Pirteässä pinkissä

tiistai 25. heinäkuuta 2017

Moikka! Hiphei, pitkästä aikaa asukuvia arjesta. Viime aikoina, tai oikeastaan vuosina, olen ollut todella laiska ottamaan asukuvia, joka onkin näkynyt siinä, että niitä on täällä blogissa aika harvakseltaan. Sunnuntaina ulkona oli niin makea sää, joten nappasin tripodin ja kameran kainaloon ja kävin kotikadullani ottamassa asukuvat itse. Onneksi asun hiljaisella kadulla, joten olo ei ollut liian kiusallinen itsekseen kameralle poseeratessa!

Kerkesin jo heti sunnuntaina saamaan kyselyitä päälläni olleesta paidasta. Kyseessä on muutaman euron mekko, joka on tilattu Wishistä. Mekkona tuo olisi jäänyt käyttämättä, mutta onneksi keksin alkaa leikkelemään mekkoa paidaksi ennen eteenpäin laittamista! Leikkasin mekosta pituutta pois ja tein siitä saksimalla kietaisumallisen. Pituutta olisi voinut jättää hieman enemmän, mutta onneksi pituutta on kuitenkin tarpeeksi korkeavyöträröisten housujen ja hameiden kanssa käytettäväksi.

Tämä asu tuntui todella omalta ja näitä lämpimiä säitä voisi ehdottomasti olla enemmänkin, jotta kesäisemmät vaatteet pääsisivät käyttään. Ihan uskomatonta, että kohta ollaan jo elokuussa, enkä ole pukenut koko vuonna vielä kertaakaan shortseja jalkaani... Onneksi enää kolme viikkoa ja suuntaan takuuaurinkoon Espanjan asunnollemme, joten toivoa rusketuksen ja shortsikelien suhteen ei ole vielä täysin menetetty.

idnosto
Toppi Wishistä / Culottes Zara / Kello Daniel Wellington / Aurinkolasit Ray-Ban / Sandaalit H&m


Mitä piditte asusta? Ja oletteko te tehneet onnistuneita vaatelöytöjä Wishistä?

4 kommenttia:

  1. Nerokas idea tuo mekon muokkaus!
    Mikäs huulipuna sulla on näissä kuvissa, näyttää tosi hyvälle? :)
    Mulla olisi yksi postausehdotus: tämän hetken arkimeikki! Ja kyselen vielä tässä samalla, onko Tallinnassa Macin meikit halvempia kuin Suomessa? Ajattelin pikkureissua syksylle, mietin jättäisikö sinne parin lempparituotteen ostamisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huulipuna oli muistaakseni Macin Speak Louder. Kaubamajassa Macin tuotteet on ehkä euron-pari halvempia Suomeen verrattuna ja lisäksi jos löytyy Siljan Club one-kortti, saa 5% ainakin alennusta hinnasta :)

      Poista
  2. Nuo housut on ihanat myös!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela