Estée Lauder Double Wear - Meikkivoide, jota rakastan kuuhun ja takaisin

maanantai 31. lokakuuta 2016

Hyvä meikkipohja on huolitellut lookin kulmakiviä. Tunkkainen, väärän sävyinen meikkivoide tai muuten vain suttuinen kasvomeikki latistaa helposti koko lookin, vaikka vaatteet ja hiukset olisivat viimeisen päälle. Vuorostaan yksinkertainen meikki todella hyvällä meikkipohjalla pelastaa niinä päivinä, kun hiukset on vedetty hätäponnarille odottamaan pesua.

Kesällä löysin itselleni sen uuden oikean. Keväällä kirjoitin kosmetiikkatuotteista, joita ostan uudestaan ja uudestaan sekä siitä, että hyvää ei pitäisi vaihtaa. Neiti Koskela on kuitenkin todella vaihtelunhaluinen ja kesällä meikkivoiteen pohjan alkaessa pilkottamaan päätin kokeilla uutta merkkiä sen tutun MACin Studio Fix Fluidin sijasta. Estée Lauderin maasta taivaaseen kehuttu  Double Wear-meikkivoide alkoi kiinnostamaan ja päätin antaa sille mahdollisuuden. Ihoni rasvoittuu nanosekunneissa, tarvitsee peittoa ja työssä meikkivoiteen pitää pysyä paikoillaa siistinä ilman fiksailuja pitkään. Tähän Double Wear vaikutti lukemani perusteella olevan aivan täydellinen.

Siinä vaiheessa, kun omistaa meikkivoiteen kolmessa eri sävyssä, voin vannoa sen olevan to die for. Ihoni sävy vaihtelee vuoden aikana todella paljon riippuen siitä, kuinka päivettynyt olen, ja jaksanko laittaa ahkerasti itseruskettavaa. Olen rakastunut Double Weariin niin paljon, jotan olen halunnut panostaa siihen useammassa eri sävyssä. Aamusilmillä parin eri sävyn miksailu on itselle aika haastavaa, joten viime viikolla kävin nappaamassa tämän vielä yhdessä sävyssä. Uusin sävy on edeltävien välimaastoa, sävy 3W1, joka on aivan täydellinen tämän hetkiseen ihoni sävyyn. Eli siihen, kun jaksan lisätä itseruskettavaa pari- kolme kertaa viikossa myös kasvoille.

Alla on vielä kuva Double Wearin peittokyvystä. Kasvojen vasemmalle puolelle meikkivoide on levitetty ainoastaan Zoevan Buffer-meikkisivellintä käyttäen, lisäksi ei siis lainkaan peiteainetta tai puuteria ja oikea puoli kasvousta on täysin meikkaamaton. Kuten naturellista puolesta tulee ilmi, on ihoni sävy todella epätasainen, siinä on näppylää ja muuta jälkeä aknesta. Pelkällä yhdellä kerroksella meikkivoidetta saa jo todella hyvän ja ennen kaikkea kestävän meikkipohjan. Korjaan meikkiä kevyesti puuterilla päivän aikana ehkä kerran tai pari ja salitreeninkin jälkeen pohjameikki on freesiä kiiltoa lukuunottamatta lähes virheetön! Todellakin joka euron arvoinen sijoitus.

Meikkivoiteella on hintaa ostopaikasta riippuen noin 48 euroa. Voin muuten lämpimästi suositella Helsingin Sokoksen Estée Lauderin pisteen ihania myyjiä! Tämä oli jo toinen kerta, kun kävin ostamassa heiltä meikkivoiteen ja molemmilla kerroilla olen saanut eri myyjiltä erinomaista palvelua, apua ja vinkkejä. Viime viikolla kysyin onko mahdollista saada kahdesta eri sävystä näytteet kotiin kokeiltavaksi. Sainkin molemmista sävyistä todella riittoisat testerit kotiinviemisiksi,  joiden avulla sain kunnolla verrattua sävyjä. Kosmetiikkaa, kuten tätä meikkivoidetta, saa usein edullisemmin  Iso-Britanniasta tilattuna, mutta noin hyvän palvelun ansiosta maksoin mieluusti muutaman euron enemmän ja kävin heti seuraavana päivänä hakemassa meikkivoiteen. Hyvän palvelun tuoman ilon lisäksi ei tarvinnut odotella paketin saapumista eikä jännittää tullien kanssa.

Estée Lauder Double Wear saa minulta todellakin viisi tähteä ja suosittelen tätä lämpimästi kaikille, jotka tarvitsevat peittävyyttä ja kestävyyttä nopeasti rasvoittuvalle iholle. Tästä on myös kevyemmät versiot, Double Wear Light sekä aivan uusi, Double Wear Nude Cushion stick, jotka sopivat vähemmän peittoa tarvitseville ihotyypeille. Lisäksi samasta sarjasta löytyy muun muassa meikkipuuteri ja peiteaine. Näiden hyvien kokemusten ansiosta kiinnostus Estée Lauderin meikkejä kohtaan on kohonnut ja seuraavaksi testiin taitaa mennä aurinkopuuteri korvaamaan viimeisiä vetelevää MACia.

Mikä on teidän luottomeikkivoiteenne ja onko teillä suositella joitain tuotteita Estée Lauderilta?

8 kommenttia:

 1. Double Wear on ollut jo monta vuotta lemppari meikkivoide! Joskus kokeilen muitakin, mutta toi on ainoa jota ostan aina uudestaan :) Myös Estee Lauderin Matte Perfecting Primer on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin laittaa tuo Primer korvan taakse! kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. hyvälle se näyttää ilma meikkiäkin turhaan ujostelet sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vietän paljon aikaa ilman meikkiäkin, jos ei ole salia ja kauppareissua kummoisempaa päivän agendassa :) mutta kiitos!

   Poista
 3. Hei! Haluaisin kysyä tuosta Zoevasta sen verran, että kun tilasin sieltä juuri siveltimiä maksuvaihtoehdoll prepayment. Nyt kuitenkin nettipankissa kun yritän maksaa, hylkää pankkini Zoevan antamaa viitenumeroa... ja pyytää samalla lisäämään viitteeseen jotain RF-etuliitettä? Ja Zoevan viitenumerossa ei muuta ollut kuin numeroita... Olisi erittäin ihanaa, jos sinulta löytyisi vastaus tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olen omat Zoevat siveltimeni ostanut Hollannissa asuessani Douglasista, joten en valitettavasti osaa auttaa heidän oman nettikaupan kanssa :/ toivottavasti lähtee toimimaan!

   Poista
 4. Näyttää kyllä hyvältä tuotteelta. Itselläkin kasvot kiiltää melkein heti meikin jälkeen ja rasvaa saa taputella paperiin vähän väliä. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Pitääkin kokeilla tuota kun seuraavaksi meikkivoide loppuu. Nyt on Cliniquen anti-age bb-voide, mutta ei tunnu peittävän niin hyvin vaikka muuten on loistava tuote.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela