Pintaa syvemmällä: Alexa Dagmarin Nuoren naisen opas

sunnuntai 28. elokuuta 2016

 Vihdoin on aikaa istua kunnolla koneen ääreen ja postailla. Kulunut viikko on mennyt työarkeen taas totutellessa ja itseasiassa on ollut paljon muitakin menoja. Tämä sunnuntai on pyhitetty rentoilulle, joten kuvien käsittely oli juuri sopivaa mielen nollaamista kiireisen viikon päätteeksi.

 Mainitsin muutama postaus taakse päin käyneeni onnittelemassa Alexa Dagmar-blogia pitävää Alexaa hänen esikoisteoksestaan Nuoren naisen oppaasta*. Samalla tuli astuttua ensimmäisen kerran sisään sisustusliike Zarron ovista. Kauniin Alexan lisäksi vastassa oli aivan ihania sisustustuotteita ja kalusteita. Tämän oman kotiprojektin myötä sisustuskuume on todella kova ja silmat kiiltäen tuli ihasteltua kaikkea. Valitettavasti jouduin jättämään kaiken unelmien ostoslistalle, mutta saa nähdä jos hemmottelisin vaikka myöhemmin tänä vuonna ostamalla jotain kivaa ja laadukasta tuolta kotiini.
 Kirja tuli luettua kannesta kanteen välittömästi ja kauniin ulkokuoren sisään oli saatu kätkettyä mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä sisältö. Kirja oli kuvitettu todella kauniisti ja tulen varmasti tarttumaan siihen uudemmankin kerran. Kirjasta löytyi vinkkejä muun muassa matkalle pakkaamiseen sekä arkikampauksiin (allekirjoittanut tarvitsee niitä todellakin!). Aihealueet olivat jaettu selkeästi ja vaikka kirjan nimi onkin Nuoren naisen opas, sisälsi se myös syvemmin Alexan ajatuksia ja ajatusmaailmaa kustakin aihealueesta. Tämä teki mielestäni kirjasta todella mielenkiintoisen ja oli mukava päästä hieman pintaa syvemmälle tuon nuoren naisen elämään.
 "Alexa Dagmarin kirja on lempeä ja inspiroiva opas siitä, miten luoda itselle hyvä ja mieluisa elämä. Kirja käsittelee nuoren naisen elämän tärkeimpiä osa-alueita muodista ja työstä elämän kauneuteen, sisustusta ja parisuhdetta unohtamatta. Kirja ei ole toisinto Alexan blogista, vaan se antaa enemmän ja pureutuu syvemmälle."
-No tofu publishing

Mitä ajatuksia teissä herättää bloggaajan kirjoittama kirja?

1 kommentti:

  1. Kiva juttu, kun kirjoitit tästä kirjasta kokemuksiasi. Harkitsen nimittäin juuri kirjan hankintaa :) Oli hauska löytää myös tie blogiisi tätä kautta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela