Hampaat juhlakuntoon Swiss Whiteningilla

torstai 15. joulukuuta 2016

Hampaiden kotivalkaisu on kuulunut kauneusrutiineihini jo monen vuoden ajan. Olen valkaissut hampaani paristi myös laserilla, mutta kaikista helpoimmaksi ja mukavimmaksi tavaksi valkoisten hampaiden ylläpidossa on mielestäni ehdottomasti kotivalkaisu. Miinusta on tietenkin, ettei kotona valkaisu ole aivan yhtä nopeaa, mutta valkaisun yhteydessä saa hoidettua vaikka kotitöitä. Itse yleensä siivoankin tai teen ruokaa valkaisumuottien ollessa suussa!

Olen kokeillut monia eri brändejä kotivalkaisussa, mutta ehdottomasti parhaimmaksi olen kokenut Swiss Clinicin Total Whitening-geelivalkaisun. Olen valkaissut sillä hampaani muutaman kerran aikaisemminkin (viime postaus täällä), joten Swiss Total Whitening System-setin tipahtaessa postiluukusta oli enemmän kuin mieluisa ylläri. Viime valkaisun ylläpidosta olikin jo aikaa, joten pieni freesaus ja valkoisuuden kirkastaminen oli paikallaan.

Swiss Total Whitening System sisältää valkaisugeelin ja muottien lisäksi myös valkaisugeeliä sisältävän valkaisukynän. Whitening System Pen oli minulle uusi tuttavuus, jota lähdin kokeilemaan mielenkiinnolla. Sinänsä idea on aivan sama, kuin muoteilla valkaistessa, mutta plussaa tuossa on se, että hampaita voi valkaista muuallakin, kuin visusti sisätiloissa. Geeli levitetään pestyihin hampaisiin, annetaan vaikuttaa puolisen tuntia, jonka jälkeen suu huuhdellaan ja purskutellaan vedellä. Todella kätevä käytettäväksi vaikka töissä ruokatauon jälkeen! Geeli oli todella neutraalin makuista, joten naama irvessä ei tarvinnut tuota puolta tuntia viettää. Todella hyvä lisä valkaisuun tuon muoteilla valkaisun oheen.

Swiss Total Whitening System-pakkaus maksaa ainoastaan 89euroa ja siitä riittää helposti vähintään kolmeen täydelliseen hampaidenvalkaisuun. Avattu geeli säilyy jääkaapissa kuukausia, joten hintaa per täydellinen valkaisu ei tule kuin pari kymppiä. Puhumattakaan edullisuudesta, jos kättää yhden 10-14 päivän valkaisuputken jälkeen tuotetta ylläpitoon esimerkiksi kerran kuukaudessa. Itse teenkin usein kerran-pari vuodessa valkaisun kunnolla, eli käytän tuotetta 5-10 päivää putkeen, jonka jälkeen valkaisen hampaita silloin tällöin. Olen huomannut Swiss Whiteningin poistavan tummentumia todella hyvin jo yhdellä käyttökerralla.

Ennen klo 11 tehdyt tilaukset lähetetään samana arkipäivänä, joten tässä on hyvä viime hetken joululahjavinkki itselle tai läheiselle.


*Tuote saatu blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela