Vuoden 2016 top 10 -postaukset

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

 Bloggaamisessa on tärkeä seurata erilaisia tilastoja ja tänään aamulla innostuin tutkimaan Google analytics-sovelluksesta blogini viime vuoden luetuimmat postaukset. Blogissani luetaan ehdottomasti eniten pohdiskelevampia kirjoituksia ja hyvänä kakkosena tulee ruokaan liittyvät postaukset. Yllättäjinä olivat rintaliivien ostamiseen liittyvä postaus sekä kirja-arvosteluni Alexa Dagmarin Nuoren naisen oppaasta.

Blogissani tullaan jatkossakin näkemään paljon näitä teemoja ja tavoitteena olisi tuottaa vielä enemmän hyvinvointiin ja urheiluun liittyvää sisältöä. Kiinnostaako teitä esimerkiksi valmiit treeniohjelmat? Muitakin toiveita hyvinvointi- ja treeniteemassa saa laitella vapaasti. Toive omasta treenaamisesta ja "kroppatilanteesta" on toivottu ja se on toteutumassa! Tammikuu on muutenkin monille niskaote terveellisempään elämään, joten nyt kun toistaiseksi tulee olemaan aikaa enemmän, voisin panostaa tuohon osa-alueeseen täällä blogin puolella.

Pohdintaa, ajatuksia ja omaa arkeani tullaan näkemään entiseen tuttuun tapaan täällä bloginkin puolella. Vuoden 2017 tavoitteeksi voisin ottaa videoiden postaamisen useammin ja muutenkin kehittyä niiden saralla. Videoista on tykätty aina paljon, joten se on varmasti kiva lisä blogiin! Viime vuoden luetuimpiin postauksiin pääsette kuvan alla olevaa otsikkoa klikkaamalla.Löytyikö tästä top 10 -listasta teidän lempi postauksenne viime vuodelta?

2 kommenttia:

 1. Todellakin kiinnostaa ravinto- ja liikuntajutut!! Ja valmiit treeniohjelmat myös :) Sun postaukset on kyllä aina tosi kiinnostavia :)

  -Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Pyrin lisäämään treeniin ja hyvinvointiin liittyviä juttuja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela