My day - video Tallinnasta

torstai 18. toukokuuta 2017

Moikka! Kuvailin teille pitkästä aikaa videota ja tällä kertaa on tulossa my day - materiaalia. Tältä näytti tavallinen arkipäiväni täällä Tallinnassa viime tiistaina. Laittakaa videoon peukkua, jos tykkäsitte ja kommentoikaa tänne blogiinkin mitä mieltä olette videosta. Harjoittelua vaatii edelleenkin editointi, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa koko ajan!Jos video ei näy,  voit katsoa sen täältä. Muistakaa vaihtaa laatu HD:ksi.

10 kommenttia:

 1. Ihana ihana ihana Mikaela!! Näitä lisää oli niin ihana seurata sun päivääja ihan harmitti kun video loppu niin nopeesti.

  Toivottavasti oot viihtyny siellä hyvin ja et kaikki on menny muutenkin hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Siis näitä todellakin lisää!! Sun videoita on nii mukava kattoo. Tulee hyvä fiilis! Vaikutat tosi onnelliselta siellä tallinnassa:) mun puolesta myday video vois tulla vaikka kerran viikossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tallinna on ihana kaupunki ja kyllä täällä viihtyy!

   Poista
 3. Aivan ihana päivä ja video, toi musiikki tossa taustalla, upea tallinna ja kaikki :) Saisit tehdä vaikka joka viikko tälläisen vlogin! Ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voisi aika nopeasti alkaa kyllästyttää nämä my dayt, koska melkeimpä 5x viikossa päiväni noudattaa samaa kaavaa :D Mutta lupaan tehdä näitä myös tulevaisuudessa!

   Poista
 4. Kiva video! Minkälainen resepti sulla on noihin uunijuureksiin ja tohon dippiin? Näyttää niin hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vain kuorin juurekset ja pilkon ne ja perunan. Sekaan loraus tummaa balsamicoa, paljon kaikkia mausteita ja sitten uuniin ensiksi kiertoilmalla 250asteeseen. Jossain välissä kääntelen niitä ja samalla kannattaa peittää kääntelyn yhteydessä foliolla ja laskea vähän lämpötilaa esim 200asteeseen. Annan olla niin kauan uunissa, että on pehmeitä ja rapeutunut :) Jos laittaa öljyä, niin tulee varmasti vieläkin parempia, mutta toimii ilmankin!

   Dipin teen ihan maustamattomasta jogurtista/rahkajogurtista, sekaan vähän ketsuppia ja mausteita, esim. smokey paprika, suolaa, pippuria ja valkosipulia.

   Poista
 5. Mä oon kattonu tän videon jo kaks kertaa,ja aion kattoo kolmannenkin kerran! :D tästä tulee hyvä fiilis, ja tää on tosi tsemppaava video.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela