Lähiajan kosmetiikkahankintoja

lauantai 29. huhtikuuta 2017

Heippa! Onko kaikilla jo vappusuunnitelmat selvillä? Itse pysyttelen visusti ja aivan mielelläni täällä Tallinnan päässä. Vappu ei edelleenkään kuulu lemppari juhlapyhiini, joten ei harmita ollenkaan, etten suuntaa monien muiden Tallinnansuomalaisten tapaan vapun viettoon Suomeen.

Blogissa tulee enimmäkseen kirjoiteltua kosmetiikasta, jota olen saanut kokeiluun blogin kautta. Tämä johtuu ihan jo siitäkin syystä, että kosmetiikan ostaminen on vähentynyt todella paljon ja enimmäkseen ostan itse vakiotuotteitani loppuneiden tilalle. Kuitenkin make up junkiena tulee tasaisin väliajoin ostettua mielenkiintoisia uutuustuotteita kokeiluun. Pitkästä aikaa ajattelin koota yhteen postaukseen muutamia itse hankkimiani kosmetiikkatuotteita, jotka koen mainitsemisen arvoisiksi ja kiinnostavat mahdollisesti myös teitä lukijoita.

Elfin Shimmering beauty whipin ostin itseasiassa jo pari kuukautta sitten Suomesta. Sbf on voidemainen heleyttäjä ja on toiminut kivasti alueilla, joille haluaa tuoda valoa. Minulla menee todella kausittain, käytänkö heleytykseen puuterimaista vai voidemaista tuotetta. Tällä saa lookiin enemmän sellaista wet look-efektiä ja työstettävyys kasvoille on yllättävän hyvä suhteutettuna siihen, että tämä taisi maksaa kolme euroa. Olen miksannut tätä myös pieneen määrään kasvoseerumia, jolloin koostumus muuttuu vielä hieman juosevammaksi. Summa summarum, todella kiva tuote käyttäjäystävällisessä pakkauksessa! Elfiin olen törmännyt muutamissa apteekeissa ja mustaakseni ainakin Kampin apteekkissa Helsingissä on pieni määrä Elfin tuotteita saatavilla.

Luonnonkosmetiikan suhteen olen vielä suht noviisi ja virolaisen luonnonkosmetiikkamerkin Nurmen kasvosaippua lähti silkasta mielenkiinnosta mukaan Kaubamajasta. Kasvosaippua sisältää syväpuhdistavan aktiivihiilen lisäksi oliivi-, kookos- ja risiiniöljyjä sekä karitevoita, joten se on todella hellävarainen, mutta tehokas puhdistaja kasvoille. Suosittelen luonnonkosmetiikan ystävien tutustumaan tähän merkkiin! Nurmen jälleenmyyjät Suomessa löydät täältä ja Tallinnassa Nurmea saa mm. Kaubamajan kosmetiikkaosaston luonnonkosmetiikkaosastolta.

ABH:n dipbrow pomadeni on pian loppumassa, joten nappasin Kaubamajasta tarjouksesta mukaani Eyluren kulmapaletin* sävyssä Dark brown. Paletti sisältää vahamaisen kumavärin lisäksi puuterisen ruskean sävyn sekä vielä vaalean puuterimaisen sävyn korostukseen. Kulmapaletin vahamainen sävy on todella lähellä ABH:n dipbrow pomaden sävyä medium brown. Olen tykännyt tästä paletista todella paljon ja kulmavärien pysyvyys on ollut hyvä. Hinta pöyrii noin 15 euron kieppeillä.

Laura Mercierin irtopuuteria on hehkutettu todella paljon ja hypin innosta löytäessäni tämän täältä Tallinnasta bloggaajakirppikseltä 10 eurolla pari viikkoa sitten. Hinta tälle puuterille on normaalisti reilu 40 euroa, joten kymppi täysin avaamattomasta Laura Mercierin irtopuuterista on mielestäni ihan hyvä diili!

Laura Mercierin irtopuuteria on ylistetty nimenomaan bakingiin sopivaksi, mutta itse olen kokeillut tätä ihan normaalina irtopuuterina koko kasvoilla. Luottoirtopuuterikseni on noussut Sensain irtopuuteri, joka on aivan tajuttoman hyvä todella nopeasti rasvoittuvalle iholle. Verrattaessa tätä Laura Mercieriä Sensain irtopuuteriin, jää tämä ehdottomasti kakkoseksi. Kiiltoa tämä ei pidä omalla kohdallani tarpeeksi hyvin poissa ja Sensain todella hyvään pakkaukseen tottuneena Laura Mercierin pakkaus on monien irtopuutereiden tapaan todella epäkäytännöllinen. En tyrmää tätä täysin, sillä koostumus on todella hienojakoista ja levittyy kasvoille nätisti, mutta rasvoittuvalle iholle tämä ei ole optimaalinen.

Edullisen hintaluokan itseruskettavista St.Moriz on noussut ehdottomaksi lempparikseni. Ostin Tallinnan Stockmannilta hulluilta päiviltä uuutta fast tanning moussea, jossa sävy kehittyy nopeammin ja sen intensiivisyys riippuu siitä, kuinka kauan sen annetaan vaikuttaa iholla. Olen käyttänyt tätä samalla tavalla, kuin tavallista itseruskettavaa vaahtoa, eli levittänyt illalla, antanut vaikuttaa yön yli ja pessyt karttavärin pois aamulla. 

St.Morizin itseruskettavista tämä on ehdottomasti paras ja olen aivan rakastunut tähän. Moussen tuoksu on miellyttävämpi verrattuna perus tanning mousseen ja sävystä tulee todella hyvä. Huomasin myös, ettei tämä värjää vaatteita niin paljon, kuin muut St.Morizin itseruskettavat. Ehdottomasti 6/5 ja jos törmäätte tähän jossain, suosittelen ostamaan kokeiluun!

Viimeisenä sivellinhankintoja. Tutustuin Zoevan siveltimiin reilu vuosi sitten asuessani Hollannissa ja omistin jo ennestään meikkivoiteen levitykseen aivan ihanan 104 Bufferin, varjostuksiin sopivan 109 Luxe face paintin sekä 226 Smudger-silmämeikkisiveltimen. Buffer on ollut lähes päivittäisessä käytössä ostopäivästä lähtien ja sivellin on edelleen kuin uusi. Yllä olevassa kuvassa olevat 110 Face shapen ja 142 concealer bufferin ostin samalta myyjältä bloggaajakirppikseltä, kuin Laura Mercierin irtopuuterinkin. Pidän molemmista siveltimistä todella paljon ja näissäkin laatu on aivan huippuluokkaa ottaen huomioon, että siveltimien hinnat pyörivät keskimäärin 10-20 euron välillä uusina.

Zoevan siveltimiä saa tilattua Suomeen heidän nettikaupastaan sekä nykyään myös Bangerheadilta*, joten ehdottomasti kannattaa tutustua Zoevan siveltimiin. Omistan Zoevalta myös Nude ja Coral Spectrum meikkipaletit. Molemmissa paleteissa pigmentti on todella hyvä ja Coral Spectrum-poskipunapaletti on lähes päivittäisessä käytössä.


Siinä muutamia uusia kosmehankintoja. Onko teillä joitain samoja tuotteita käytössä tai heräsikö kiinnostun jotain tiettyä tuotetta kohtaan? Ja hei vielä lopuksi ihanaa vappua teille kaikille ja toivotaan, että huomenna sää olisi edes jokseenkin siedettävä.

1 kommentti:

  1. Nämä kosmetiikkaan liittyvät kirjoitukset ovat aina mielenkiintoisia. Itse olen aina käyttänyt aika vähän erilaisia kosmetiikkatuotteita, mutta olen lähivuosina laajentanut valikoimaani. Täytyykin käydä tutustumassa erilaisiin apteekkituotteisiin täällä Lahdessa. Erilaiset öljyt kuten kookos ja oliivi tuntuvat olevan omalle iholleni sopivia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela