Janoisen ihon täsmähoitoa - 3 x kasvosuihke

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Huolelliseen ihonhoitoon saa kulutettua vaikka kuinka paljon aikaa ja täsmätuotteita alkaa löytymään jo vaikka kuinka moneen tarpeeseen - pelkästään omasta kylpyhuoneestanikin. Olen kironnut tänne blogiinkin useat kerran todella ihanaa ihotyyppiäni: rasvoittuva, mutta todella helposti kuivuva sekaiho, johon tulee helposti finnejä, kärsin aknearvista ja löytyy vielä laajentuneet ihohuokosetkin. Tämän kanssa ei ihan yhdellä eikä kahdellakaan tuotteella pärjää ja jokaisella viikolla ihoni tarpeet tuntuvat olevan aivan erilaiset. Milloin
kuivaa ja kiristää, milloin finnien laskemiseen ei riitä yhden käden sormet.

Useimpina päivinä menen aidan matalimmasta päästä ja käytössä on pkk, eli pesu, kasvovesi ja kosteutus. Pesun jälkeen ja meikin alla ihoani alkaa kuitenkin helposti kiristämään, vaikka alla olisi hyvä kosteusvoide. Tästä syystä olen aivan rakastunut kosteuttaviin ja raikastaviin kasvosuihkeisiin, joiden avulla annan iholle lisäkosteutusta ennen kosteusvoidetta tai suihkuttelen pika-apua päivän aikana kosteutta kaipaavalle iholle. Tai meikittöminä päivinä ihan muuten vain, sillä iholle tulee kasvosuihkeen jäljiltä ihana tunne.

Nostin tähän postaukseen kolme kasvosuihketta, jotka sopivat kaikille ihotyypeille; Aco Face Rescue Mist (11,90€), Lierac Hydragenist Morning Moisturaising Mist (25,80€) sekä Lumene Lähde Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke (19,90€).

Acon Rescue mist sekä Lumenen Lähde - kasvosuihke ovat keskenään todella samantyyppisiä, sillä ne molemmat lupaavat kosteutta iholle ja soveltuvat käytettäviksi aamusta iltaan - myös ennen ja jälkeen meikkaamisen. Lierac Hydragenist Morning Moisturaising Mist poikkeaa edeltäjistään taas sillä, että se on tarkoitettu nimenomaisesti käytettäväksi heti aamusta syväkosteuttamaan ja täyteläistämään ihoa ennen muita ihonhoitotuotteita. Se on koostumukseltaan myös geelimäisempi ja se vaatii suihkutuksen jälkeen iholle imeyttämisen sormilla hieroen. Voisin kuvailla Lieracin HMMM:n olevan jotain seerumin sekä kasvosuihkeen väliltä.

Tätä kolmikkoa testaillessa olen tullut siihen lopputulokseen, etten tajua kuinka olen voinut aikaisemmin elää ilman kasvosuihkeita. Alkuvuodesta ihastuin tähän La Roche Posayn suihkeeseen ja sen jälkeen rakkauteni kasvosuihkeita kohtaan on ollut kyltymätön. Eikä mikään ihme, sillä markkinoille tulee jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tuotteita niin ihon kosteutukseen, kuin meikinkiinnitykseenkin.

Kaikista eniten olen vaikuttunut Lieracin aamulla käytettävästä suihkeesta ja paljas, meikitön iho tuntuu hyvältä tuotteen levittämisen jälkeen. Aamupesun jälkeinen kirraava tunnekin häviää kasvoilta ja päiväksi on riittänyt meikin alle kevyt kosteusvoide. Tälle tuotteelle on aivan myyty! Lierac on itselle tullut tutuksi vasta viimeisen vuoden aikana ja vielä ei ole tullut yhtäkään hutia vastaan.

Acoa ja Lumenea verrattaessa Lumenen Lähde vie ehdottomasti voiton kosteuttavuudessa ja sisältää enemmän kosteuttavia ainesosia, kuten glyserinia ja risiiniöljyä. Meikin päällä käytettynä taas voiton vie Aco Rescue Mist, joka tekee meikin pinnasta mielestäni kauniimman, kuin Lumene. Kosteuttavuudessa huomaa todella suuren eron Acon sekä Lumenen kasvosuihkeiden välillä ja Acoa saa suihkutella kasvoille huomattavasti useammin, jos haluaa ylläpitää kosteuden tunteen kasvoilla. Miellän tästä syystä Acon Rescue Mistin enemmänkin meikinkiinnityssuihkeeksi ja Lumene Lähteen taas nimenomaan ihon kosteuttamiseen ja raikastamiseen.

Kolme ihanaa tuotetta, jotka ovat jokainen lähes päivittäisessä käytössä. Hauska, miten kolme niin samantapaista tuotetta voi kuitenkin olla niin täysin erilaisia! Tiedoksi vain miehille, jotka valittelevat paremman puolison järkyttävästä kosmetiikkakokoelmasta. Jokaiselle niistä on paikkansa osana ihon- ja kauneudenhoitoa! ;-)

Mikä on teidän Holy grail - kasvosuihke?

*Postauksen tuotteet saatu

2 kommenttia:

  1. Acon rescue mist ihan suosikki! Rasvoittuvalle iholle ihan parhaita on savinaamiot. Itse käytän n.2-3x viikossa ja toimii loistavasti. Vichyllä uusi savinaamio, jossa mm. kaoliini auttaa pitämään rasvoittuvan ihon kurissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä tuosta savinaamiosta! pitää käydä kurkkimassa sitä apteekista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela