Aivan hullu alelöytö

torstai 26. tammikuuta 2017

idnosto
Yksi sana: Rakastan! Olen sovitellut ja halunnut tätä H&m:n lyhyttä pufferia jos ties kuinka pitkään. Tämän malliset takit ovat niitä vaatekappaleita, jotka ovat tavallaan ihan hirveitä, mutta toisaalta ihan törkeän makeita. Normaali senttiä vaille 60 euron hinta on kuitenkin ollut itselle kipukynnys, koska minulla on kylmiin säihin soveltuvia takkeja toistakymmentä... Housut, etenkin farkut, sekä takit ovat suuurimmat heikkouteni. Parhaat löydöt ja itseasiassa lähes kaikki lempi takkini ja housuni olen ostanut alennusmyynneistä.

Tähän takkiin palatakseni huomasin tänään nopeasti H&m:llä pyörähtäessä kyltin, jossa mainittiin takeista ja neuleista saavan vielä -50% alennetusta hinnasta. Näin takkirekin ja välittömästi sydän hyppäsi kurkkuun, kun näin pilkahduksen näitä takkeja. Takki ei edes ollut alennuksessa edellisellä viikolla samassa myymälässä käydessäni. "Ei jumalauta!" tuli ensimmäisenä mieleen ja pienessä paniikissa aloin käymään jäljellä olevien takkien kokoja läpi. Se löytyi, oma kokoni. Helpotus. Takille jäävä hinta: 12,50 euroa! Ei tarvinut kahta kertaa miettiä ostanko.

Yllä olevan kollaasin kuvat Pinterest
Vaikka onnellisuutta ei voi ostaa rahalla, niin pakko myöntää, että täällä istuu yksi aika helkkarin onnellinen tyttö. Viimenkin tuo kamalanihana takki on minun! En malta odottaa tuon yhdistämistä korkeisiin korkoihin ja farkkuihin.

Mikä on teidän tämän talvenparas alelöytö? 

4 kommenttia:

 1. Mä ostin myös kyseisen takin pari viikkoa sitten, tosin silloin maksoin tuosta 25€ muistaakseni... Noh ei paha sekään, tänään ei ainakaan kokoja ollut jäljellä kyseisiä takkeja kuin isoja kokoja lähimmässä H&M:ssä eli hyvään saumaan satuit kyllä kauppaan! Ja oon kyllä tykänyt kyseisestä takista, sopivan simppeli mutta tosiaan kiva juju tossa mallissa. Mahtuu myös lämmin neule/hupparikris hyvin alle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei 25 euroakaan ole paha! Itse olen myös asunut tuon takin sisällä viimeiset 24tuntia Menee kivasti salireissut sekä muutenkin päivän aikana :)

   Poista
 2. Häh. Ihan normi toppatakki? Mitä törkeetä tuossa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, normaali toppatakki, mutta malli on hieman erikoisempi oversize-istuvuuden ja lyhyyden takia verrattuna perus toppiksiin, joita näkyy ehdottomasti eniten kaupoissa sekä katukuvassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela