Kick ass Monday - smoothie (GL, M)

maanantai 30. tammikuuta 2017

Uusi viikko on polkaistu käyntiin ja ainakin Hyvikäällä maa on peittynyt kunnon lumikerroksesta. Viime viikon perjantaina kerkesin jo alkaa fiilistelemään kevään tuloa, kun sää oli muutaman asteen plussan puolella ja taivaalta paistoi aurinko. Vaikka eletäänkin vasta tammikuun viimeisiä päiviä, niin jotenkin tämän talvisen sään palaaminen ärsyttää. En ole tippaakaan talvi, etenkän lumi-ihminen ja hävettää vähän myöntää, että nautin talvisin enemmän hiekoitushiekan, kuin lumen peittämästä maasta. Kevät - voitko kiirehtiä?

Talvisäästä inspiroituneena tähän maanantaihin sopii mielestäni erinomaisesti resepti smoothiesta, jossa on sylikaupalla vitamiineja. Pirtsakat lakka, tyrni ja mustaherukka yhdistettynä lempeään soijajogurttiin ja kanamunan valkuaisiin tuovat aivan varmasti potkua uuteen viikkoon. Tai ainakin hymyn huulille kauniin värin ja herkullisen maun puolesta. Sain viime vuoden puolella testiin Roberts Berrien marjavalmisteita, joita olen käyttänyt enimmäkseen korvaamaan marjoja smoothieissa sekä rahkan tai soijajogurtin seassa. Kyseessä on suomalaisen perheyrityksen valmistama tuote, joissa jopa toistasataa marjaa on saatu mahtumaan pieneen, helposti mukaan otettavaan ja juotavaan muotoon - tinkimättä marjojen luontaisesti sisältämästä flavonoidi-, kuitu- ja vitamiinipitoisuudesta.

Kick ass Monday - Smoothie
  • 1/2 Roberts Berrie + beauty lakka & tyrni
  • 1dl maustamatonta soijajogurttia
  • kourallinen jäisiä mustaherukoita
  • 2kpl kananmunan valkuaisia
  • Jääpaloja
  • Vettä tai muuta maidonkorviketta, kuten mantelimaitoa
Lisää kaikki ainekset sauvasekoittimeen tai kulhoon ja blendaa tasaiseksi. Lisää nestettä sen mukaan, kuinka juoksevan smoothien haluat.

Superia uutta viikkoa teille kaikille! Itse lähden piakkoin ajelemaan kohti Järvenpäätä ja treffaamaan paria entistä työkaveria, joista on molemmista tullut viime vuoden aikana äitejä. Pitäisiköhän minun käydä nappaamassa koiravauva äidiltä lainaan, niin saataisiin kunnon mammatreffit aikaiseksi haha!

*Roberts Berrie-tuotteet saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela