Syksyn lempparinelikko

maanantai 24. lokakuuta 2016

Kosmetiikan saralta minulta löytyy paljon vakkarituotteita, joita ostan edellisten tyhjennettyä. Toisinaan kosmetiikkavarastoihin kulkeutuu uusia tuotteita ja bloggaajana olemisen yksi hyvistä puolista on ehdottomasti se, että pääsee paljon kokeilemaan tuotteita, joihin ei ehkä muuten kaupassa tarttuisi. Syksyn aikana olenkin löytänyt muutaman uuden tuotteen, jotka ovat päätyneet lähes jokapäiseen käyttöön.

http://www.pretty.fi/shop/gateways/tradetracker/?tt=3444_12_62734_&r=%2Fbalmain-texturizing-salt-spray-200-ml-rakentava-suolasuihke
Balmain Salt spray-suolasuihkeen ostin viikko sitten hyvästä tarjouksesta Sokoksen Hiusten hellimisviikolta. Tuote antaa kivasti rakennetta omaan hentoon hiukseen kuiviin hiuksiin suihkutettuna sekä tuuheutta ja työstettävyyttä märkään tyveen suihkutettuna ennen hiusten kuivaamista. Minulla on ollut pienet kauhukokemukset rakennetta antavien tuotteiden suhteen. Olen aina saanut aikaan järkyttävän liisteritukan, mutta tämä ei todellakaan aiheuta sellaista!
https://www.hyvinvoinnin.fi/tradetracker/?tt=3402_12_62734_&r=%2Fdr-hauschka-ruusuvoide
Ihoni on ilman meikkiä todella kirjava. Sain kokeiltavaksi Dr.Hauschan ruusuvoiteen ja voi pojat, rakastan tätä voidetta! Olen nyt levittänyt aamuisin voidetta keskittyen kirjavimpaan ja punoittavimpaan alueeseen kasvoissani, eli poskiin. Olen huomannut voiteen imeydyttyä ihon olevan paljon tasaisemman sävyinen, joten tämä todellakin toimii. Ruusuvoide onkin suunniteltu erityisesti kuivalle, herkälle punoitukseen taipuvaiselle iholle sekä couperosaiholle. Voide on todella paksua, mutta soveltuu hyvin meikin alle pohjustukseksi kunhan antaa sen imeytyä hyvin ihoon ennen meikkivoiteen levitystä.
Sim Sensitive Argan care organic oil**
Sim Sensitiven voide mainittiin blogissa jo aikaisemminkin, mutta se on edelleen ollut kovassa käytössä kaikkeen hiuksista ihonhoitoon. Olen lisännyt öljyä pari tippaa meikkivoiteen joukkoon, joka on tehnyt käyttämästäni Estee Lauderin Double wear-meikkivoiteesta hieman juoksevampaa, kevyempää ja paremmin lempisiveltimelläni työstettävämpää. Lisäksi käytän öljyä kuivien käsien kosteuttamiseen, huulissa, meikissä kevyesti poskipäille lisättynä tuomaan heleyttä, huulirasvana, hiusten latvoihin, kynsinauhoille, sellaisenaan kiristävälle iholle, kosteusvoiteen seassa... Todellinen monikäyttötuote, kuten esimerkiksi kookosöljykin. Rakastan erityisesti tuota pipettiannostelijaa, joka tekee käytöstä helppoa.
http://clk.tradedoubler.com/click?p(45922)a(1641695)g(16280378)url(http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/aurinkopuuterit/aurinkopuuteri-2/?cmSrc=Category)
Sain taannoin Yves Rocherilta kivan syyspaketin, josta löytyi syksyn uutuustuotteita. MACin Soft&Gentle-korostuspuuteri loppui muutama viikko sitten sopivasti, joten korkkasin paketissa tulleen kaksisävyisen heleyttävän puuterin. En pidä liian vahvoista strobingeista meikeissä, mutta tämä antaa freesin ja kevyen kuullon poskipäille sekä sopii käytettäväksi myös isommalla sudilla sinne tänne lisättynä.

Oletteko te löytäneet tänä syksynä uusia luottotuotteita?
 
**tuotteet saatu blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela