Kuulumishommia sisustuskuplasta

perjantai 5. elokuuta 2016

Heippa kaikille! Huh millainen hoppu on ollut viime aikoina. Viime loppuviikon olin pienessä kesäflunssassa, joten suurin osa viikosta meni työjuttujen parissa sekä parhaani mukaan mahdollisimman paljon lepäillessä. Ärsyttäviä tälläiset flunssanpoikaset, varsinkin silloin kun olisi tuhat muutakin asiaa hoidettavana sekä todella hyvä treeni-into päällä. Onneksi levolla niistä selviää nopeasti ja pystyin sentään työvelvollisuudet hoitamaan.
Sunnuntaista lähtien olen asunut sisustus- ja remonttikuplassa, sillä pääsin tiistaina vihdoin muuttamaan takaisin omaan asuntooni Hyvinkäälle. Sunnuntaina kävimme Cristiinan kanssa sohva-ja sisustusostoksilla Ikeassa sekä ostamassa maalia seiniä varten. Jumankeikka valkoisen maalinkin ostaminen voi olla hankalaa! Tuskailin ensiksi Tikkurilan nettisivuilla silmät ristissä eri valkoisen sävyjä vertaillen ja tietenkin kaikki näyttivät aivan erilaisilta itse myymälässä. En ole mikään kärsivällisin ihminen tälläisten, noh, aika turhanpäiväisten asioiden suhteen (tulevalle aviomiehelleni tiedoksi, että meidän ei tarvitse varata kuukautta servettien eri valkoisen sävyjen vertailuun ;-) ), joten sopiva sävy löytyi todella nopeasti.

Maanantai menikin enimmäkseen pakkaillessa autoja valmiiksi ja varastossa tavaroiden läpikäymiseen. Tiistaina jouduin käymään asioilla Vantaalla sekä uudestaan Ikeassa ennen maalauksen ja muuttorumban aloittamista.Onneksi maalaus sujui todella nopeasti, koska maalikerroksia tarvittiin vain yksi vanhan valkoisen maalin päälle ja apuna oli ihana pikkuveljeni. Freesaa muuten aivan älyttömästi, kun asunto saa puhtaat valkoiset seinät ylleen. Rempatessa ja muuttolaatikoita kantaessa sekä läpikäydessä hujahti hyvä tovi ja voin kertoa, että oli pikkuisen hajonnutta likkaa siinä vaiheessa kun pääsin sänkyyn. Onneksi pikaisen juuri ennen klo 23 sulkemisaikaa tapahtuvan ruokakauppakäynnin jälkeen puhtaat lakanat sekä paketillinen Jaffa-kermajäätelöä toimi aika hyvänä palkintona ensimmäisen päivän uurastuksesta!

Keskiviikkona jouduin menemään taas Ikeaan, koska en ollut voinut ostaa uutta pöytää ennen muiden kalusteiden paikoille laittoa. Joten keskiviikko meni Ikeaa kasaillessa, tavaroita purkaessa, sata kertaa hermot menettäessä sekä sisustaessa. Vihdoin asunto alkoi näyttämään oikeasti kodilta ja olen niin innoissani siitä, kuinka ihana se tulee olemaan! En millään malttaisi odottaa, että saan kaiken paikoilleen ja valmiiksi, jonka jälkeen pääsen näyttämään lopputuloksen myös teille. Siitä tulee niin makee!

Eilein oli onneksi rennompi päivä tavaroita paikoilleen laittaessa, salillä käydessä ja ilta töissä ollessa. Minua itseasiassa harmittaa, että olen koko viikonlopun Mäntsälässä töiden takia. Okei, voisin tänään ja huomenna käydä kotona jatkamassa sisustusta, mutta pihinä en halua ajella tuota väliä tavallaan turhaan, koska rahaa on kulunut kiitettävästi viime aikoina. Lisäksi mulla on iso kasa kirpputorille menevää tavaraa ja vaatetta hinnoiteltavana, joten se saakoot olla tämän viikonlopun projekti. Ja kerkeän viikonlopun aikana käydä salillakin sekä ratsastamassa ilman, että täytyy juosta ja ajella pää kolmantena jalkana paikasta toiseen.

Heh, tämä oli todella turhanpäiväinen postaus, mutta silloin kun on hyvä fiilis kaikesta huomaan kirjoittavani tälläisistä arkipäivisistäkin asioista tänne blogiin. Eli toisin sanoen näitä "turhia" postauksia, joille annan ajatuksenvirralle vallan enkä ole suunnitellut sisältöä sen kummemmin. Niin ja vielä tuosta ohimennen mainitsemastan kirpputorista. Vien ensi tiistaina (9.elokuuta) viikoksi Hyvinkään Tingi&Tongi-kirpputorille paljon vaatteita ja muuta tavaraa. Pöytänumero on 48, joten suosittelen käymään kurkkaamassa, jos sieltä löytyisi jotain. Vaatelaatikoita kävin läpi rankalla kädellä, joten todella hyvää ja uudenveroista vaatetta on jälleen paljon luvassa. Palailen blogin ääreen viimeistään alkuviikosta. Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Hei Mikaela! Putosin jossain vaiheessa kelkasta, enka ole lukenut aivan viimeisimpia postauksia. Viimeksi olit miettimassa Hollantiin jaamista ja meinasin itseasiassa kommentoida silloin, etta jaa ihmeessa! Palasit ilmeisesti Suomeen? Mika sai mielen kaantymaan tuon vaihtoehdon puolelle? Kyselen mielenkiinnosta, koska itse jain ulkomaille au pair vaiheen jalkeen. Olin n. 5kk au pairina ja sitten paatin kokeilla ulkomailla asumista ilman tata turvaverkkoa. Silla tiella olen edelleen. :)

    VastaaPoista
  2. Tällaiset "tajunnanvirta" postaukset on juuri niitä mitä itse tykkään melkein eniten lukea, eli lisää vaan :)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela