Asu Tallinasta ja taas muuttohöpinää

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

 Terkkuja sairaspediltä! Torstaina kerroinkin olevani vähän kipeänä ja edelleen ollaan sillä tiellä. Perjantaina illalla kotiin Tallinnasta matkustaessa olo alkoi menemään huonommaksi ja lämpökin nousi hieman. Pahin kurkkukipu alkaa onneksi olemaan ohi ja nyt olo on vain nuutunut ja tukkoinen. Kurkkukipu on niin ärsyttävää, joten onneksi edes siitä päästiin! Onneksi olen tästä takapakista huolimatta jaksanut pakata loppuja tavaroita ja tehdä blogiin liittyviä töitä. Houkuttelisi päästä edes vähän ulkoilemaan, mutta olen vielä selkeästi kipeä, joten ulkoiluun ei ole asiaa. Buu! Mutta mieluummin lepää kunnolla ja pysyy sisällä, kuin pahentaa tautia entisestään.

Perjantai meni todella kivasti ja nyt on avaimet Tallinnan kotiin saatu. En laitellut perjantaina sen kummemmin mitään tavaroita paikoilleen, mutta siinä laatikoita oikeisiin huoneisiin kantaessa asunto tuntui hirveän isolta. Olen tottunut asumaan aina pienessä yksiössä ja Hollannissa asuntoni oli alle 20m2, joten kyllä tuo vajaa 46 neliötä tuntuu isolta! Kiva vain, kun on enemmän tilaa ja kylpyhuonekin on ihanan tilava.

idnosto
 Coat & Jeans H&m/Shoes DinSko/Bag Pieces

Perjantaina kävin pikkuveljeni kanssa kiertämässä hieman kauppoja keskustassa ja tietenkin perjantain sää oli mitä oli. Torstaina oli vielä se ihana auringonpaiste, joka oli kuulemma ylttynyt myös Tallinnaan. Onneksi sade oli lähinnä pientä tihkua eikä tuullut kamalasti, joten jotakin positiivista sään suhteen. Meillä ei ollut ihan kamalasti aikaa, joten kävin vain nopeasti hakemassa Kaubamajasta muutaman meikkijutun, jonka jälkeen lähdettiin kiertämään Rotermanni kvartaliin Bershka, Stradivarius sekä Pull&Bear ja kävimme nopeasti vielä New Yorkerissa ja H&M:ssä. Löysin muutaman kesäisen jutun, jotka ajattelin esitellä blogissa ensi viikolla sekä ainakin yhdestä ostamastani meikkiostoksesta on tulossa juttua, kunhan pääsen testaamaan sitä. Eilen ja tänänä on menty meikittömällä naamalla eikä meikkaus ole tullut mieleenkään, joten meikkipostausten kuvailut siirsin suosiolla ensi viikkoon!

Ylihuomenna olenkin taas matkalla Tallinnaan ja tiistaina minun täytyy heti laivasta päästyä mennä hoitamaan muuttoilmoitukset ja rekisteröimään itseni Viroon. Keskiviikkona voinkin sitten ihan rauhassa laittaa kotia ja rentoutua. Peukut pystyyn, että kokisin jonkun ihmeparantumisen ensi yön tai viimeistään huomisen päivän aikana, että olisi enemmän energiaa juosta pitkin Tallinnaa oikeaa virastoa etsiessä. Asia on aivan yksinkertainen, kunhan löydän oikean viraston, mutta silti stressaan tuollaisia asioita todella paljon. Tai tapanani on käydä koko asia läpi vaihe vaiheelta, kuten nyt olen katsonut kaikki bussit monta päivää etukäteen, kirjoittanut paperille listan missä järjestyksessä teen mitäkin, mikä hoidettava asia on viroksi sekä englanniksi, muistilappu, että muistan käydä ostamassa matkakortin ja ladata siihen rahaa, mitä pitää muistaa ottaa mukaan, nostanut käteistä valmiiksi ja niin edelleen. Viime yönäkin heräsin viideltä ja yli tunnin olin hereillä käyden jälleen kerran tuota asiaa läpi. No, ainakin olen valmistautunut haha!

Huh, olen tuijotellut koko päivän tietokoneen ruutua, joten pakko sulkea ruutu hetkeksi ja siirtyä telkkariin tai puhelimen näyttöön haha! Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Siis mä oon kanssa just tollanen turhista stressaaja! Se on niin turhaa mutta en vaan osaa olla huolehtimatta kaikista pikkujutuista. Monesti oon jättänyt jopa menemättä jonnekin uuteen paikkaan kun oon kattonut että matka näyttää reittioppaassa tosi monimutkaselta ja sit alkaa stressaamaan että oon jossain uudessa paikassa enkä löydä mun määränpäätä, huoh. Nukun myös sunnuntai-maanantai yöt todella huonosti, koska stressaan sitä että nukun aamulla pommiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että on kohtalotoveri :D Itse en onneksi perus arkiheräämisiä stressaa, mutta jos pitää herätä esimerkiksi laivaan, lentokoneeseen tai sitten jos esimerkiksi työt alkaa epätavallisen aikaisin, niin sitten en saa nukuttua tippaakaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela