Hiustenpidennykset Tallinnassa - Morena juuksepikendused

tiistai 11. huhtikuuta 2017

Lauantaina istuin kampaajan tuoliin täällä Tallinnan päässä ja hiukseni saivat kevätpäivitystä uusilla teippipidennyksillä sekä vaaleammalla hiusvärillä. Mustanruskea, lyhyempi tukka oli ihana, mutta teippidennysteni hius alkoi olemaan jo siinä kunnossa, että oli aika vaihtaa uuteen. Värin ylläpito hiuksessa oli myös aika työlästä ja tyvikasvu tuli nopeasti näkymiin, joten kaltaiselleni laiskalle hiusten värjääjälle värin pitäminen kauniina olisi vaatinut tiuhempaa kampaajalla käyntiä. Palaaminen väriin, joka on lähellä omaa hiusväriäni, alkoi jälleen houkuttelemaan.

Olin käynyt Suomessa samalla kampaajalla vuosia, joten uuden kampaajan sekä hiustenpidennysten laittajan etsiminen Tallinnasta oli suht aikaavievää. Googlaamalla hakutuloksia tulee paljon, mutta teippipidennyksiä tekeviä kampaamoja on aika vähän ja erityisesti sellaisia, joissa voi myös värjätä hiuksia. Monet pidennyksiä tarjoavat paikat tekevät ainoastaan hiustenpidennyksiä tai laittavat kiinni asiakkaan itse hankkimat hiukset, mutteivat värjää tai leikkaa hiuksi lainkaan. Lisäksi halusin slaavihiusta teippikiinnityksellä, joka rajasi kampaamoja entisestään.

idnosto
Facebookin hakua käyttäessä löysin Morena Juuksepikendused, josta saa hiustenpidennykset keratiini- sekä teippikiinnityksellä. Valittavana on Femell-hiusta sekä slaavihiusta, jota minulle laitettiin. Viime kesänä kuulin ensimmäisen kerran slaavilaisesta pidennyshiuksesta, joka tulee Pohjois-Venäjältä. Hiusten laatua on kehuttu aivan huippuluokkaiseksi ja hyvällä hoidolla saman pidennyshiuksen käyttöikä on ollut keskimäärin vuoden. Kyseisen hiuksen käyttö on ilmeisesti alkanut yleistyä myös Suomessa, mutta Virossa sitä tarjoaa ainakin keratiinikiinnityksellä lähes jokainen hiustenpidennyksiä tekevä kampaamo. Hinta kiinnitystavasta riippumatta koko pään pidennykselle 50-55cm slaavihiuksella (noin 100g hiusta) pyörii keskimäärin 300-400euron paikkeilla.

Kampaamo, jossa Ellen tekee hiustenpidennyksiä, on keskustassa, aivan sataman lähellä sijaitseva Sim Salong (Narva mnt 7d). Sain varattua ajan ja kysyttyä hinnan kätevästi Facebookista. Päädyin valitsemaan hiukseksi 55cm slaavihiuksen sävyssä #2. Näin jälkiviisaana olisi ehkä riittänyt 40cm hiuskin, koska leikkasimme latvoista pois useamman sentin ja nämä tuntuvat vieläkin aika pitkiltä. Parempi oli kuitenkin jättää aluksi "pelivaraa" hiusten pituuteen ja pituuskaan ei tunnu enää niin pitkältä, kun hiukseen tulee rakennetta ensimmäisen pesun jälkeen.

Aluksi teimme hiuksiini hellävaraisen värinpoiston käyttämällä Sim Sensitiven Keraphlexia seoksen joukossa ja vaikutusajan jälkeen tumma hiusväri "pestiin" pois pesupaikalla. Älkää kysykö hienoa kampaamotermiä tälle! Ehkä vaalennuspesu? Mutta joka tapauksessa saimme mustanruskean värin todella hyvin pois, koska se oli aina värjätty kevytväreillä ja sävyillä, eikä tummaksi värjäyskertoja ollut hiuksessa kovin montaa. Vaalennuksen jälkeen laitoimme vielä kevytsävyn lyhyellä vaikutusajalla tasoittamaan hiusväriä pidennyksiin sopivaksi.

Laatu slaavilaisessa hiuksessa on silminnähden laadukkaampi verrattuna aikaisemmin käyttämääni hiukseen. Yksittäiset hiukset ovat läheltä katsottuna todella luonnollisen näköisiä ja eilenkään hiukset eivät takkuuntuneet koko päivän aikana, vaikka olin käyttänyt latvaan rakennesuihketta sunnuntaina ja eilen aamulla. Vaikka olen käyttänyt viimeiset vuodet laadukasta hiusta, mielestäni yksittäiset hiukset ovat olleet niissä paljon paksumpia ja ylipäätänsä tuntuma paljon karheampi ja jäykempi. Innolla lähden ottamaan selvää miten tämä hiuslaatu käyttäytyy ja kestää käytössä! Tuotteina aion käyttää samoja, kuin aikaisemminkin, jote data tulee olemaan ainakin vertailukelpoista.

Hinta teippipidennykselle 55cm slaavihiuksella on 300 euroa* sisältäen hiukset, kiinnityksen ja viimeistelyn. 40cm pidennys on 250 euroa sisältäen hiukset, kiinntyksen ja viimeistelyn. Morena Juuksepikendused tekee myös pidennysten huoltoja, joten jos entiset pidennykset täytyy poistaa samalla kertaa, kannattaa kysyä sille myös hinta. Itse olin irrottanut vanhat teippipidennykseni edellisenä iltana. Facebookissa on vanhat hinnat, joten kannattaa kysäistä ne vielä erikseen.

hiustenpidennykset tallinna tallinnassa slaavihius slaavilainen hiustenpidennys
Voin todella lämpimästi suositella Lorenaa ja Morena Juuksepikendusia, jos olette harkinneet hiustenpidennysten ottoa Tallinnassa! Vaikka aluksi oli todella jännittävää istua uuden kampaajan penkkiin, niin hetken kuluttua rentouduin ja niin sanottu luottamus kampaajaan syttyi. Sim Salong on hyvä kampaamo myös lapsien kanssa matkustaville, koska siellä oli pieni leikkinurkkaus, jossa perheen pienemmät viihtyvät. Paikkaan pääsee myös helposti omalla autolla ja vieressä on paljon parkkitilaa, jos on lähtenyt reissuun ajoneuvon kanssa.

Lyhyt hius oli kiva, mutta elämä pidemmän hiuksen kanssa on jotenkin helpompaa. Erityisesti olin alkanut kaipaamaan hiusten pitoa ponnarilla! Näytin aivan urpolta lyhyt hius ponihännällä, joten ihana pitkästä aikaa pystyä pitämään tukkaa taas kunnolla kiinni ja samalla toivottaa pidemmät pesuvälit tervetulleiksi.

Morena Juuksepikendused
Narva Mnt 7d (Sim Salong)
Tallinna

ENG:
Last saturday I did my hair extensions in Morena Juuksepikendused in Tallinn, Estonia. We used 55cm Slavic tape hair and before setting did color removal for my hair. I can warmly recommend Lorena and Morena Juuksepikendused!

*Blogipostaus huomioitu kampaamokäynnissäni hinnanalennuksena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela