Aamutreffit Estée Lauderilla

lauantai 3. joulukuuta 2016

Jotkut aamut ovat parempia, kuin toiset. Hyvänä esimerkkinä toimii viime viikon keskiviikko, jolloin otin heti aamusta askeleeni kohti Stockmannin Estée Lauderin pistettä. Minut oli kutsuttu tutustumaan uuteen 3-minute-beauty -ohjelmaan ja henkilökohtaiseen meikkiopastukseen. Vitsit, voisipa jokainen aamu alkaa sillä, että istahdat tuoliin meikattavaksi!

Estée Lauderin pisteellä minua oli vastassa aivan ihana Satu, joka olikin ennestään tuttu viereisestä tavaratalosta. Olin jo aamulla tehnyt kevyen meikin kasvoilleni, mutta lähdettiin parantelemaan sitä 3-minute-beauty -ohjevihkosta hyödyntäen. Halusin saada neuvoja erityisesti kasvoilleni sopivista varjostuksista ja korostuksista, pysyvästä huulimeikistä sekä vinkkejä luomivärien käytöstä kevyeen, työpäivään soveltuvaan silmämeikkiin.

Lähdimme liikkeelle varjostuksien tekemisestä sekä katsoimme samalla oikeat paikat poskilta korostuksille ja poskipunalle. Hyvänä ohjenuorana puuterimaisen varjostusvärin käyttöön on tehdä E-kirjain ohimolta korvalle, korvan alareunasta kohti suunpieltä ja sieltä leukaluulle kohti leukaa. Eli käytännössä piirrä kaunolla E-kirjaimen kasvojen molemmille puolille. Tällä tavalla varjostuksesta tulee kevyt ja luonnollinen.

Nestemäisen ja voidemaisen korostusvärin käyttöön sain vinkiksi sekoittaa siihen hieman kasvoseerumia, kuten Estée Lauder Advaced night repairia, jolloin siitä saa meikkisienellä levitettynä helpommin työstettävän. Öljy tai muu öljypohjainen tuote lähtee "sulattamaan" meikkivoiteen, joten korostusväriä ei kannata miksailla sellaisen kanssa etenkään, jos pohjalla ei ole öljypohjainen meikkivoide.

Poskipuna levitettiin lopuksi korostusvärin ja varjostuksen väliin. Liian voimakkaan värin välttää pitämällä kiinni siveltimestä aivan sen päästä, eli mahdollisimman kaukana harjaksista ja tekemällä pientä X-kirjainta poskipäille. Poskipunaakin saa heleytettyä häivyttämällä sitä meikkisieneen lisätyllä seerumilla.

idmeikkaus
Kuva viime viikolta tutustumiskäynnin jälkeen.

Huulipunat ovat oma tunnusmerkkini ja harvoin poistun kotoa ilman punattuja huulia. Vaikka rakastan yli kaiken huulituotteita, olen todella laiska tekemään huulimeikkiä. Yleensä menen puna suoraan hylsystä huulille ja menoksi-taktiikalla ja jos villille päälle satun, saatan myös rajata huulet. Satu loihti minulle aivan upean huulimeikin myös lahjakassiinikin sujautetulla Envy Matte 420 Stronger-huulipunasävyllä. Käytimme huulimeikin pohjalle New Dimension plump+fill lip treatmentia, korostimme ylähuulen muotoa BB-highlighterilla, jonka jälkeen rajasimme huulet värittömällä rajauskynällä sekä stay-in-place rajauskynällä sävyssä 14 Wine. Lopuksi vielä levitettiin itse huulipuna huolellisesti siveltimellä. Huulet saivat aivan täydellisen muodon ja huulimeikki pysyi nättinä iltaan asti, kunnes pyyhin sen pois ennen salille suuntaamista.

En ole mattapunien ystävä, koska kaikki käyttämäni punat ja huulilakat kuivattavat muutenkin todella nopeasti kuivuvia ja rohtuvia huuliani entistä enemmän. Illalla havahduin, etten ollut ennen huulimeikin poistoa lisännyt huulilleni koko päivänä yhtään mitään, koska pohjalla oli New Dimension-hoitotuote. Tuote meni heti ostoslistalle ja tällä viikolla kävin ostamassa sen Bronze Goddesss-aurinkopuuterin lisäksi.

Silmämeikki tehtiin parilla eri puuterimaisella luomivärisävyllä sekä luomivärikynällä. Koko liikkuvalle luomelle levitettiin vaaleahkoa mattaluomiväriä. Seuraavaksi otettiin tummempaa mattasävyä oikein pörröiseen luomivärisiveltimeen, jota lähdettiin lisäämään ja häivyttelemään luomivakoon kohti kulmaluuta. Arastelen liian tummia silmämeikkejä, koska omaan suurehkot silmät sekä selkeästi näkyvät silmäluomet. Tekemämme tekniikka soveltui omalle silmieni mallille paremmin kuin hyvin ja olen käyttänyt sitä siitä lähtien aina luomiväriä lisätessä.

Rajaan silmiäni kausittain. Välillä tunnen oloni alastomaksi ilman rajausta, mutta nyt on menossa kausi, että rajaus tuntuu liian raskaalta. Satu lisäsi luomivärien jälkeen ripsien tyveen Magic Smoky puuterimaista luomivärikynää sävyssä 08 Charred Plum, jota häivyteltiin siveltimellä. Katseeseen tuli kivaa tummuutta ilman liian rajattua fiilistä. Silmämeikki ei kuitenkaan muuttunut liian tummaksi ja tuhdiksi, vaikka huulilla oli näyttävä puna. Tuo luomivärikynäkin jäi kummittelemaan mieleen, mutta tähän konkurssiin en sitä vielä hankkinut. Ehkä sitten itselle joululahjaksi pukinkonttiin, johon onkin jo päätynyt Advanced Night Repair-seerumista lahjapakkaus....

Lahjakassiini oli valittu juuri minua ajatellen tuotteita, joista saattaisin tykätä. Envy Matte-huulipunan lisäksi pussista löytyi Revitalizing Supreme+ -kosteusvoide, joka soveltuu hyvin nuoremmille käyttäjille ensimmäiseksi Anti-Aging voiteeksi, mutta myöskin iäkkäämmille leideille. Uteliaana kyselinkin missä vaiheessa Anti-Aging voiteet kannattaa ottaa käyttöön. Mitään tiettyä ikää ei ole, mutta siinä vaiheessa, kun huomaa kasvoilta ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, voi olla hyvä hetki alkaa harkitsemaan ikääntymistä ennaltaehkäisevää voidetta esimerkiksi yövoiteeksi. Jos vielä nelikymppisenäkään ei ole merkin merkkiä ikääntymisestä, voi aivan hyvin porskuttaa menemään ilman ryppyvoiteita ja tuulettaa onnekkuuttaan.

Meikkituotteita oli valittu huulipunan lisäksi Sumptuous Knockout-ripsiväri, joka tuo ripsiin kaarevuutta, erottuvuutta viuhkamaisella efektillä. Ripsiväriä kokeiltaessa tuote todellakin erotteli ripset todella kauniisti ilman paakkuja, eikä varissut treenien aikana hikoillessakaan. Pituutta ja voluumia tuli myös paljon, mutta tekoripsiefektiä havittelevien kannattaa jättää tämä ripsiväri kauppaan. Tykkäsin ja todella toimiva ripsiväri jokapäiväiseen käyttöön!

Neljäntenä tuotteena oli Set+Refresh -meikinkiinnityssuihke. Minusta on tullut meikinkiinnityssuihkeiden fani ja pitkään käytössä on ollut Urban Decayn mattasuihke sekä MACin Prep+Prime Fix+ -suihke. Yleensä olen suihkuttanut mattasuihketta meikkipohjan päälle ja Fix+:ssaa aivan viimeisenä koko meikin ollessa valmis. Tämä Estée Lauderin Set+Refresh on mielestäni todella samankaltainen MAC Fix+ -suihkeen kanssa. Kuitenkin olen huomannut, että pelkiltään käytettynä Estée Lauderin suihke pitää ihon pidempään mattapintaisena MAC fix+:ssaan verrattuna. Olen suihkutellut suihketta pitkin päivää kasvoilleni ja sillä saa todella kivasti palautettua heleyden iholle esimerkiksi pienen puuteroinnin jälkeen tai jos iho tuntuu muuten vain kireältä.

Tämän syksyn aikana olen aivan hullaantunut ja koukuttunut Estée Lauderin meikkeihin. Jokainen kokeilemani tuote on ollut aivan kymppi ja yksi lempi hajuvesistänikin on kyseiseltä merkiltä. Minusta tuntuu, että olen löytänyt sen oman kosmetiikkamerkkini, jolta tulen ostamaan kosmetiikan avaintuotteeni lopun elämääni. Isoäitinikin on itseasiassa Estée Lauderin kanta-asiakas ja käyttänyt merkin kosmetiikkaa toista vuosikymmentä, joten lapsenlapsi tulee isoäidin jalanjäljissä!

Lähteekö postauksen meikkivinkit testiin tai löytyikö tuotteita, joita on pakko kokeilla?

*Osa postauksen tuotteista saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela