Nyt on kuumaa: Urban Decay Heat - paletti

torstai 10. elokuuta 2017

Hei, olen Mikaela ja olen nakuholisti. Ulko-ovesta poistuessa vaatteet sentään löytävät päälleni, mutta heikkouteni on nakupaletit. Urban Decayn Naked - luomiväripaleteista on tullut oikeita kulttituotteita meikkifanien keskuudessa ja tänä kesänä lanseerattiin kuumimmista kuumin Heat - paletti. Naked - luomiväripaletteja taitaa olla jo kaiken kaikkiaan kahdeksan erilaista (Naked 1, 2, 3, Smokey, Heat ja Basic - paletit) ja omassa meikkikokoelmassa tämä on neljän Naked - paletti. Nälkä kasvaa syödessä ja Ultimate Basics on jo kauan ollut hankintalistalla. Hetken aikaa punnitsin sen ja tämän Heatin välillä, mutta voiton vei tämä uutuus, jota olin kuolannut jo pitkän tovin.

Viroon Naked Heat - paletti tuli myyntiin Kaubamajaan noin kuukausi sitten ja omani ostin pari viikkoa sitten. Suomessa odotus palkittiin eilen, kun se tuli myös Suomen markkinoille, joka on näkynyt ja kuulunut somessa. Ilmeisesti tämä paletti on uponnut suomalaisiin meikkifaneihin kuin veitsi sulaan voihin ja tämä on viety aivan käsistä. Ei mikään ihme, sillä punertavat ja pronssiset sävyt ovat todella houkuttelevia ja näyttävät makeilta silmienväristä riippumatta. Olen katsellut erilaisia tutoriaaleja silmämeikeistä, jotka on toteutettu tällä paletilla ja vau, en olisi ennen tämän paletin lanseerausta uskonut, että murrettu, punertava silmämeikki voi näyttää niin hyvältä. Itse tarvitsen vielä paljon harjoittelua, jotta saan kaiken irti tästä luomiväripaletista ja tähän asti olen mennyt todella simppeleillä silmämeikeillä. Sävyt tulevat varmasti vielä enemmän oikeuksiinsa ruskeasilmäisillä, kun iho on päivettynyt, joten pakkaan tämän ehdottomasti mukaan ensi viikolla häämöttävälle Espanjan matkalle.

idnosto
UD:n paleteista ollaan montaa mieltä, mutta itse olen ollut aina tyytyväinen niiden laatuun ja pigmenttiin. Vaikka reilu 50 euroa luomiväripaletista tuntuu korkealta, ei se mielestäni ole loppujen lopuksi kovin paha 12 hyväpigmenttisestä sävystä sekä laadukkaasta siveltimestä. Joten nakuitu tulee jatkumaan minun taloudessa jatkossakin.


Mikä on teidän tuomio tästä paletista? Överihypetetty vai aivan sikamakee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela