kaiken ympärillä tapahtuvan tiedostaminen ovat piirteitä, jotka huomaan itsessäni ja jotka samalla osuvat omaan nilkkaani tekemällä elämästä välillä todella kuormittavaa. Olen nykyään parantanut tapojani todella paljon rahan käytön saralla, mutta kyllä niitä hetken mielijohteesta tehtyjä ostoksiakin tulee tehtyä. Sarkasmia taas en allekirjoita ja väittelyt eivät ole lempi puuhaani - mieluummin olen sopuisa ja puhun asioista hyvässä hengessä.

***

"Kaksonen hakeutuu yleensä luovalla alalle, koska kyllästyy nopeasti. Kaksonen innostuu kaikesta uudesta ja haluaa aloittaa asioita, mutta pitkäjänteisyys niiden loppuun vientiin uupuu."

Voi ei, tämä on niin mua! Bloggaus on nykyään keino toteuttaa luovuuttani ja pienenä olen sanonut, että minusta tulee isona taidemaalari. Tuohon uudesta innostumiseen hyvänä esimerkkinä ovat muun muassa lukuisat aloittamani projektit, joista viimeisimpinä ovat itse tehdyt heijastimet (piti olla osa joululahjaani muutamalle läheiselleni viime vuonna, mutta jotka eivät ikinä valmistuneet), farkkujen tuunaus helmillä (kävin ostamassa helmet, ompelin yhden ja siihen se sitten jäikin) ja toistakymmentä keskeneräistä blogitekstiä...

***

"Kaksosella on keskittymiskyvyn puutetta ja hänellä on taipumusta hermostua. Kaksosta on vaikea pakottaa minkäänlaisiin kaavoihin. Kaksosella on nopea käsityskyky. Kaksosella on usein paljon harrastuksia."

Jatkuva multitäskäys ja ajottainen hankaluus keskittyä ainakaan yhteen asiaan kerralla ovat huonoja tapojani. Toisaalta pidän tätä yhtenä hyvistä puolistani, koska pystyn puuhaamaan montaa asiaa kerralla pitäen samalla narut käsissäni. Minulla on todella hyvät hermot, jos asia liittyy jollain tapaa muihin ihmisiin, mutta hermostun itseeni tai ainoastaan itseeni liittyvissä asioissa todella helposti. Aika usein kotona lentelee ärräpäät kun kiroan sitä, että miten minä voin olla näin hölmö tehdessäni jotain tyhmää tai jos esimerkiksi läppäri temppuilee. En myöskään pidä itseäni kovinkaan kaavoihin kangistuneena vaikka rakastan tiettyjä rutiineja, mutta useaa harrastusta en allekirjoita.

***

"Pysyvät ammatit on melko vieraita Kaksoselle, sillä hän kehittyy koko ajan ihmisenä ja näin ollen ammatin vaihtaminen vielä vanhemmallakin iällä on mahdollista."

TÄÄ ON NIIN TOTTA! Olen tosi, tosi, tosi nopea oppimaan ja heti, kun työ ei enää tunnu tuovan haastetta tarpeeksi, alan haikailemaan jonkin uuden perään. On tullut todettua, että yksitoikkoinen ja liian rutiininomainen työ ei sovi minulle.

***

"Parisuhteet ja pidempiaikaiset kuviot aiheuttavat Kaksosille joskus haasteita, sillä hän on kärsimätön ja tuuliviirimäinen sekä tarvitsee lämpöä ja ymmärtämystä. Kaksonen on pohjimmiltaan tahdikas ja rauhaa rakastava, mutta Kaksosen tapa puuttua toisten asioihin tuo mukanaan monta kertaa räjähdysainetta."

Myönnän, etten ihan aina tiedä mitä haluan ja tarvitsen niitä salamoita ja ilotulituksia alusta lähtien. Mutta sitten kun tiedän, että toinen voisi olla se oikea, minusta löytyy luonteeni parhaat piirteet eli huolehtivaisuus, ymmärrys ja lempeys. Positiivisessa mielessä taas olen todella huono puuttumaan toisten asioihin, sillä arvostan omalla kohdallani sitä, että minun annetaan tehdä omat valintani elämässäni, joten toinen puuhailkoot mitä puuhailee. Mutta sitten jos joku on tekemässä jotain todella tyhmää, kerron kyllä mielipiteeni asiasta (kiitos isälleni tästä piirteestä!).

***

"Kaksonen on leikkisä ja karismaattinen persoona, joka käyttäytyy ajoittain itsekkäästi. Vilkas ja kommunikointikykyinen. Yksi luonteenpiirre on arvaamattomuus."

Olen kuullut, että olen karismaattinen ja kyky kommunikoida luontevasti tilanteessa kuin tilanteessa sopii luonteeseeni. Voin rehellisesti myöntää olevani ajoittain todella itsekäs ihminen - en jaa mielleläni tavaroitani, omaa tilaani ja saatan tehdä asioitani etupäässä siten, että se ajaa omaa etuani. En kuitenkaan ole lapsellisella tavalla itsekän vaan muistan aina huomioida myös muut ja kysyä muiden mielipidettä asioista sekä on enemmän sääntö kuin poikkeus, että teen epäitsekkäitä asioita, jos osallisena on muita henkilöitä.

***

"Kaksonen pitää kansainvälisyydestä."

Taidatte tietää tähän vastauksen. Tuskin asuisin ulkomailla, jos kansainvälisyys olisi vastenmielinen asia!

***

"Toimivan suhteen Kaksonen solmii itsetunnoltaan vahvan Oinaan tai Leijonan kanssa. Kaksosella on vain tapana rakastuessaan säikähtää ja vetäytyä itseensä. Kaksosen tunnepitoiset ihmissuhteet niin rakkaudessa kuin ystävyydessä ovat usein läpikotaisin ongelmallisia. Myös ystäviksi sopivat hyvin Vaaka, Jousimies ja Vesimies, jotka itse samanlaisina luonteina osaavat arvostaa itsenäistä ja vapautta rakastavaa Kaksosta."

Fun factina voin kertoa, että seurustelin pitkään Oinaan kanssa ja tapailin kauan Vaakaa. Olen todella huono rakastumaan tai edes ihastumaan, koska kaikki tunnemyrsky sisälläni tuntuu välillä olevan liikaa. Vanhempani ovat horoskoopeiltaan Vaaka ja Vesimies, joten voisiko horoskooppi olla osallisena siihen, että välini molempien vanhempieni kanssa on todella läheinen? Mitä pidemmälle tämä postaus menee, sitä enemmän vaikuttaa siltä, että uskon täysin horoskooppeihin! 😄

***

"Herkän Ravun Kaksonen polkee helposti jalkoihinsa, Kauris ja Neitsyt väsyvät hänen vauhtiinsa, Härkä ei häntä yksinkertaisesti ymmärrä, koska Kaksosta ei voi omistaa ja Härkä taas on materialisti. Rakastajana Kaksonen on hyvin inspiroiva."

Viimeiseen lauseeseen en ota mitään kantaa haha! Mutta muuten en oikein osaa sanoa tämän viimeisen kappaleen osalta pitääkö tämä paikkaansa. Toisaalta taas yksi parhaista ystävistäni on horoskoopiltaan Neitsyt, joten ystävyyssuhteessa kemiat pelaavat ihan hyvin.


Olipas tätä postausta hauska tehdä. Kunnollista itsetutkiskelua leppoisissa merkeissä ja kait voin tähän loppuun myöntää, että taidan minä olla aika tyypillinen Kaksonen. Sanavalmis tuuliviiri, jolta ei mene sormi suuhun missään tilanteessa.

Kuinka hyvin teidän horoskooppi vastaa luonnettanne?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela