Viikonlopun viisi paljastusta

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

idnosto
1. Olen elänyt reilu neljä kuukautta ilman televisiota. Tai kyllä minulta telkkari löytyy, muttei tv-kanavia. Virossa ne pitää ostaa erikseen, joten en ole viitsinyt hankkia mitään kanavapaketteja. Netflix on tästä syystä pyörinyt ahkerasti viime kuukausina.

2. Pidän aina ihan hirveästi vaatteita päällä nukkuessani. Nyt kesälläkin päältäni saattaa löyty huppari, pitkät  collegehousut, t-paita sekä villasukat. Tuo viimeinen eli villasukat ovat muutenkin aivan ehdoton nukkuessa - vaikka nukkuisin ainoastaan t-paita ja shortsit päälläni, löytyy jalasta ne vaaleanpunaiset villasukat.

3. Koukutun sarjoihin ja peleihin todella helposti. Ja kyllästyn yhtä nopeasti. Viimeaikaiset sarjakoukutukseni Netflixissä ovat olleet Drop dead diva, Limitless, Riverdale sekä OITNB:n viimeisin kausi. Yleensä sarjan ahmiminen kestää noin tuotantokauden puoleen väliin saakka, jonka jälkeen saattaa mennä päivä, viikkoja tai kuukausia, että palaan jälleen sarjan pariin. Tälläkin hetkellä on monta sarjaa kesken, jotka odottavat katselun jatkamista. Teen myös samaa elokuvien kanssa ja Netflixini on täynnä katselultaan keskeneräisiä leffoja. Leffasta saattaa hyvinkin olla katsomatta viimeiset 10 minuutia. Kuka tekee näin!?!?!

4. Viime aikoina olen innostunut nopeatempoisista treeneistä ja olen sisällyttänyt treeniviikkooni kahdesta kolmeen plyo-painoitteista HIIT-treeniä salitreenien oheen sekä lyhyempiä HIITtejä salitreenin loppuun. Olen pitänyt viime aikoina vähän turhankin löysää linjaa ruokailujen suhteen, joten tuollaiset tehokkaammat, sykettä nostattavat treenit tekevät ihan hyvää.

5.  Olen pitänyt koko heinäkuun Exceliä rahankäytöstäni ja aivan jokainen ostos ja rahanmeno on kirjattuna ylös. On ollut yllättävän mielenkiintoista seurata kunnolla rahankäyttöä ja aion jatkaa tätä tapaa tulevaisuudessakin.

3 kommenttia:

 1. Ennen kuin muutin miesystäväni kanssa yhteen ei minulla ollut telkkaria. En myöskäön seurannut sarjoja tai elokuvia Netflixistä yms. Nyt miesystävän kanssa asuessa mun on ehkä nöyrryttävä, sillä hän tahtoisi moisen kapistuksen. Itse olen pärjännyt loistavasti ilman tv:tä enkä ole kertaakaan sellaista kaivannut.

  VastaaPoista
 2. Mä en ikinä käytä yöpaitaa tai vastaavaa nukkuessa vaan aina on päällä "perus" vaatteet! Jotenkin en vaan osaa nukkua niillä. :D
  En ikinä pystyisi jättämään ohjelmasta viimeistä 10 minuuttia katsomasta, jäisi häiritsemään mitä siinä lopussa sit tapahtui. Varsinkin jos on joku jännitys ohjelma niin ei pysty vaan vaikka pitäisi mennä nukkumaan.. :D
  Mulla ei ole televisiota, joten oon sitten katsonut ohjelmia Yle Areenasta ja muista ilmaisista paikoista. Eihän sitä televisiota nykyään melkein edes tarvitsisi, kun on näitä ilmaisia/kuukausi hintaisia sovelluksia joista näkee ohjelmia..

  VastaaPoista
 3. Haha, mä saatan myös lopettaa leffan tai sarjan tai muun ohjelman vasta vähän ennen loppua. Mua ei yhtään jää mietityttämään miten se loppuu. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela