Luontoystävällistä ihon hellimistä

perjantai 9. kesäkuuta 2017

Helou ja mahtavaa perjantaita teille kaikille! Blogissa on ollut viime aikoina hieman enemmän syvällisempiä tekstejä, joten laitetaan väliin kevyempää materiaalia kosmetiikkajuttujen muodossa. Olen ollut maanatai illasta lähtien kipeänä ja vihdoin olo on normalisoitunut, mutta ei näissä taudin jälkimainingeissa tulisi yhtään mitään, jos yrittäisi saada jotain niin sanottua oikeaa tekstiä aikaiseksi! Kevyt meikkihöpinä sopii siis oikein hyvin tämän päivän aiheeksi.

Alkuviikosta postimies kävi ovellani parin paketin kanssa ja toisesta paketista löytyi Oriflamen ihonhoitotuotteita. Oriflame on itselle, kuten varmasti monille teillekin, tuttu merkki, mutta omasta kylpyhuoneestani näitä tuotteita ei ole aikaisemmin löytynyt. Lapsuusmuisto Oriflameen kyllä liittyy, sillä rakastin pienenä äidin meikkipussissa olevaa vaaleanpunaiseen purkkiin pakattua Tender care - hoitovoidetta. Pakkaus oli ja on edelleen todella ylellisen näköinen ja itse asiassa vasta aikuisiällä tajusin sen olevan Oriflamen tuote, eikä selektiivistä kosmetiikkaa. Melkein kaikki me naiset (ja tytöt) ollaan niin harakoita kaiken kauniin ja nätin suhteet!

Oriflame on lanseerannut hiljattain Ecobeauty -sarjan, jonka kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa. Ecobeauty on ihonhoitosarja kaikille eettisestä ja ekologisesta vastuullisuudesta kiinnostuneille, sekä meille, jotka haluamme edes pienillä, satunnaisilla valinnoilla edistää maapallon hyvinvointia. Mitkään Ecobeauty - sarjan tuotteista eivät sisällä parabeeneja, silikonia, mineraaliöljyjä tai synteettisiä tuoksuj ja ne ovat ecosert- sertifioitu. Muutamat tuotteista ovat jopa saaneet Reilun kaupan -tunnustuksen, joka on aivan mieletön ja positiivinen juttu näin suuren brändin kohdalla!

idnosto
Sain kokeiluun heinäkuun alussa lanseerattavan Eco beauty face maskin, joka sisältää vaaleanpunaista savea sekä muun muassa Aloe veraa sekä karitevoita. Vaaleanpunaisen saven ominaisuuksiin kuuluu, että se uudistaa ja heleyttää ihoa antaen sille elinvoimaa ja kosteutta. On mielenkiintoista, miten eri savityypit ja -värit hoitavat ihoa eri tavoin. Vaaleanpunainen savi on valinta heille, joilla on herkkä iho, joka tarvitsee paljon kosteutusta. Naamion käytön jälkeen iho ei tuntunut kiristävän kuivalta ja vesipesun jälkeen naamion alta kuorioutui raikkaan ja heleän  näköinen iho, joka ei ole omalle ihotyypilleni todellakaan itsestäänselvyys. Ecobeauty - naamio oli kaivattu lisä omien todella syväpuhdistavien naamioiden rinnalle. Jostain syystä epäpuhdasta ihoa alkaa helposti ylihoitamaan todella syväpuhdistavilla naamioilla, vaikka yhtälailla se tarvitsee myös runsaasti kosteutusta ja rauhoitusta naamioiden avulla. Suosituhinta naamiolle tulee olemaan 36 euroa.

Paketista löytyi myös ympäristöystävällisiä Love Nature - sarjan ihonhoitotuotteita. Love Nature - sarjan tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta kaikkien poishuuhdeltavien tuotteiden ainesosat ovat biohajoavia ja kuorivat ainesosat luonnonmukaisia. Sarjaan kuuluvat shampoot ovat biohajoavuuden lisäksi myös silikonittomia. Biohajoavien ainesosien avulla saadaan säästettyä luontoa ja vähennettyä siihen kohdistuvaa kemilaalikuormaa. Voisin kuvitella pakkaavani Love Nature - sarjan ihonhoitotuotteita mukaani mökkimatkalle, sillä kesämökeillä luontoon kohdistuu todella paljon kemikaalikuormaa muun muassa tiskivedestä  sekä suihkusaippuoista ja shampoista. Monilla on myös tapana pestä itsensä järvivedessä, jolloin biojoamattomien tuotteiden ainesosat jäävät vesistöihin. Tietenkään yksittäisistä kerroista ei tarvitse potea huonoa omatuntoa, mutta pienellä teolla, kuten valitsemalla mökille biohajoavia tuotteita, voi edistää luonnon hyvinvointia.

Saamani Love Nature - sarjan saippuat sekä kosteusvoiteet tuoksuivat todella hyviltä ja on pakko antaa erityismaininta manteliöljyä sisältävälle kosteusvoiteelle. Tuoksu oli ihan täydellinen kaikkien mantelia sisältävien kosteusvoiteiden rakastajalle ja voiteen imeytyvyys oli todella hyvä. Koostumus kostesvoiteissa on todellakin voidemainen, eikä liian raskas tai paksu, joten ne imeytyivät tarpeeksi nopeasti kiireisenäkin aamuna käytettäväksi. En ole geelimäisten suihkusaippuiden ystävä, mutta kuoriva mittu-vadelma suihkugeeli on oikea nappituote, jos on todella laiska kuorimaan ihoa, kuten allekirjoittanut.

Näiden tuotteiden myötä mielikuvani Oriflamea kohtaan nousi todella paljon positiiviseen suuntaan ja havahduin siihen, ettei se olekaan vain se vaaleanpunainen huulivoide ja paksu kuvasto pullollaan kosmetiikkaa. Oriflamen tuotteita saa ostettua suoraan nettikaupasta ja kosmetiikkaa löytyy laajalta hintaluokalta - on lompakkoystävällisiä tuotteita, sekä niitä hieman hintavampia voiteita ja meikkejä.

Millaisia kokemuksia teillä on Oriflamesta ja onko merkillä jotain kulttituotetta, joka päätyy yhä uudestaan ja uudestaan kylpyhuoneeseenne?

*Postauksen tuotteet saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela