The only rule is don't be boring and dress cute wherever you go. Life is too short to blend in.

lauantai 20. elokuuta 2016

Moikka moi! Torstaina otin jo aikaisin suunnaksi Helsingin, koska piti käydä hoitamassa muutamia työasioita. Samalla reissulla tuli myös nähtyä Cristiinaa sekä törmättyä sattumalta ihanaan Lottaan. Neidin, tai oikeastaan tulevan rouvan kanssa tuli vaihdettua pikaiset kuulumiset ja yllättäen juteltiin häistä. Lotta menee ensi kesänä naimisiin ja pakko myöntää, että itse olen hänen ja Joonaksen häistä aivan innoissani! En malta odottaa millainen mekko hänellä on ja mitä aina tyylikäs Joonas laittaa päälleen. Tuo pari on jo pitkään kuulunut lempi pareihini ja voin vain toivoa, että itse saan kokea jotain vastaavaa rakkautta ja ennen kaikkea rakkaustarinan. Onneksi heidän hääkuulumisia voi seurata Lotan blogista pitkin vuotta, joten vuoden odotus hääpostaukseen ei ole aivan niin piinaava!
Kävimme myöhemmin vielä Cristiinan kanssa tunnelmallisessa Zarro-myymälässä onnittelemassa Alexa Dagmar-blogia kirjoittavaa Alexaa hänen vastajulkaistusta Nuoren naisen opas-kirjasta. Kirjasta tulee oma postauksensa myöhemmin, mutta kirjan jo kannesta kanteen lukeneena voin vain hämmästellä tuon nuoren naisen lahjakkuutta. Upeaa, että Suomessakin lähdetään toteuttamaan tälläisiä projekteja. Enempää en tähän hätään kirjaa hehkuta vaan palataan siihen paremmin omassa postauksessaan.
Napattiin todella nopeasti, kuten kuvatkin ehkä kertovat, asukuvat. Voi kuinka rakastan tätä kuvissa olevaa hametta! Olin keskiviikkona äitini vanhemmilla ja kävimme mummoni kanssa vanhoja tavaroita lävitse. Olen tehnyt monia upeita löytöjä erityisesti iso isoäitieni vanhoista vaatteista. Kätköistä on löytynyt muun muassa omaan vaatekaappiini Escadan, Aignerin ja Guccin hameet, Mulberryn vintagevöitä ja vanhoja koruja. Tämä kuvissa oleva hame kuitenkin nousi välittömästi rakkaimmaksi löydökseni. Hame on 40- tai 50-luvulta, aivan mahtavalaatuista puuvillaa ja leikkaus on todella kaunis. Tämä hame tulee varmasti löytämään tiensä päälleni moniin erilaisiin asuihin yhdistettynä sen monipuolisuuden ja leikkisyyden vuoksi. Toimii mielestäni todella hyvin tälläisessä arkisessakin asussa, mutta voin vain kuvitella kuinka upea tämä on kauniiseen toppiin ja korkeisiin korkoihin yhdistettynä!

Minulla on paljon vaatteita ja laukkuja, mutta ne kaikista rakkaimmat ovat ehdottomasti vaatekappaleet, joilla on tarina. Sama pätee esimerkiksi sisustuksessa käyttämiini koristesiin, koruihin sekä astioihini. Rakkaimpia ovat ne, jotka tuovat muistoja mieleen ja joita muiden kehuessa voin ylpeänä kertoa muiston tai tarinan siihen liittyen. Sukujuuret ja muistot ovat kaikista arvokkainta, mitä meillä on perheen ja ystävyyden lisäksi. Tästä syystä on upeaa, että voin omalta osaltani herättää nuo muistot henkiin vaikka vain pukeutumalla puoli vuosisataa vanhaan hameeseen.

5 kommenttia:

 1. ihana, ihana, ihana asu <3 Ja elämä on todellakin liian lyhyt tylsille vaatteille :--)

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on *kummatkinkädetylhäällä-emoji*

   Poista
 2. Ihan mielettömän ihana hame! <3

  VastaaPoista
 3. Moikka! Mulla olisi kysymys (aiheen vierestä kylläkin..), eli voisitko suositella jotakin hyviä vaatekirppiksiä Tukholmassa? Olen pian menossa visiitille sinne ja minua kiehtoisi käydä katsastamassa kirppistarjonta! Kiitos jo etukäteen vinkeistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela