Viikonlopun agenda ja muistutus alennuskoodista

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Hyvää huomenta! Tulin vain nopeasti muistuttelemaan tämän kuun loppuun saakka voimassa olevasta Daniel Wellingtonin alennuskoodista. Eli koodilla Mikaelakosk saatte Daniel Wellingtonin omasta nettikaupasta 15% alennuksen koko valikoimasta. Kuvissa oleva kello, Classic petite Melrose, on ollut lähes päivittäisessä käytössä siitä lähtien, kun sain tämän kellon. Päätetyötä tehdessä olen huomannut, että liian raskas kello on rasite ranteelle, mutta tämä on juuri sopivan kevyt, eikä rasita rannetta lainkaan. Minusta on tullut todella herkkis liian raskaille rannekoruille ja -kelloille ja siitä syystä esimerkiksi suuri ja painava Michael Korsin rannekelloni on jäänyt viime vuosina lähes kokonaan vaille käyttöä.

Tästä tuli tällainen pikainen postaus ja toivottavasti kerkeän viikonloppuna kirjoittelemaan edes vähän paremmalla ajalla. Luonnoksissa on pari aihetta jo muistissa, mutta tunnit eivät vain ole riittäneet vuorokaudessa. Viisi päivää töitä, yksi vapaa ja nyt toinen meneillään olevan viiden päivän putki tuntuu ihan mukavasti. Onneksi perjantaina ja lauantaina vietän vapaapäiviä ja pääsee kunnolla tuulettumaan, sillä olen menossa Õllesummer - festareille, jossa esiintyy muun muassa perjantaina The Hurts. En ole lainkaan festarityyppi, mutta onneksi pääsen kotiin yöksi nukkumaan ja tänne on tulossa useampi tuttu Suomesta, joten varmasti on tulossa hauska viikonloppu!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille ja palaillaan!

Ps. Laitoin pari juttua huutonettiin sekä toriin myyntiin. Tuotteet täällä ja kiinnostuneet voivat laittaa myös suoraan sähköpostiakin.

2 kommenttia:

  1. Mistä toi ihana neule on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on H&m:n neule. Ostettu kait pari kesää sitten alennuksesta :) Mutta sitä on ollut myöhemminkin myynnissä eri väreissä basic-mallistossa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela