Jotain pientä ja suloista

tiistai 28. kesäkuuta 2016

"En saa ostaa yhtään mitään turhaa, pakko säästää". Kuulostaako tuo lause tutulta kaupungille lähtiessä? Jep, niin täälläkin. Kas kummaa, silti kotiin palaa lähes aina jonkun ylimääräisen pussukan kanssa. Hitsit, uusi yritys ensi kerralla!

Pyörähdin viime viikonloppuna Utrechtissa kurkkimassa Zaran alet (ei löytynyt onneksi mitään) ja samalla huomasin De Bijenkorfissa alkaneen myös alennusmyynnit. Ensimmäisenä silmiin osui laukkuosasto, jossa oli monta ihanaa aivan liian kallista laukkua alennuksessa. Hetken kierreltyä silmiini osui DKNY:n vaaleanpunainen Mini Satchel-nahkalaukku. Pieni koko, olkahihna ja varustettu 50% alennustarralla. Alkuperäinen hinta 209 euroa, nyt puolet edullisempi. Facebookissa kuvat Cristiinalle ja perään surkuttelua, koska en todellakaan saisi tuhlailla. Muutama viestin vaihto, vakuuttelut ja lähemmäs tunnin pyöriminen tavaratalossa laukku hyppysissä johtivat kuitenkin sortumiseen. Laukku päätyi kassalle.
Pienoinen omatunnon pistos tuli, mutta harvemmin tulee tälläisiä aarteita vastaan. Etenkään noin suurella alennuksella varustettuna. Olen varma, että minua olisi enemmän jäänyt harmittamaan, jos en olisi ostanut tätä laukkua. Vaikka väri onkin hieman erikoisempi, on malli todella ajaton ja käytännöllinen. Sisään mahtuu helposti kamera, pieni meikkipussi, puhelin ja lompakko. Ja tuo väri! Syötävän söpö! *sydänsilmäemoji*
Vaikka tulikin sorruttua tähän laukkuun niin hyvät alelöydöt piristävät todella paljon. Yritän alennusmyynneistä aina bongaillakin ajattomia, mahdollisesti kalliimpien merkkien vaatekaapin kulmakiviä, kuten nahkakenkiä, laukkuja, hameita ja takkeja. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että alennusmyynneistä hamstratut topit ja paidat jäävät useimmiten nurkkiin pyörimään hintalapuilla varustettuna. Jos en ole halunnut 15 euron paitaa normaalihintaisena, en halua sitä nytkään. Vanhetessa viisastuu, heh!

Oletteko te tehneet hyviä alennuslöytöjä viime aikoina?

Ja alennusmyynneistä puheen ollen, Stockmannilla on alkanut alennusmyynnit. Eikun kurkkimaan, jos sieltä löytyisi jotain kivaa.

3 kommenttia:

  1. Ihana hempeä väri ja sopii hyvin eri vuodenaikoina. Kauniit laukut ovat aina hyvä sijoitus, ainakin niin uskottelen itselleni kun hyvä osuu kohdalle :D

    VastaaPoista
  2. Hei haluaisin kysyä sulta että miksi et koskaan vastaa kommentteihin? Etkö halua saada niitä vai etkö ehdi vastata? Lukijana tuntuu, ettei sitten viitsi kommentoidakaan. En kysy siis pahalla vaan mielenkiinnosta :) Vaikka kommentointimahis onkin, niin ei kai bloggaaja ole mitenkään velvollinen vastaamaan niihin. Mutta joka tapauksessa on ollut tosi kiva lukea postauksia sieltä Hollannista :) Kulttuurierot on semmonen yksi aihe mistä mielellään lukisi lisää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela