Rakas Snapchat-päiväkirja...

tiistai 6. joulukuuta 2016

Oikein  hyvää itsenäisyyspäivää! Täällä vietellään monen muun tavoin vapaapäivää, joka alkoi oikein onnistuneesti tunnin hieronnalla. Minulla on itseasiassa todella rento viikon aloitus, koska tämän päivän lisäksi vietän pari vapaapäivää lisää. Hiphei! Loppuviikko painetaankin sitten töitä, mutta kauppojen joulutohinoiden ansiosta työpäivät menevät hujauksessa. Uskomatonta, että jouluaatto kolkuttelee jo ovella. Tuntuu, että vastahan oli kesä, mutta niin vaan se aika kuluu.

snapchat blogi mikaela inhimillinen turhamaisuus

En ole Snapchattiani mainostellut ainakaan täällä blogini puolella kovin ahkeraan, mutta siellä minua voi seurata nimimerkillä turkkis1. Snapchattiin tulee päivitettyä Instagramia (@mikaelakosk) arkisempia juttuja ja toisinaan myös sepostuksia videomuodossa. Alla muutamia snäppejä viime loppuviikon puuhasteluista. Harmikseni olin unohtanut tallentaa joitakin snäppejä, vaikka mielessä olikin tämän postauksen tekeminen.

snapchat blogi mikaela inhimillinen turhamaisuus
1. Torstain afterwork-leffatreffit ihanan työkaverini Reginan kanssa. Kävimme katsomassa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat-elokuvan, joka oli aivan super hyvä! Vaikka elokuva oli reilu parituntinen, ei missään vaiheessa alkanut miettimään paljon elokuvaa on jäljellä. Leffa vei mukanaan alusta loppuun. Suosittelen! 2. Heh, keskimmäinen snäppi ei sen kummempia selostuksia vaadikaan! Mäkkiruokaa on aina silloin tällöin pakko saada. 3. Ei snäppiä, ei treeniä!

snapchat blogi mikaela inhimillinen turhamaisuus
4. Helsinki-treffit Cristiinan kanssa ja ruokaa Forumin Wok Upissa. 5. Perjantain saleilut ja edellispäivän herkkujen laitto hyötykäyttöön. 6. Estée Lauder-postauksen valmistelua.

snapchat blogi mikaela inhimillinen turhamaisuus
7. Yleensä tulee syötyä salin jälkeen puuroa tai riisikakkuja. Lauantaina jaksoin panostaa ja uunissa valmistui kanaa ja lohkoperunoita, nam! 8. Jumppa done and done! 9. Sunnuntain kaunis vastasatanut lumi. 10. Erilaiset sosekeitot; pikaruokaa parhaimmillaan!

En seuraa kovin montaa henkilöä snäpissä, joten kommentteihin saa suositella omia lempi snäppääjiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela