Rituaalit ihon hemmotteluun

perjantai 30. joulukuuta 2016

Ennen joulua sain kunnon hemmottelupaketin Eleven.fi-nettikaupalta, joka sisälsi nelikon koko kropan hemmotteluun. Hollannissa asuessani rakastuin Ritualsin kosmetiikkaan (postaus täällä) ja nyt Suomessa asuessani olen käyttänyt muun muassa vanhempieni Tallinnan reissut hyväkseni ja tehnyt pieniä tilauksia. Laivan lisäksi Ritualsia myy Kaubamaja Viru Keskus-ostoskeskuksessa. Positiivisena uutisena tuli, että Ritualsia saa Hollannin hintatasolla Eleven.fi:stä, koska Tallinnassa hintataso oli tottumaani kalliimpi.

 Sain valita mieluisan tuoksusarjan ja päädyin vaihtelun vuoksi The Ritual of Daoon. Sisäistä rauhaa ja harmoniaa; juuri sitä, mitä hieman ankea ja kiireinen talvi tarvitsee. The Ritual of Dao-perheessä tuotteissa on mukavan lempeä valkoisen lootuksen tuoksu. Tämä on ehdottomasti toisen lempi sarjani, The Ritual of Sakura-tuoksusarjan rinnalla. Molemmat ovat sopivan neutraaleja ja unisexejä, mutta tuotteita erityisesti suihkussa käyttäessä tuoksut pääsevät oikeuksiinsa.

Merkin vaahtoavia suihkusaippuoita rakastan kuuhun ja takaisin! Käytössä todella ihana tuote ja riittoisuus on jotain aivan uskomatonta. Yllä olevaan kuvaan painoin ihan pikkuriikkisen painalluksen vaahtoa, mutta kosketuksessa ihoon se alkaa tavallaan laajenemaan. Yksi painallus riittää kepoisasti koko kropalle. Toinen hehkutettava suihkutuote on suihkuöljy, joka on kuivuvan talvi-ihon pelastaja. Iho ei jää lainkaan nihkeäksi, eikä öljystä liukasta suihkun lattiaa tarvitse pelätä. Suihkuöljy muuttuu veden kanssa kosketuksissa ollessaan vaahtoavaksi. Okei, pakko suositella myös merkin body scrubeja. Juuri sopivan karhean rakeisia ja joita käyttäessä tuntuu siltä, että ihon saa ihan oikeasti kuorittua.

Olen kokeillut Ritualsilta suihkutuotteiden lisäksi käsisaippuoita, käsirasvoja, kasvonaamiota sekä tuoksutikkuja. Jokainen käyttämäni tuote on ollut todella hyvä, joka onki syy siihen, miksi pidän Ritualsista niin kovasti. Suosittelen ehdottomasti tilaamaan Eleveniltä vähintään tuon suihkuvaahdon testiin!


 Löytyykö teiltä lempparituotteita Ritualsilta?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela