Crispy day in Tallinn - outfit

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Heippa! Miten teillä sujui viikonloppu? Itse vietin perjantain varsin rauhallisissa merkeissä, mutta eilisen olin menossa koko päivän. Isä soitti perjantaina ja ehdotti päivän pyörähdystä Tallinnassa. Rakastan Tallinnaa, joten en nähnyt mitään syytä kieltäytyä päivästä naapurimaassa isäni ja äitipuoleni kanssa. Hauskana sattumana törmäsimme äitiini ja isäpuoleeni sekä äitini serkkuun puolisoneen laivalla. Meillä tehdään isoa remonttia äitini suvun sukutilalle, joten äiti ja isäpuoleni ovat seilanneet Tallinnaan rautakauppaan ja sisustusostoksille viimeisten kuukausien aikana lähes parin viikon välein.

Kävin ennen joulua äitini kanssa Tallinnassa ja se reissu oli muuten aivan katastrofi! Lähöä edeltävänä yönä tajusin unohtaneeni passini Hyvinkäälle ja olin itse lähtöä edeltävän yön Mäntsälässä. Ei siinä mitään, aamulla kello aikaisemmin soimaan ja ajoimme Hyvinkäälle hakemaan passiani - ilman kotiavaimiani. Olimme liikenteessä äitini autolla, joten jätin avaimet Mäntsälään, koska omille autonavaimille, joissa on kotiavaimeni, ei ollut tarvetta. Tai siis olisi ollut, koska kotiovesta on helpompi päästä sisään avaimella, muttei tuo tullut aamuyöstä tietenkään mieleeni. Onneksi isännöitsijä tuli nopeasti paikalle (luojan kiitos taloyhtiössämme on naurettavan edullinen ovenavaus!) ja ehdimme vielä hyvin laivaan. Tallinnan päässä kuvia ottaessa huomasin kamerani muistikortin jääneen kiinni tietokoneeseen - kaikki napsimani kuvat jäivät tallettumatta. Niin klassikkomoka! Tälläistä sattuu ja voitte varmasti samaistua tuollaisiin päiviin, kun kaikki menee aamusta iltaan päin mäntyjä. Onneksi tällä kertaa matka Viroon ei sisältänyt lainakan kommelluksia!

Isäni lähti "miestenkauppaan" eli Espakiin ja me jäimme sillä välin äitipuoleni kanssa keskustaan. Kävimme  Viru Keskuksessa Kaubamajassa ja itse kurkkasin vielä Zaran ja River Islandin alennusmyynnit. Tein itseasiassa muutaman aivan huippulöydön! Kiinnostaako teitä lukijoita enää lainkaan nuo ostosten esittelyt blogeissa? Pohdiskelin tässä,  että vilauttaisinko löytöni myös täällä blogissa - Snäpin seuraajat saivatkin jo vähän sneak peekia ostoksista.

idnosto
Jacket H&m / Jeans Bershka+diy / Shoes Wonders* /
 Bag Rebecca Minkoff* / Fur keyholder diy

Viru Keskuksesta selviydyttyämme suuntasimme kävelemään Vanhaankaupunkiin ja pistäytymään matkan varrella vastaan tulleissa antiikkimyymälöissä. Olen keväämmällä vaihtamassa asuntoa ja se tulee olemaan mahdollisesti nykyistä yksiötäni suurempi. Silmät kiiluen jo ihastelin kaikkia antiikkiesineitä, erityisesti kynttilänjalkoja ja valaisimia, ja hain inspiraatiota tulevaa asuntoa varten. Tietenkin käytän nykyisiä huonekalujani, mutta jos neliöt suurenevat, tulee jotain hankittua lisää ja sisustettavaakin on enemmän. Ja tietenkin asunnon ikä ja pohjapiirrustus tulee vaikuttamaan sisustustyyliin, mutta ikinä ei ole liian aikaista haaveilla ja suunnitella!

Päälle valikoitui uusi H&m:n takkini ja kuten aikaisemmassa postauksessa kirjoitinkin, yhdistin sen tiukkoihin mustiin farkkuihin sekä korkoihin. Paljaita nilkkoja ja reikäfarkkuja kauhisteleville tiedoksi, että äärimmäisenä vilukissana olin pukenut alle ohuet ihonväriset sukkahousut. Ei enää ikää tullessa pysty miinuskeleissä kulkemaan, ilman että on kunnolla päällä! Nilkkurit ovat Wondersin ja myöskin alennuslöytö. Samaten tuo ihana Rebecca Minkoffin Mini moto satchel, jonka ostin joulukuun alussa. Laukku on kivan kokoinen, koska sinne mahtuu nykyisen kamerani kanssa pieni rahakukkaro, puhelin sekä pieni meikkipussi. Juuri sopiva päiviin, kun on liikkeessä koko päivän, haluaa ottaa kameran mukaan sekä saada kädet vapaiksi laukun kantamisesta.

Ennen paluumatkaa kävimme vielä syömässä kaikki kolme yhdessä sekä nopealla visiitillä Rimissä. Omalla ostoslistallani oli hapankaalia, sitruunoita (euron halvempi kilohinta, kuin Suomessa), Fairya sekä pyykinpesunestettä ja aikaisemmin olin jo ostanut muutaman pullon hyvää viiniä - tätäkö se vanheneminen on haha!?

Mitä mieltä olette tuosta takista in action?

3 kommenttia:

  1. Takki näyttää tosi kivalta, niin kuin sun asu muutenkin! Mutta pitää sanoa, että mä en tarkenisi edes sukkikset+reikäfarkut -kombolla talvella... Hrr! :D

    Mua tykkään lukea perinteisiä ostospostauksia, joten kehiin vaan! :))

    Kivaa sunnuntain jatkoa!

    - Anna

    annallablogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yllättävän paljon 20 denierin sukkahousut lämmitti tuolla farkkujen alla sekä jalkoja reikakohdista. Mutten itsekään pukisi reikäfarkkuja, jos sää menee selvästi pakkasen puolelle, vaikka olisi sukkahousut alla :D

      Pitääkin huomenna kuvata nuo ostokset, kun on päivänvaloa ja postata joku päivä tänne blogiin 😊

      Poista
  2. Kiinnostaa ostokset 🤗 hieno takki on.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela