My Day - vlogi: Kirppiskierros ja jalkatreeniä

keskiviikko 30. elokuuta 2017


Huomenta kaikille! Latasin viime yönä Youtube - kanavalleni uuden My day - videon viime lauantailta. Videolla pääsette seuraamaan vapaapäivääni sekä jalkatreeniä salilla. Toivottavasti tykkäätte videosta ja älkää unohtako vaihtaa laatua 1080p HD:ksi.


Jos video ei näy,  voit katsoa sen täältä.

9 kommenttia:

 1. Tosi ihana video, näitä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Yritän aktivoitua näiden videoiden kanssa :)

   -M

   Poista
 2. Ihana video. Toivon myös lisää näitä.

  Itse en saa videota näkyviin YouTuben puolella mutta tässä blogissa toimii. Lukee että "video ei ole käytettävissä" En tiedä mistä johtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tämä voi johtua siitä, että musiikin tekijänoikeudet saattaa rajoittaa esimerkiksi Youtuben sovelluksessa videon näyttämisen. Itsellä se näkyy myös sovelluksella, mutta esimerkiksi liittymä tai maa voi vaikuttaa. Halusin juuri tuon biisin tähän videoon ja vaikka sitä saa käyttää, mutta en ollut tietoinen tuosta rajoitteesta eikä kärsivällisyys enää julkaisun jälkeen riittänyt muutosten tekoon vaikka itse videossakin häiritsee pari kohtaa :-D Onneksi blogissa video kuitenkin näkyy :)

   -M

   Poista
  2. Okei joo puhelimella yritin kattoa ja siihen tuli tuo rajoitus niin ihmettelin vaan mutta onneksi nyt täällä blogissa pystyy katsoa :)

   Poista
 3. Kiva nähdä tällaisia videoita ja vähän erilaista kuin muilla bloggaajilla/vloggaajilla, kun asut ulkomailla! Tykkäsin paljon. :)

  Pari vinkkiä, jos saan antaa, niin videolla kuului välillä häiritsevää naputusta (varmaan tuli kamerasta tai siitä, kun joku osui kameraan) ja varsinkin nopeutetuissa kohdissa oli toi kameran heiluminen häiritsevää.

  Veikkaan, ettei toi video näy Tuben puolella siksi, että saat blogista rahaa ja kyseistä musiikkia ei ilmeisesti saa käyttää niin, että siitä hyötyisi rahallisesti millään tavalla (jos se siis on copyright-suojattu).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiva kuulla :) Huomasin itsekin tuon naputuksen ja johtui tosiaankin kameran hihnasta. Täytyy ensi kerralla muistaa huomioida se! Kiinnitän myös ensi kerralla siihen, etten kääntele kameraa niin paljon. Sen verran noviisi noiden videoiden kanssa, joten todella kiva saada rakentavaa palautetta!

   Poista
 4. Oi että, tosi kiva video! :) laiskasti jaksan videoita kattoa, mutta tän kaltasia kattoisin mielelläni enemmänkin!

  -Jaana

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela