Uuteen elämänvaiheeseen uudella lookilla

keskiviikko 18. tammikuuta 2017

 "Erica SOS SOS SOS! Vedin kriisissä tukan melkeen mustaksi ja äsken sit aloin saksimaan lyhyemmäksi :´D Pikkunen elämänkriisi menossa, ei luoja. Onko sulla huomenna aikaa aamulla tai illemmalla pelastaa tää tukka eli pelkästään leikata fiksuksi?"

Tiedättekö ne memet, joissa on kuvatekstinä "Ite tein ja säästin" ja lopputulos on jotain aivan järkyttävää? Allekirjoittanut oli hiustenleikkuun kanssa siinä tilanteessa eilen, kun laitoin sakset sauhuamaan ja Pinterest-tutoriaalin avulla päätin pätkäistä omat hiukseni. Virhe, suuri virhe. Tulos oli järkyttävä ja laitoin paniikissa kampaajalleni, Parturi-Kampaamo Lilan Ericalle viestiä, että onko hänellä aikaa pelastaa tämä tukka. Luojan kiitos sopiva väli löytyi heti tälle päivälle ja nyt minulla on maailman ihanin tukka. Pidin punaisesta, mutta jokin siinä häiritsi.

 Viime aikoina huomasin alkaneeni haikailemaan mustan tukan perään. Viime viikolla laitoinkin tuumasta toimeen ja sävytin hiukseni mustanruskealla. Kuitenkaan hiukset eivät tuntuneet omalta ja monta päivää olin varma, että tein virheen. Pitkä musta tukka näytti minulla vain jotenkin todella halvalta, eikä lainkaan hyvältä. Tästä syystä tartuin eilen saksiin ja pätkäisin pituutta pois lähes 15 senttiä. Pituuden lyhentäminen oli irtisanoutumisen jälkeen tähän mennessä tämän vuoden toisiksi paras päätös. Tai no oikeastaan se, että osasin lopettaa ajoissa omin käsin saksimisen ja nöyrryin laittamaan Ericalle viestiä haha!

Uusi skarpimpi ja lyhyempi hiustyyli tuntuu todella omalta, joka samalla nosti viime aikoina pohjamudissa muhineen itseluottamukseni takaisin normaalilukemiin. Viime aikoina en ole oikein tuntenut itseäni sinuiksi omissa nahoissani, fiilis on ollut lattea ja peilikuva ei vain ole miellyttänyt. En ole edes halunnut deittailla, koska en ole tuntenut itseäni viehättäväksi. Kuinka typeriä me naiset osataan olla! Nyt on taas fiilis, että kyllä täältä noustaan. Uudet tuulet ja uudet hiukset!

Tulossa on muuten postausta liittyen hiustenpidennysten hoitoon, joten pysykää kuulolla! Ylipäätänsä blogin päivitystahti tulee olemaan aktiivisempi, joten kannattaa viimeistään nyt laittaa blogini seurantaan täällä bloggerissa, Bloglovinissa tai Blogit.fi-sivulla!

Mitä mieltä olette tästä uudesta ja tummemmasta tyylistä?

4 kommenttia:

 1. mitkä pidennykset sulla on käytössä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teippipidennykset. Nyt on sekaisin Blongin sekä Starlocksin hiusta :)

   Poista
 2. Todella sharpit ja tyylikkäät hiukset :) Ihanaa, kun olet alkanut postailla useammin! Oot jo monta vuotta ollut yksi mun suosikki bloggaajista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että löytyy lukijoita, jotka ovat olleet matkassa jo pidemmän aikaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela