Juhannussuunnitelmat ja uusi ranteenkoristaja

torstai 22. kesäkuuta 2017

Moikka! Aivan ihanaa juhannusta kaikille! Itse suuntaan juhannuksen viettoon Latvian puolelle Riikaan, joten perinteiset mökkijuhannukset jäävät tänä(kin) vuonna viettämättä. Edessä on kolmen päivän miniloma Riikassa, joka riittää aivan varmasti pieneen hengähdykseen ja rentoutumiseen kiireisen työkevään ja alkukesän päätteeksi. Blogi hiljenee matkan ajaksi, mutta kannattaa laittaa instagram (@mikaelakosk) sekä snäppi (turkkis1) seurantaan. Blogiin tulee reissun jälkeen tietenkin sitten aivan normaalisti matkapostauksia. Ja hei, vinkkejä saa laitella tulemaan!

idnosto
Juhannussuunnitelmista itse aiheeseen eli viime viikolla kotiovelleni saapuneeseen todella mieluisaan pakettiin. Rakastan kelloja ja käytän rannekelloa aina kotoa poistuessani urheilua lukuunottamatta. Olen muuten todella huono pitämään koruja, mutta kellot ovat se oma juttu. Olinkin todella mielissäni, sillä sain valita itselleni Daniel Wellingtonilta mieluisan rannekellon sekä rannekorun. DW on minulle jo vuosien takaa tuttu merkki ja edelleenkin käytössä on yksi monta, monta vuotta sitten saamani nahkarannekkeinen Classic Durham -kello sekä muutama vuosi sitten saamani, yksi ehdoton lempikelloistani, Classy York. Pitkäaikaisesta kokemuksesta voin sanoa, että hinta-laatusuhde on todellakin erinomainen Daniel Wellingtonin kelloissa.

Alunperin Daniel Wellington tuli tutuksi tekstiilirannekkeistaan, mutta ajan myötä mallit ovat laajentuneet ja uusimpina tulokkaina ovat metallirannekkeiset Classic Petite Melrose ja Sterling - kellot. Koska minulta on ennestään löytynyt jo nahkarannekkeisia sekä tekstiilirannekkeisia kelloja Daniel Wellingtonilta, valitsin klassisen ruusukultaisen Classic Petite Melrosen mustalla kellotaululla. Musta kellotaulu toi pientä särmää muuten todella klassiseen ja ajattomaan kelloon, mutta pakko myöntää, että punnitsin todella kauan valkoisen ja mustan kellotaulun välillä. Minulla on viime kesänä ostettu Fossilin todella siro ja naisellinen rannekello, joten mustan kellotaulun valitseminen toi vaihtelevuutta kellokokoelmaani.

Olen tykästynyt kelloon sekä siihen hyvin mätsäävään ruusukultaiseen classic cuff - rannekoruun. Vaikka mainitsin, etten ole korujen suuri ystävä, yksinkertainen teräksinen rannekoru sopii tyyliini mainiosti. Pakko muuten hehkuttaa kellosta sitä, että vaikka ranneke on metallinen, sai sen säädettyä itse sopivan kokoiseksi. Todella näppärää, eikä tarvinnut käydä kelloliikkeen kautta, jotta saan tuon käyttööni!

Minulla on vielä loppuun teille lukijoillekin hyviä uutisia, sillä saatte koodilla Mikaelakosk 15% alennuksen koko Daniel Wellingtonin nettikaupan valikoimasta 21.7.2017 asti. Oiva tilaisuus laitella itselle uutta kelloa tilaukseen tai vaikka yllättää lähimmäinen merkkipäivänä.

Vielä kerran kivaa juhannusta ja palaillaan täällä blogin puolella ensi viikolla!

2 kommenttia:

  1. Hei onko sulla mitää vinkkejä Tallinnan sisustuskaupoista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Sisustuskauppoja on tullut aika vähän kierrettyä, mutta ülemistessa siellä ostarila on aika paljon ja sitten Telliskivessä on yksi pienempi nimeltä Homeart :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela