Pakkasihon pelastajat La Roche-Posaylta

perjantai 10. helmikuuta 2017

 Olen lukuisat kerrat kirjoitellut aivan äärimmäisen ärsyttävästä ihotyypistäni - finnejä ilmestyy helposti, kasvot rasvoittuvat meikin alla nanosekunneissa ilman kunnon pohjustustuotteita ja kasvojen puhdistuksen jälkeen ihoa kiristää kuivuuden takia. Lämpimillä säillä tilanne on onneksi parempi, mutta heti ilmojen viiletessä, tuulen lisääntyessä ja pakkasen puriessa erityisesti ihon kuivuus pääsee valloilleen. Kiristää ja kinnaa ihan  hemmetisti. Onnekseni olen löytänyt luottotuotteita pitämään ihoni aisoissa, mutta kosmetiikkaa rakastavana henkilönä kuitenkin kokeilen mielelläni uusiakin tuotteita. Pakkasten jälleen paukkuessa haluan vinkata kahdesta ihanasta apteekkikosmetiikan tuotteesta, jotka ovat omiaan hellimään pakkasen ärsyttämää ihoa - lähdevesisuihke sekä rauhoittava yövoide.

idnosto la roche posay
  Sain loppusyksystä La Roche-Posaylta muutamia tuotteita, jotka pääsivät vuoden vaihteen jälkeen käyttöön. Piti ensiksi malttaa tyhjennellä kylpyhuoneen kaappia jo avatuista voiteista ja samalla tehdä tilaa uusille tulokkaille! Talvi-ihoa hellimään pääsivät tehokkaasti ihoa rauhoittava yövoide Toleriane ultra nuit sekä aivan uusi tuttavuus, kaikkialle iholle soveltuva lähdevesisuihke. Erityisesti tuo jälkimmäinen oli tuotteena todella kiinnostava, koska en muista kokeilleeni aikaisemmin vastaavaa kosmetiikkatuotetta. Minulla on ainoastaan positiivisia kokemuksia La Roche-Posayn ihonhoitotuotteista ja tälläkin hetkellä käytössä on näiden lisäksi Effaclar -mikrokuoriva kasvovesi, jonka olen itse ostanut.

 Minulla on jo pitkään ollut tapana pestä kasvot perin pohjaisesti ja viimeistä meikinripettä myöten. Käytössä on Konjac-sieni, puhdistusaine, välillä savella puhdistaminen, kasvovesi, silmämeikinpuhdistusaine... Voitte varmasti kuvitella, että tuon kuurauksen jälkeen ihoa kiristää! Aina ihon kunnon ja tarpeen mukaan olen välillä sekoitellut ihoöljyä kosteusvoiteeseen, käytän korjaavia seerumeita ja ylipäätänsä levitän iholle kunnon kerroksen oikein kosteuttavaa kasvovoidetta. Nyt olen jonkin aikaa käyttänyt muutamana iltana viikossa saamaani La Roche-Posayn Toleriane ultra overnight rauhoittavaa yövoidetta iltapesun jälkeen ja olen rakastunut tähän aivan totaalisesti! Käytön edetessä aloinkin harventamaan tarkoituksetta käyttökertoja, koska iho tuntui iltapesun jäljiltä paremmalta eikä niin kiristävältä, kuin mihin olin tottunut. Nyt käytän voidetta kahtena tai kolmena iltana viikossa ja muina iltoina levitän kosteusvoiteen lisäksi iholle korjaavaa seerumia.

 La Roche-Posay ei pettänyt kummankaan tämän postauksen tuotteen kohdalla. Olen nimittäin aivan koukussa tähän lähdevesisuihkeeseen! La Roche-Posay Lähdevesisuihke kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Lisäksi se sisältää mineraalien lisäksi paljon antioksidantteja. Suihketta voi suihkutella huoletta päivän mittaan kasvojen lisäksi muualle tehohoitoa tarvitsella ihoalueelle. Itse olen laittanut esimerkiksi suihkauksen molempiin kainaloihin karvojen ajelun jälkeen ja tämä on aamuisen kasvojen hellävaraisen putsauksen viimeistelijä. Sitä unohtamatta, että meikittöminä päivinä olen vähän väliä suihkuttelemassa tällä kasvoja! Toisinaan kasvojani alkaa kiristämään myös meikin alla, joten tämä on omiaan tuomaan myös lisäsuojaa ja -kosteustusta iholle. Suihke on soveltuva myös esimerkiksi auringon ärsyttämälle iholle, joten tämä on ihan varmana todella ihana tuote rantalomalle tai Alpeille suuntautuvalle laskettelumatkalle mukaan pakattavaksi. Lähdevesisuihke on saanut myös allergia- ja astmaliiton tunnuksen, joten sitä voi huoletta käyttää perheen pienimilläkin. Suosittelen tutustumaan tähän tuotteeseen!

Apteekkikosmetiikasta voin lämpimästi suositella La Roche-Posayta ja se kilpailee ykkössijasta rakastamani Vichyn ihonhoitotuotteiden kanssa. Edullisempana apteekkikosmetiikan merkkinä, erityisesti herkän ihon hoitoon, suosittelen tutustumaan Acon tuotteisiin. Onko teillä suositella joitakin luottotuotteita apteekkikosmetiikasta?


*La Roche-Posay tuotteet saatu, mutta postaus ei ole yhteistyö

6 kommenttia:

  1. Mie oon käyttänyt LRP.n, Vichyn ja Avenen lähdevesisuihkeita. Avenen on ehdottomasti paras, koska jaksaa suihkuttaa hienojakoistesti vaikka pullo olisi tyhjillään, Vichyn ja LRP.n pullot alkaa inhottavasti pärskyttämään loppua kohden.
    Sain myös testiin tuon tolerianen nuitin ja suosittelen lämpimästi. Toleriane ultra silmänympärysvoide myös ihan ykkönen!
    Vichyn usein skippaan, sillä koen että L'Orealin tuotteista LRP.n valikoima on parempi herkästi reagoivalle iholle. PAITSI! Vichyn uutuus, slow age-kasvovoide saa ihan täydet viisi tähteä, kaikinpuolin ihana.
    Acolta parasta ehdottomasti body lotionit ja rescue mist.
    Ja vielä viimeinen ylistys Idun minerals-mineraalimeikeille. Parasta mitä kasvoille antaa. Suosittelen kokeilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää laittaa korvan taakse tuo Avenen lähdevesisuihke tämän nykyisen loputtua! Kiitos vinkistä :) Mulla on nyt ollut käytössä Estée Lauderin silmänympärysvoide, mutta täytyy käydä kurkkimassa tuota Toleriane ultraa, kun pohja alkaa näkymään tuosta EL:stä. Ja ei saa kertoa mitään hyviä tuotteita! Kävin lukemassa tuosta Vichyn slow agesta ja kuulostaa todella hyvältä! Nyt jo todella hyviä tuotteita kaapit täynnä, mutta eihän yksi uusi ole ikinä pahitteeksi haha!
      En olekaan koskaan kiinnittänyt huomiota tuohon IDUN mineralsiin apteekissa asioidessa. Merkin Norrsken-meikkivoide erityisesti alkoi kiinnostamaan, voisi olla aivan täydellinen kesämeikkivoide, jolloin ihoni ei ole ihan niin kirjava ja peittoa tarvitseva! Kiitos (tai kiitos ja kiitos, kauheat kosmehimot heräsi ja mitään ei saisi ostaa lisää jemmaan :-D) hyvistä vinkeistä!

      Poista
  2. Paljonko tolla suihkeella on hintaa? :)

    VastaaPoista
  3. Onko sinulla heittää vinkkiä hyvästä pohjustustuotteesta? Tällä kanssa yksi jonka naama alkaa rasvoittumaan meikkaamisen jälkeen heti! Argh.. Varsinkin nenänpielet ja leuka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiko-merkiltä löytyy aivan paras mattaprimer! Suomesta saatavista Lumenen mattaprimer, sellainen vaaleanpunainen tuubi, on myös hyvä ja meikin päälle Urban Decayn mattakiinnityssuihketta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela