Kaunis rusketus yhdessä yössä

torstai 18. elokuuta 2016

Rusketus on ylivoimaisesti yksi parhaimmista kauneuskikoista ja tykkään pitää ihoni päivettyneenä ympäri vuoden. Pohjoisessa asuminen tosin asettaa omat haasteensa rusketuksen suhteen ja lyhyen kesän  takia pitää turvautua pieniin vippaskonsteihin. Solarium ei ole mikään turvallisin vaihtoehto, joten tartun purkkiin niin D-vitamiinin, kuin rusketuksenkin suhteen.
Itseruskettavia löytyy markkinoita jokaiseen lähtöön. Saatavilla on asteittain päivettäviä, jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia voiteita, välittömästi rusketuksen tekeviä voiteita sekä niitä perinteisimpiä, muutamassa tunnissa rusketuksen kehittäviä itseruskettavia. Hintaluokkaakin löytyy alle kymmenellä eurolla saatavista aina 50euron kieppeillä pyöriviin ja sitä kalliimpiinkin tuotteisiin. Itse olen löytänyt omiin tarpeisiini parhaan itseruskettavan niistä kaikista edullisimmista vaihtoehdoista.
St.Moriz* tuli itselle tutuksi jo vuonna 2011, jolloin sain sitä ensimmäisen kerran blogin kautta testiin. Voin muuten kertoa todella nolon jutun. Olen käyttänyt tätä aina kausittain ja välillä ärsyyntynyt siitä, kun kuivumisen jälkeen tämä värjää vaatteita. Rusketus oli kaunis ja tumma heti levityksen jälkeen, mutta sotku raivostutti. Vasta tänä vuonna tajusin, että hemmetti. Tämän tuotteen luulemani "välitön rusketus" on nimeltään karttaväri, joka helpottaa tuotteen levittämistä! Mitä tästä opimme? Sen, että joskus voisi lukea käyttöohjeet, haha!

Tuon pienoisen faktan tajuttuani tästä on tullut ehdoton lempi itseruskettavani. Paras tyyli tämän itseruskettavan käyttöön on ehdottomasti illalla levitys, väljät vaatteet kuivumisen jälkeen päälle ja aamulla käy suihkussa pesemässä karttavärin pois. Yhdessä yössä iho on saanut kauniin päivetyksen ilman ihoa vahingoittavia uv-säteitä. Voide on paras levittää levityshanskalla, sillä tuote värjää kämmenet todella nopeasti.

Sain yhteistyössä Thebos.fi-nettikaupan kanssa lahjakortin, jolla tilasin ison kasan itseruskettavia. Aikaisemmin olin käyttänyt ainoastaan St.Moriz vaahtoa sekä voidetta sävyissä Dark ja Medium. Nyt tilasin kokeiluun noiden tuotteiden lisäksi sävyttävän voiteen kasvoille, joka tekee ihosta ruskettuneen näköisen välittömästi ja lähtee pesussa pois sekä itseruskettavista suihkepullossa olevan Instant tanning mistin, joka tekee kauniin rusketuksen jo ennen karttavärin pois pesua suihkussa.
Thebos.fi tarjoaa nyt koodilla news40 hurjan 40% alennuksen kaikkiin tilauksiin normaalihintaisista tuotteista. Normaalisti St.Moriz-mousse maksaa tuolla vähän vajaa kympin, joten nyt sen saa noin kuudella eurolla. Koodi on voimassa 25.8. asti, joten kannattaa laittaa tilaus pikimmiten menemään.
Meikkipaletit

1 kommentti:

  1. Hei vähän kiva että säkin oot tykästynyt St. Moritziin! Ite oon käyttäny sitä nyt useamman vuoden ja saanut aina illalla kuittailua sävyn epätasaisuudesta, vaikka kyseessä on nimenomaan ollut vain tuo ohjeväri, ja paras tulos tuleekin aamulla suihkun jälkeen! Olen itse kokeillut sekä moussea ja lotion-versiota, mutta täytyy varmaan joskus tuo spraykin testata! Levitätkö muuten ihan sormin vai kintaalla? :) Ostin itse viime tilauksen yhteydessä kintaan ja vitsit kuinka tasaiseksi sillä saakaan jäljen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela