Kuusi mainitsemisen arvoista kosmetiikkalöytöä

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Tänä keväänä on lanseerattu paljon mielenkiintoisia kosmetiikkatuotteita ja kevät tuntuukin aina olevan beauty bloggaajille oikeaa kulta-aikaa. Ylipäätänsä viime aikoina on tullut paljon uusia innovaatioita liittyen kauneudenhoitoon ja kosmetiikka muuttuu sesonki sesongilta mielenkiintoisemmaksi. Ei taida olla enää yhtäkään kauneusongelmaa tai -mysteeriä, jolle ei löytyisi ratkaisua!

Olen saanut alkuvuoden aikana todella ihania tuotteita kokeiluun joista nostan tänne blogiini vain ne, joista pidän oikeasti. Omassa blogissani kaikki tuotesuosittelut, liittyi ne sitten kosmetiikkaan tai vaikka lisäravintoisiin, ovat täysin vilpittömiä ja suosittelen tuotteita, koska pidän niistä. Niihin ei liity mitään yhteistyömallia tai sitä, että minun olisi pakko kirjoittaa tuotteesta blogissani. Yhteistyöt taas merkitsen oikein selvästi, mutta niidenkin osalta lähden mukaan vain sellaisiin, joiden takana voin seisoa ja usein tuote on ollut minulle jo ennestään tuttu. Vaikka esimerkiksi tämän postauksen tuotteista yli puolet on saatu blogin kautta, ei se tee tuotteista yhtään sen huonompia. Meni vähän postauksen aiheen ohitse, mutta ns tuotesijoittelut, saadut tuotteet sekä ne yhteistyöt tuntuvat olevan edelleen monelle lukijalle punainen vaate. Minun blogissani voitte kuitenkin huoletta innostua hehkuttamistani tuotteista, sillä mielipide on täysin minun oma.Minun mielipiteeni ei kuitenkaan ole tae siitä sopiiko tuote välttämättä juuri sinulle. Noin, nyt olen puhunut!

Viime kuun lopulla ja kuluneen kuun aikana olen ottanut paljon uusia kosmetiikkatuotteita käyttöön. Päätin nostaa tähän postaukseen kuusi tuotetta, joista löytyy muun muassa pari tämän vuoden uutuustuotetta sekä kaksi meikkituotetta, jotka ovat olleet markkinoilla kauan, mutta jotka veivät sydämeni vasta hiljattain.

Kolme huippua meikkituotetta:
idnosto
Smashbox Studio Skin 15 hour wear hydrating foundation*

En edes enää tiedä kuinka monesti olen hehkuttanut Estée Lauderin Double Wear-meikkivoidetta. Keskusteluja seuratessa monet DW:stä pitäneet ovat suositelleen kokeilemaan myös Smashboxin Studio Skin-meikkivoidetta, joka lupaa pysyvän kasvoilla muuttumattomana 15 tunnin ajan. Sain mahdollisuuden kokeilla tätä Smashboxin meikkivoidetta ja myönnän - Double Wear sai todella kovan kilpailijan.

Smashboxin Studio Skin on koostumukseltaan juoksevampaa, kuin Double Wear ja mielestäni pitää kasvot kosteutetumman tuntuisena. Double Wearilla omat kasvot pysyvät mattapintaisempina pidempään käyttäessä molempien kanssa Sensain irtopuuteria, joten jos kasvot rasvoittuvat todella nopeasti, suosittelen kuitenkin Estée Lauderin Double Wearia. Jos taas DW tuntuu kuivattavan ihoa, mutta pidät siitä meikkivoiteesta, suosittelen kokeilemaan Smashboxin Studio Skiniä. Sävyjä löytyy todella hyvin ja itselle sävy 2.25 on todella hyvä ja lähellä Double Wearista eniten käyttämääni Tawny 3W1-sävyä. Double Wear tulee olemaan edelleen luottomeikkivoiteeni, kun meikin korjaamiselle ei ole ainuttakaan hetkeä koko päivän aikana, mutta kesää kohden tulee tätä Studio Skiniä varmasti käytettyä enemmän. Kesäisin kuulas iho on niin paljon freesimpi verrattuna täysin mattaan!


Lancôme Matte Shaker - Yummy Pink

Lancôme lanseerasi muistaakseni pari vuotta sitten Juicy Shaker-huuliöljyt ja tänä keväänä markkinoille tuli Matte Shaker-huulipunat. Juicy Shakereista en oikein innostunut missään vaiheessa, mutta intensiivisempi sävy ja sana matta saivat oitis mielenkiintoni heräämään. Ostin omani reilu viikko sitten sävyssä Yummy Pink ja sen jälkeen se on ollut kovassa käytössä. Sainkin monia kehuja tästä purkkapinkistä huulipunasta viime viikolla vieraillessani Cliniquen lanseerauksessa. Koostumus on todella ihana huulilla, pysyy ihan hyvin, huulet eivät tunnu kuivilta nanosekunneissa ja hinta ei ole Lancômen huulituotteeksi paha - 24 euroa. Olen ihastellut yhden tuttuni huulilla korallista Energy Peach-sävyä, joten voi olla, että sekin päätyy kevään aikana meikkipussiini.


Mac Pro Longwear Paint Pot - Soft Orchid

Viime viikon torstaina törmäsin Instagramissa tähän Mac Pro Longwear Paint Potiin ja ilmeisesti sävy Soft orchid on noussut yhdeksi kulttituotteeksi (jonka olen täysin missannut) silmämeikinpohjustuksessa. En ole kovin ahkera käyttämään silmämeikkiä ja myönnän, että silmäluomien pohjustus unohtuu lähes joka kerta, jos laitan enemmän silmämeikkiä. Miksi sitten kiinnostuin tästä tuotteesta? Instagram-päivityksestä tuli selville, että tämä on todella hyvä tuote pohjustamaan myös kasvojen muita alueita. Minulta karkaa meikki aina nenän ympäryksestä, nenän ja huulen väliseltä alueelta sekä leuasta, joten pakkohan tämä oli hankkia testiin.

Olen nyt muutaman kerran levittänyt tätä meikkivoiteen alle ja meikki muuten pysyy kuin tauti! Olen ollut nyt nuhassakin, joten niistämisenkään jälkeen ei ole tarvinnut sanoa soronoota meikeille nenänpielistä. Joten nyt kun mennään kesää kohti ja itsellä ainakin hikoaa huulen yläpuoli, niin kannattaa kotiuttaa tämä tuote. Tallinnassa Kaubamajassa hinta oli 20 euroa, joten Suomessa hinta on sama tai euron-pari enemmän.

Tuuheutta hiuksiin:

 Moroccanoil tuuheuttava kampausvoide*

Oma hiukseni on todella hento ja ilman tarkkaa föönausta päälihiuksissa ei ole lainkaan volyymia. Minulla oli aika paljon hiustuotteita jo avattuna, mutta Success Storyn Satun suosituksesta otin tämän tuotteen heti käyttöön. Moroccanoilin hiusöljyistä en ole oikein innostunut, mutta muutamia hiustenmuotoilutuotteita kokeilleena ei tämäkään tuottanut pettymystä. Tuotetta tarvitsee todella pienen määrän ja volyymi on valehtelematta aivan ällistyttävä! Jos föönaan kunnolla pyöröharjaa käyttäen, niin volyymia tulee jopa omaan makuun liikaa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote, jos omistaa hennon lättätukan ja kaipaa kunnon kuohkeutta!

 Päivetystä ja hoitoa kasvoille:
Divaderme Vacation in a bottle*

Divaderme oli minulle ennestään täysin tuntematon merkki ja mielenkiinnosta lähdin kokeilemaan Vacation in a bottle-suihketta, joka antaa välittömästi päivetystä kasvoilla - sisältäen ainoastaan luonnonmukaisia ainesosia. Suihke taputellaan iholle vipalla ja se antaa välittömästi päivetystä sekä hehkua iholle sisältäen samalla anti aging-ainesosia sekä spf15 -suojakertoimen. Minulla alkaa aina välillä reaogoimaan kasvojen iho epäpuhtauksilla, jos käytän liian usein itseruskettavia tuotteita kasvoilla, joten tämä on ollut pelastus, kun olen halunnut päivettää kasvot samaan sarjaan kuuluvaksi muun kropan kanssa.

Tuote on semi-permanent, joten sävyn valumista tai hankaumista esimerkiksi hikoillessa ei tarvitse pelätä. Kaikista optimaalisin tämä voisi olla erityisesti niille, jotka omaavat todella hyvän ihon. Päivettyneelle kasvolle levittäessä tällä saisi vielä vähän lisää sävyä kasvoille sekä samalla todella kauniin hehkun. Toimii myös loistavasti meikin alla, jossa olen käyttänyt tätä itse. Divaderme-merkkiä saa ainakin IdHairin verkkokaupasta, jossa Vacation in a bottle maksaa 39 euroa.

Himalaya Herbals Under Eye Cream*

Sain käytettyä loppuun viimeisimmän silmänympärysvoiteeni, joten olin vaikean valinnan edessä, minkä avaan seuraavaksi. Olen käyttänyt viime aikoina eniten selektiivisen kosmetiikan silmänympärysvoiteita, mutta päätin nyt ottaa vaihtelun vuoksi käyttöön päivittäistavarakaupoista saatavan Himalaya Herbals-sarjan silmänympärysvoiteen. Tuote lupaa vähentävän silmänympärysihon tummuutta, kosteuttaa sekä ennaltaehkäisee ja tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Vielä en osaa sanoa, kuinka tämä tehoaa tummiin silmänympäryksiin tai onko rypyt ja juonteet tasoittuneet, koska niitä ei pahemmin ole, mutta tuote on koostumukselta todella hyvä, kosteuttaa tehokkaasti kuivalta tuntuvaa silmänympärysihoa ja imeytyy nopeasti. Plussaa myös käyttömukavuudesta, koska tuote on tuubissa purkin sijasta. Hinta pyörii siinä 13 euron kieppeillä, joka ei ole todellakaan paha hyvästä silmänympärysvoiteesta! Kannattaa muuten tutustua myös muihin Himalaya Herbalsin tuotteisiin. Muun muassa kasvojen puhdistukseen sekä vartalon kosteutukseen löytyy todella hyviä tuotteita, joita olen ostanut ulkomailta sekä Suomesta itseksenikin.

 Löytyikö uusia kiinnostavia tuotteita tai löytyikö joitakin näistä jo ennestään omasta hyllystä?


*Tuote saatu blogin kautta

4 kommenttia:

  1. Tää on ihan täysin offtopick nyt, mutta osaatko sanoa saako Tallinnasta Too Facedia? Ainakin joskus on saanut, mutta onko sulla mitään hajua mikä on tän hetken tilanne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma, meinaan juuri eilen selviteltiin Life of Lotan Lotan kanssa saako sitä täältä. Valitettavasti ei saa enää, joten Ruotsiin pitää suunnata :/

      Poista
  2. Rasvoittuvan ihon tuotteet kyllä kiinnostaa aina. Mulla on ehkä koko maailman rasvaisin nenä!

    VastaaPoista
  3. No niin tietysti :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela