Soittolistallani nyt

lauantai 21. tammikuuta 2017

Viikonloppua porskutetaan hyvää vauhtia eteenpäin ja jokainen on varmasti tavalla tai toisella viikonloppufiiliksissä. Vietti sen sitten kokonaan tai osittain töissä tai vaihtoehtoisesti kokonaan vapaalla. Spotifykin on sen todistanut, että viikonlopuille on oltava omat soittolistansa, joten tgiw (=thank god it's weekend, onko tuollaista edes oikeasti haha?!?) -fiilareissa päätin laittaa jakoon omia tämän hetken soitetuimpia biisejäni Spotify-listaltani.

Trig ft. Léon Rudolf - Spring Inside (Bjorn Olson Remix)

 Uplink & O-KAY Feat. Philip Strand - Fly

Dr. Dre - Still D.R.E. ft. Snoop Dogg

 Egil Ellevill feat. Jack Dee - Bromance

The Weeknd - The Hills
Martin Jensen - Solo Dance 

 Tom Walker - Play Dead
Treyy G & Joe Cardigan - Feel So Good

Aaron Carter - Sooner Or Later
AJR - WEAK
 
Kuvissa vilahtaa myös tällä viikolla saamani Huawei Mate 9 Pro-puhelin. Luuri on ollut käytössä kohta viisi päivää ja voi pojat, rakastan tätä! Olen käyttänyt Huaweilta Honoreita reilu pari vuotta, joten Mate on aivan uusi tuttavuus. Ja onhan tämä ihan eri luokkaa verrattuna aikaisempiin Honor 6 ja 7 -puhelimiini. Kamera on aivan älyttömän hyvä ja tässä on sisäänrakennetut Leica-objektiivit. Kameran huippulaatu on tullut ilmi jo pelkässä Snapcahtissakin, jossa videot ja kuvat ovat nyt paljon terävempiä, kuin aikaisempaa Honor 7 käyttäessä.

Musiikkiin liittyen äänentoisto on todella hyvä. Huomasinkin tällä viikolla salilla, että äänenlaatu oli paljon parempi käyttäessäni yli 1,5 vuotta sitten ostettuja Sony-kuulokkeitani. Kauniin ja tyylikkään ulkonäön lisäksi tämä saa paljon peukkuja erinomaisesta kamerasta, äänenlaadusta sekä näytön terävyydestä. Jos on puhelimen päivitys mielessä, niin voin lämpimästi kaltaisenani tekniikan amatöörinä suositella tätä puhelinta!

*Huawei Mate 9 Pro saatu blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela