Tänä tiistaina

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Status juuri nyt?
Tällä hetkellä istun laivassa matkalla kotiin Tallinnaan. Eckerö Linella on tullut matkustettua viime aikoina sen verran paljon, että keulakahvilan kulmapöydästä on tullu vakkarispottini seilatessa Suomeen tai Viroon. Pistorasia vieressä, ettei joudu vahingossakaan offline-tilaan ja mukava sohva, jolla istua reilun parin tunnin matka!

Mihin aikaan heräsit tänä aamuna?
Stressasin tätä päivää, erityisesti aamupäivää, jostain syystä todella paljon, että heräsin jo ennen neljää enkä saanut enää sen jälkeen unta. Eli ihan pirun aikaisin.

Mikä oli eka ajatus, kun heräsit?
Päässä alkoi pyörimään kaikki tänään hoidettavat asiat sekä panikointi siitä, miten hemmetissä selviän matkan kaikkien kannettavieni kanssa (matkalaukku, iso kassi, jossa on kahvinkeitin ja blenderi, iso kangaskassi käsilaukkuna sekä vielä yksi kassi, jossa on kattolamppuni. Oh my, suunnilleen tonnin painosta tavaraa!). Luojan kiitos pahin on takana ja enää pitää vain selvitä laivasta taksiin ja taksista sisälle kotiin.

Oletko soittanut tänään kellekään, jos olet niin kelle?
Äidin kanssa olen tänään soitellut päivän aikataulusta sekä ohjelmasta. Äiti ajoi minut satamaan sekä pyörähdimme matkalla hoitamassa pari asiaa Vantaan Ikeassa.Millä tuulella olet juuri nyt?
Stressi alkaa olla haihtunut ja nyt olen hyvällä tuleella. Oli kiva aamupäivä äidin kanssa ja ihana päästä kotiin! Tyhjässä asunnossa vietetty viikonloppu, joka oli aivan täpötäynnä hoidettavia asioita ei ollut mikään kaikista rentouttavin.

Sattuuko sinuun tällä hetkellä?
Kyynartaive on hieman herkkänä kantamuksien raahaamisesta, mutta muuten ei eilisen jalkatreenin pakarajumeja lukuunottamatta satu muualle.

Mitä sinun tekisi mieli syödä juuri nyt?
Hörpin juuri välipalaksi ProPudin valkosuklaa-vadelma pirtelöä, mutta sushia tekisi mieli. Tai ehkä Ikean lihapullia, joita en kerennyt tänään syömään Ikeassa. Tai vaikka molempia! Lasi viiniäkin voisi tehdä ihan hyvää.

Mitä ostit, kun viimeksi vingutit korttiasi?
Omalla kortilla ostin äidille sekä minulle Lidlistä sellaiset pienet höyrysilitysharjat. Ikeasta tuli hankittua pari vaatetankoon ripustettavaa säilytyssysteemiä sekä muutama tyynyliina, mutta ne meni taktisesti äidin kortilta, koska oma lompakko oli autossa.

Mikä oli eka biisi, jota kuuntelit tänään?
Voi apua, en ole kuunnellut tänään Spotifyta, enkä muista ollenkaan mikä oli ensimmäinen kuulemani biisi tänään. Katsoin (tai oikeastaan kuuntelin siivouksen ohella) aamulla Ruudusta Bumtsibumin, joten päivän eka biisi oli siinä soinut kappale. Tosin ei ole ainuttakaan muistikuvaa mikä se oli.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela