Hullarit on taas täällä!

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

https://c.trackmytarget.com/jnyjlq
 Tällä viikolla monien kaupunkien katukuva täyttyy keltaisilla kasseilla. Jep, Hullut Päivät ovat täällä taas ja tästä päivästä aina sunnuntaihin asti hullutellaan tarjouksilla. Tai ainakin tehdään kaikki Stockmannilla muiden kuin Hullujen Päivien tarjouksien perässä juoksevat asiakkaat hulluiksi!

Tuttuun tapaan kuvasto tuli selattua netistä tarkasti ja onnekseni kaikki haluamani tuotteet menivät perjantaille. Sopivasti palkkapäiväksi haha! Vietämme perjantaina isoäitini kanssa treffipäivää Helsingissä ja työpäiväni päätteeksi lähdemme pyörähtämään Stockmannilla sekä muissa kaupoissa ja käymme syömässä jossain kivassa paikassa. Sovimme tulevista treffeistä pari viikkoa sitten, enkä millään malttaisi odottaa! Olen itseasiassa ollut koko viikon todella odottavaisin mielin perjantaista. Aivan liian harvoin aikataulut menevät yhteen, että kerkeisi kunnolla käymään tai tekemään jotain yhdessä. Vaikka käyn vähintään kerran kuussa heidän luonaan, on ihana pitkästä aikaa viettää aikaa aivan kahdestaa.

Oma Hullareiden muistilistani sisältää Filippa K:n mustan mekon, joka voisi sopia työkäyttöön sekä täydennystä jo ennestään löytyvään Arabian 24h Tuokio-astiasarjaa. Lautasia löytyy kolmessa eri koossa jo ennestään kaksi kappaletta kutakin, mutta niihin haluan täydennystä. Lisäksi aion hankkia pari sarjaan kuuluvaa mukia. Olen yrittänyt metsästää tuota sarjaa käytettynä, mutta vielä ei ole onnistanut. Onneksi nyt onnisti ja saa hankittua noita lisää hieman edullisemmin. Menen sopivasti aamuvuoroon perjantaina, joten kerkeän käydä nappaamassa ainakin astiat ennen työvuoron alkua. Mekon suhteen taidan yrittää junamatkalla nettiä ja hätävarana kurkkaan myymälästä. Sotasuunnitelma siis valmiina! Herkun ruokatarjoukset pitää myös ehdottomasti kurkata.
https://c.trackmytarget.com/jnyjlq
 Aiotteko te tehdä jotain hankintoja vai kierrättekö Hullut Päivät kaukaa myös netin osalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela