Tyylikkäänä musat korvilla

sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Vielä pari vuotta sitten tein kaikki treenini ilman musiikkia ja oikeastaan sain keskityttyäkin paremmin, jos taustalla ei ollut mitään ääniä. Yksi syy siihen, etten kuunnellut musiikkia treenin aikana oli se, että vihasin langallisia kuulokkeita. Johdot sekaisin, napit putoilee korvilta eikä oikein tiedä mihin sen puhelimenkin laittaisi - käsikotelot aiheuttivat lähinnä ahdistusta. Sitten tulivat suuret Bluetooth - kuulokkeet. Voi pojat sitä vapauden tunnetta!

Siitä se sitten lähti. Nyt en voisi kuvitellakaan treenaavani ilman musiikkia ja olen pari kertaa käynyt ostamassa halvat nappikuulokkeet, jos en ole ollut kotipaikkakunnalla ja pitäisi suunnata treenille. Monta kertaa olen myös kääntynyt salin ovelta takaisin kotiin hakemaan kuulokkeet, jos ne ovat unohtuneet latauspiuhan päähän. Kunnon kuulokkeet peittävät taustahälyn todella hyvin ja jotenkin sillä sekunnilla pystyy uppoutumaan täysin omiin maailmoihinsa ja treeniin. Ja mitä isommat kuulokkeet, sitä vähemmän kukaan tulee häiriköimään kesken treenin! Ja jos korvilla on hyvät vastamelukuulokkeet, ei sitä edes kuulisi vaikka joku huutelisi jotain korvan vieressä. Kokemuksesta voi kertoa, että olen lukuisat kerrat ollut lähellä sydänkohtausta, sillä olen säikähtänyt kanssatreenaajia juuri tästä syystä!

Vaikka vanhat kuulokkeeni vielä toimivatkin, olin innoissani, kun sain testiin hieman somesopivammat Sudio Swedenin Regent - bluetooth kuulokkeet. Kuulokkeilla luvataan olevan 24 tuntia aktiivista kuunteluaikaa ja ne taittuvat pieneen kasaan laukkuun sujautettavaksi. Täydelliset matkakaverit pitkäkestoisen akun, koon ja painonsa puolesta!

idnosto
Olen kerennyt testailemaan kuulokkeita hyvän aikaa ja olen tykännyt niistä todella paljon. Tyylikkyyden lisäksi äänenlaatu on hyvä ja ne istuvat hyvin päähän. Salilla olen kuitenkin vielä käyttänyt vanhoja kuulokkeitani, sillä näissä Regenteissä ei valitettavasti ole vastamelun poistoa. Kuulokkeet istuvat kylläkin todella napakasti päähän, ettei läpi pääse hirveästi muita ääniä.

Sain myös teille lukijoille jaettavaksi alennuskoodin, jolla saatte koko Sudio Swedenin nettikaupan valikoimasta 15% alennuksen. Alennuskoodi mikaela15 on voimassa toistaiseksi.

Onko teillekin  musa ja hyvät kuulokkeet ihan ehdottomat hyvään treeniin?

2 kommenttia:

  1. Olen miettinyt noiden samojen kuulokkeiden ostoa, mut mua mietityttää se et kuuluuki niistä tosi hyvin musat läpi? Mitä mieltä oot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Näissä ei tosiaan ole vastamelun poistoa, joten ulkopuolelta tuleva musiikki ja hälinä puskee hieman läpi. Jos olet todella "meluherkkä" esimerkiksi salilla niin suosittelen ostamaan kuulokkeet, joissa on tuo ominaisuun eikä nämä välttämättä ole paras valinta :) Itselle nämä ovat ns. arkikuulokkeet, joita kannan mukana, mutta salilla käytän toisia.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela