Juhlavieraana

sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Heippa! Paljon onnea viikonloppuna valmistuneille ja toivottavasti nautitte päivästänne koko sydämestä. Itse osallistuin valmistuneuden juhlahuumaan oman syntymäpäiväni lisäksi, sillä toisiksi nuorin pikkuveljeni pääsi lauantaina ylioppilaaksi. Meillä on ikäeroa kahdeksan vuotta ja tuntuu niin uskomattomalta, että yht'äkkiä hänestä on tullut nuori (ja todella komea!) mies. Pikkuveli on kuitenkin aina pikkuveli, vaikkakin senteissä on menty yli 20cm minun ohitseni, joten isosiskona olen todella ylpeä tuosta silmäterästäni.

idnosto
Dress & High heels H&m / Leather jacket Mango / Bag Louis Vuitton / Watch Fossil

Laitan myöhemmin muita kuvia juhlista ja tähän postaukseen laitan ainoastaan kuvat lauantaisesta asustani. Päälleni valitsin omissa viime vuoden valmistujaisissani olleen H&m:n mekon. Tuo mekko on ehdottomasti yksi kauneimmista omistamistani vaatekappaleista, joten puin mielelläni uudestaan tuon mekon päälleni. Vaikka mekko on todella yksinkertainen, ei se kaipaa parikseen näyttäviä asusteita. Klassiset korkokengät, pieni laukku ja siro kello ranteeseen; se riittää.

Omistan todella vähän kärjestä kiininäisiä korkokenkiä ja olin todella innoissani löytäessäni asuun yhdistetyt H&m:n hopeiset nahka-avokkaat alennusmyynnistä. Yleensä H&m:n kengät eivät istu jalkaani lainkaan, mutta näiden lesti on yllättävän mukava ja nahka muotoutuu mukavasti oman jalan mallin mukaan. Nuo kengät tulevat tuomaan kaipaamaani särmää moniin asuihin!

Takana on pitkät kolme päivää, joten pakko painua jo nukkumaan. Huomenna alkaa kuusipäiväinen työviikko, joten energiaa tarvitaan. Hyvää yötä! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela