Jouluterkut

sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Oikein ihanaa joulua kaikille! Aatto on vietetty ja nyt rauhoitutaan joulupäivän viettoon. Monilla jouluaatto on vilinää täynnä, ehkä myös sitä draamaakin, kun joulupäreet palavat (myös allekirjoittaneella harmittavan usein haha!) ja stressi alkaa purkautumaan. Joulupäivä on onneksi useimmilla hieman rauhallisempi temmoltaan; saa rauhoittua kotona lahjakirjan parissa, noukkia kinkunrippeitä sormin suoraan kinkusta, katsella elokuvia villasukat jaloissa ja mahdollisesti vierailla vielä sukulaisilla ja perheen luona.

Oma joulupäivä alkoi kolmantena joulupäivänä peräkkäin salitreenillä ja kohta suuntaan Riihimäelle isän ja äitipuolen joulupatojen ääreen sekä käydään isän vanhemmilla. Suhteellisen aikataulutettu päivä, mutta onneksi se sisältää ainoastaan mieluisia juttuja sekä yhdessä oloa. Ja jouluherkuttelua! Luoja kiitos itseltä lytyy pohjaton maha, kun on kyse jouluruuista, joten vielä ei aivan ääripääruuat houkuttele haha. Nauttikaa joulupäivästä ja palailen paremmilla joulukuulimisilla myöhemmin!

1 kommentti:

  1. Hei Mikaela, olen tässä laihdutus urakkaa aloitellut ja paljon painonhalintapostauksiasi selaillut aiemmilta vuosilta. Oletko ajatellut tehdä päivitystä "mitä kropalle kuuluu" tyylistä postausta nyt vähän myöhemmin? Miten on mennyt, millaisia tavoitteita jatkoon? entä miten personal trainer jutut on lähtenyt käyntiin ? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela